Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 296
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 685
И моля те Lanfear назад в тази тема съм попадала и на твой правописни грешки, така че първо ти се научи да пишеш, пък тогава ми прави забележка. Назад в тази тема хората са ти изкарали кирливите правописни ризи. Също така аз се поправих. Казах ти, че следя темата и ти знам цирковете.
Толкова ли има да кажеш lanfear и demmy ? Явно няма какво да кажете по темата и почвате за правописните грешки да се хващате.

# 2 686
Въх, засрамих се  Embarassed Joy Отивам в ъгъла да се срамувам  Rolling Eyes
Ама няма как да не ви гъбаркне човек.  Simple Smile
Иначе мила се каза достатъчно. Особено chesriss разказа доста интересни неща за новата фирмичка Дийп.  Wink

# 2 687

Защо да е кретения ? Защото е нещо ново ли ? Нали идеята до колкото са ми обяснявали на презентацията е да я ползвам и ако не ми харесва я връщам. А ако отида в магазина и си купя кремче на нивеа и го ползвам и няма говорения или обещания ефект от рекламите им не мога да го върна. Във втория случай се набутвам, нали ? А в първия не. Моля те да ми обясниш защо е кретения ?

Сериозно ли питаш?
Кремове на изплащане? ooooh!
Кремове, не жилище, не кола, кремове  Shocked

И вярваш ли си, че можеш да върнеш кремовете, само щото не ти харесват? И да ти върнат парите - да бе.

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 17:46 от alex_jp

# 2 688
Ивекс, как би ми коментирал факта, че 3 различни акаунта са влезнали и са направили по един коментар ? И повече нищо не са писали и до ден днешен са само с един коментар ? Разбира се, че точно това ще твърдя, че са фалшиви профили.

Както писаха и по-назад. Попаднали са на тази тема и са се регнали за да пишат за своите премеждия да ги наречем с фирмата. А Вие как ще коментирате факта, че тази тема е с 100 и кусур страници и има доста негативни коментари от потребители, които не са се регистрирали специално за това? Mr. Green
Последните дискусии са  ooooh!

# 2 689
Относно профилите с един коментар, аз не вярвам на тях, да не говорим, че не казват нещо смислено, а само общи приказки. А кои са тези хора/профили, които са работили в Дийп и са недоволни ? Или недоволни клиенти ? Защото в целия форум не съм видяла и един, а не само в тази тема. И тук говорим за бранда Дийп, не за Дешели.

Lanfear, ти допускаш правописни грешки и след това изтъкваш правописните грешки на другите. Повечето хора наричат това лицемерие. Теб те питаха защо пишеш против Дийп и ти каза от съвест да защитиш хората. Кои хора ? Като няма и един недоволен клиент на Бюти Индъстри в целия форум или и един недоволен служител пак в целия форум, а лицемерно lanfear ? Ти показа лицемерие за правописа, така показваш и лицемерие и лъжеш относно подбудите ти да пишеш против тази фирма. Кажи си точно и ясно лицемерно lanfear, защо пишеш против фирма, на която не си ползвала продуктите или не си работила ? Само заради Банин ли ? Еми ако Банин отиде да работи за Нивеа и против Нивеа ли ще пишеш ? Не мисля. Аз лично виждам лицемерие в поведението ти и отношението ти.

Не знам как се чувстваш и дали ти е приятно да ти викам лицемерно lanfear, но поне се надявам да разбереш как се чувстват другите хора, които ти обиждаш и нападаш без никаква основателна причина като "тъпо и русо коси" или фирмата Бюти.

Също така се вижда, че нямаш работа и по цял ден киснеш във форума безработна.

# 2 690
savinche_malinche, нима е обезателно  да работим? Щото не знам за такова задължение... Май се водеше право.

# 2 691

Защо да е кретения ? Защото е нещо ново ли ? Нали идеята до колкото са ми обяснявали на презентацията е да я ползвам и ако не ми харесва я връщам. А ако отида в магазина и си купя кремче на нивеа и го ползвам и няма говорения или обещания ефект от рекламите им не мога да го върна. Във втория случай се набутвам, нали ? А в първия не. Моля те да ми обясниш защо е кретения ?

