Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява обработката на пъпчето на новородено бебе?
Какво е подходящото облекло за новородено бебе при изписване и у дома?
Какво е подходящото облекло за новородено бебе при горещо време?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява обработката на пъпчето на новородено бебе?
-
Какво е подходящото облекло за новородено бебе при изписване и у дома?
За изписваното на новородено бебе се препоръчва да облечете едно боди с дълъг ръкав и гащеризон, както и много тънка пелена за завиване. За първите няколко разходки можете да изберете по-топли дрехи с дълги ръкави и крачоли, след което можете постепенно да преминете към по-леки в зависимост от времето. В домашни условия новородените могат да бъдат облечени с по-леки дрехи като бодита с къс ръкав и чорапи, като се гарантира комфорт и наблюдение на телесната температура.
-
Какво е подходящото облекло за новородено бебе при горещо време?
-
Какво е подходящото облекло за новородено бебе през студените месеци?
-
Какво е подходящото облекло за новородено бебе при разходки?
Да ви е жива и здрава София!
Племенницата ми се казва така и и викаме Фия! 

На мен тези болки не ми изчезват , от месец ги имам, но ще търпя 
А колкото до различията - според мен е нормално - не всич ки хора на света са еднакви ! Произлизаме от различно време, нрави и възпитание, няма как всичко всеки път да се нарежда като пъзел ! Важното е да си имаме уважението ! Не говоря за нетърпимите случаи когато се прави на пук и т.н. В крайна сметка уважаваш ги хората, защото ако не са били те, твоя мъж няма да е това е прекрасно създание, с което си се взел.
В месеца се обажда 1 път по тел и то на сина и - как сте ? -добре сме ... и това е
както и да е - може би не ми е работа, но тъй като го споделяш реших да попитам. 
Всичко най - добро и скоро да ги изписват !
Те са такива хора саможивници....
И чакаме да се похвалиш с прекрасната новина!