Сериозно ли питаш?
Кремове на изплащане? ooooh!
Кремове, не жилище, не кола, кремове  Shocked

И вярваш ли си, че можеш да върнеш кремовете, само щото не ти харесват? И да ти върнат парите - да бе.

Да, вярвам на 100% че мога да върна козметиката. Тук в този форум има хора, които пишат против тази фирма и ако има и един, който се е опитал да върне козметиката и не са му върнали парите ще се чуе не до луната ами до марс ще се вдигне гюронтия и марсианци даже ще разберат за Дийп, че някой искал да върне козметиката и не са му върнали парите.

# 2 692
Банин няма как да иде да работи за Nivea.  Laughing
Савинче дишай. Що се палиш толкова? Ако искаш си връщай козметиката, ако искаш си я ползвай със здраве.  Peace

Joy Joy Joy
Lan  Joy безработна, киснеща във форуми, плюеща мръсТница такава.  Joy Joy

savinche_malinche като собственичка на тези кремове, може ли да те питам някой неща?
Има ли срок на годност и обозначен ли е състава на кремовете?
Ако имаш желание можеш да ми отговориш. Peace

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 18:38 от Ивекс

# 2 693
savinche_malinche, нима е обезателно  да работим? Щото не знам за такова задължение... Май се водеше право.

Nosferata надявам се да ме разбереш правилно. Аз ползвам козметиката и виждам резултатите. Също така като ходя на процедури при тях получавам много добро внимание. Нервя се, когато видя такова безчестие и такива клевети към някого, който си върши добре работата. Това в един момент ме подбуди да се включа и да пиша. Защото хората, които аз виждам там не са това, което се описва тука.

Според теб нормално ли е, човек, който не е ползвал козметиката или не е работил в тази фирма да пише за нещо, което не е компетентен или не познава и то толкова нахъсано като тях ? И то не един или два поста, на мене ми се вижда, че тяхното е платена антиреклама, защото пред очите ми, не е това, което тия хора описват.

За да им повярвам аз на тях за мене както и за много други хора е важно да се говори за точно конкретната фирма и точно конкретния продукт и потърпевшия да има опит с него. Иначе всичко казано са врели некипели. Как може да казваш истината за нещо, като не го познаваш ?

П.С. ако не работиш или твой приятел работи нека човека да сподели и ако имат въпроси хората към него нека да уточни. Тогава може и да вярвам.

# 2 694
Относно профилите с един коментар, аз не вярвам на тях, да не говорим, че не казват нещо смислено, а само общи приказки. А кои са тези хора/профили, които са работили в Дийп и са недоволни ? Или недоволни клиенти ? Защото в целия форум не съм видяла и един, а не само в тази тема. И тук говорим за бранда Дийп, не за Дешели.

Lanfear, ти допускаш правописни грешки и след това изтъкваш правописните грешки на другите. Повечето хора наричат това лицемерие. Теб те питаха защо пишеш против Дийп и ти каза от съвест да защитиш хората. Кои хора ? Като няма и един недоволен клиент на Бюти Индъстри в целия форум или и един недоволен служител пак в целия форум, а лицемерно lanfear ? Ти показа лицемерие за правописа, така показваш и лицемерие и лъжеш относно подбудите ти да пишеш против тази фирма. Кажи си точно и ясно лицемерно lanfear, защо пишеш против фирма, на която не си ползвала продуктите или не си работила ? Само заради Банин ли ? Еми ако Банин отиде да работи за Нивеа и против Нивеа ли ще пишеш ? Не мисля. Аз лично виждам лицемерие в поведението ти и отношението ти.

Не знам как се чувстваш и дали ти е приятно да ти викам лицемерно lanfear, но поне се надявам да разбереш как се чувстват другите хора, които ти обиждаш и нападаш без никаква основателна причина като "тъпо и русо коси" или фирмата Бюти.

Къде са ми правописните грешки? Я ги дай  Joy Дреме ми. Ще си допускам каквито си искам грешки.
Ама пиарчетата е редно да имат малко повече култура.
А аз ще си пиша против който си искам. Ако обичаш не си ти тази, която да казва кой къде да пише. Знай си гьолчето.  Naughty
Лицемерно и грозно е да се защитават Банини.
Колко пъти да ти го повтарям.
И е логично да нападам след като русо коси и катрин първи почнаха с обидите.
Безработна съм била  Joy Joy Joy
Отпуска съм ма оуу  Joy
Как го реши не знам. Мога да пиша във форума и от трамвая и от университета и от работата. Мога и от тоалетната  Joy
Предвид историята на Дешели и простотите на Банин е напълно логично да се плюе и Дийп. Ето ти точно и ясно моето мнение.
Ще се наложи да го копирам няколко пъти, че трудно осмисляте.

А Вие как ще коментирате факта, че тази тема е с 100 и кусур страници и има доста негативни коментари от потребители, които не са се регистрирали специално за това? Mr. Green

Е как да го коментират Иве. Знаем  Mr. Green Всички са платени.
Но кой ми плаща и къде са ми парите?  Crossing Arms

# 2 695
Аз пък от що нямам какво да правя влязох в сайта на Дийп и разгледах козметиката.
Никъде не видях описан състав. Rolling Eyes
Не бих си купила козметика на която не знам състава.

Лично мнение не скачайте като ужилени.
Редактирам се: Видях състава.

# 2 696
Банин няма как да иде да работи за Nivea.  Laughing
Савинче дишай. Що се палиш толкова? Ако искаш си връщай козметиката, ако искаш си я ползвай със здраве.  Peace

Joy Joy Joy
Lan  Joy безработна, киснеща във форуми, плюеща мръсТница такава.  Joy Joy

savinche_malinche като собственичка на тези кремове, може ли да те питам някой неща?
Има ли срок на годност и обозначен ли е състава на кремовете?
Ако имаш желание можеш да ми отговориш. Peace

Току що проверих етикета пише exp. 05/2018 И да, обозначен е състава на крема.

Ако искаш и снимки мога да ти пратя.

# 2 697
Благодаря.
Пак казвам ползвай си ги със здраве и дано видиш нужния за теб ефект.
Не е нужно всичко това, което изписа по-горе.

# 2 698
Благодаря.
Пак казвам ползвай си ги със здраве и дано видиш нужния за теб ефект.
Не е нужно всичко това, което изписа по-горе.

То... и ти си прав. Аз защо се запених толкова ? Просто ми стана съвестно за тези хора. Виждам как работят и се стараят и после чета тука какво се пише, ама то това май за много фирми го има и май се оплетох в тия глупости и се изнервих. И закакво ? Имаш право, лека.

# 2 699

Nosferata надявам се да ме разбереш правилно. Аз ползвам козметиката и виждам резултатите. Също така като ходя на процедури при тях получавам много добро внимание. Нервя се, когато видя такова безчестие и такива клевети към някого, който си върши добре работата. Това в един момент ме подбуди да се включа и да пиша. Защото хората, които аз виждам там не са това, което се описва тука.

Според теб нормално ли е, човек, който не е ползвал козметиката или не е работил в тази фирма да пише за нещо, което не е компетентен или не познава и то толкова нахъсано като тях ? И то не един или два поста, на мене ми се вижда, че тяхното е платена антиреклама, защото пред очите ми, не е това, което тия хора описват.

За да им повярвам аз на тях за мене както и за много други хора е важно да се говори за точно конкретната фирма и точно конкретния продукт и потърпевшия да има опит с него. Иначе всичко казано са врели некипели. Как може да казваш истината за нещо, като не го познаваш ?

П.С. ако не работиш или твой приятел работи нека човека да сподели и ако имат въпроси хората към него нека да уточни. Тогава може и да вярвам.

Ох, бе мила. И ти като Косито, трудно стопляш.
Познавам Банин лично. Работила съм с в Дешели. Тук е писано предостатъчно що за човек е, какво е продавал и въобще какви простотии е вършил.
И тъй като за разлика от лицемерни люде като вас имам развито чувство за справедливост. По тази причина няма как да защитя Банини и да си затворя очите.

Тука се видяха дотук уж две доволни "клиентки", които нападат все едно са собственички  Joy
Та ако е толкова велика таз козметика, къде са мненията на всички доволни клиенти?
И викаш ходиш на продецури. Процедурата не е ли с цел да си купиш продукта? Как така хем си го купила, хем ходиш на процедурИ  newsm78
Не вярвам да са толкоз благородни и да ти нанасят всяка седмица безплатно кремчета по лицето.

Общи условия

Активация на акаунт