Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 5

• 32 252
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
Точно тук трябва да пишеш! Mr. Green Щом не си я следяла не се знае кога е била! Аз да те успоя, че като започнахме ние с опитите първите месеци цикъла ми се удължи, после всичко си беше както преди! Не при всички е така обаче! Но това жълтеникаво течение не ми харесва обаче? newsm78 Да не е кафеникаво? Сигурна ли си в цвета? Стискам палци да се зарадваш положително!  bouquet

Ами да,сигурна съм.Не е кафеникаво.Просто се учудвам,защото цикъла ми е много редовен,винаги е бил!А сега ето,че 3-ти ден го няма!Гърдите са ми не чак толкова болезнени,но много набъбнали!И пишкам през половин час!Благодаря ви много!Желая го на всички,това е най-прекрасното нещо на света! Hug
Не искам да те отчайвам, но от 6 месеца правим опити и оттогава цикъла ми толкова се промени, 
че  Shocked . Вече не го мисля предварително, Така че не се притеснявай ,  дано новините са добри  за теб. Ние  от 6 месеца правим опити, и напълно съм объркана - първи ден кафяво зацапване, втори ден оскъден, късно следобед ярко червен малко по бързо тече, трети ден оскъден с ярко ,  много ярко червено. като да  не забравя да отбележа, че ми закъсня с 6 дни.  Една позната си имаше цикъл като цикъл,  но изведнъж започна да я боли кръста изглеждаше като пребита , после и кракът й се схвана и докато разберат какво й е, оказа се извънматочна бременност  Shocked сега е добре слава богу, но от тогава насам съм много бдителна към цикъла.
С една приятелка се каним да бременеем заедно , но нито при нея нито при мен се получава  Laughing а тя така се стресна че си прави изследвания - всичките са идеални. Не е лесно да се изпълни съвета да не го мислим и да не се чудим всеки месец ще стане ли или не... Пусти мерак ни изнервя всички кандидат мами  Hug прегръщам те и дано ни зарадваш ..   bouquet

# 151
Точно тук трябва да пишеш! Mr. Green Щом не си я следяла не се знае кога е била! Аз да те успоя, че като започнахме ние с опитите първите месеци цикъла ми се удължи, после всичко си беше както преди! Не при всички е така обаче! Но това жълтеникаво течение не ми харесва обаче? newsm78 Да не е кафеникаво? Сигурна ли си в цвета? Стискам палци да се зарадваш положително!  bouquet

Ами да,сигурна съм.Не е кафеникаво.Просто се учудвам,защото цикъла ми е много редовен,винаги е бил!А сега ето,че 3-ти ден го няма!Гърдите са ми не чак толкова болезнени,но много набъбнали!И пишкам през половин час!Благодаря ви много!Желая го на всички,това е най-прекрасното нещо на света! Hug
Не искам да те отчайвам, но от 6 месеца правим опити и оттогава цикъла ми толкова се промени, 
че  Shocked . Вече не го мисля предварително, Така че не се притеснявай ,  дано новините са добри  за теб. Ние  от 6 месеца правим опити, и напълно съм объркана - първи ден кафяво зацапване, втори ден оскъден, късно следобед ярко червен малко по бързо тече, трети ден оскъден с ярко ,  много ярко червено. като да  не забравя да отбележа, че ми закъсня с 6 дни.  Една позната си имаше цикъл като цикъл,  но изведнъж започна да я боли кръста изглеждаше като пребита , после и кракът й се схвана и докато разберат какво й е, оказа се извънматочна бременност  Shocked сега е добре слава богу, но от тогава насам съм много бдителна към цикъла.
С една приятелка се каним да бременеем заедно , но нито при нея нито при мен се получава  Laughing а тя така се стресна че си прави изследвания - всичките са идеални. Не е лесно да се изпълни съвета да не го мислим и да не се чудим всеки месец ще стане ли или не... Пусти мерак ни изнервя всички кандидат мами  Hug прегръщам те и дано ни зарадваш ..   bouquet

Много ти благодаря за отговора.Хубаво е да зная всичко това и да го имам в предвид за напред!Желая ви скорошно забременяване на теб и на приятелката ти!И на мен дее Simple Smile))))))))  Hug

# 152
много ме успокоявате като 4ета ,понеже и при мен положението е подобно Crazy успех моми4ета

# 153
Възможно ли е при цветна бременност теста да не го покаже? Благодаря ви

# 154
Ами, не съм много сигурна, някой друг да каже, но лично според мен не е възможно, смятам, че хормона би трябвало да расте и да го покаже на теста.

# 155
Ами, не съм много сигурна, някой друг да каже, но лично според мен не е възможно, смятам, че хормона би трябвало да расте и да го покаже на теста.

И аз мисля по същия начин! Отчита теста дори и при цветна! Ако имаш съмнения, кръвния няма да сбърка! Peace

# 156
Данииии, къде изчезна бе мила, мислим те с момичетата!!!
Сори за  offtopic

Аз съм sweety_y, но реших, че трябва да ми е по-слънчев ника!!!

Последна редакция: сб, 01 юни 2013, 18:50 от sunnyyyyyy

# 157
Zdraveite nova sam vav foruma i iskam da vi razkaja za sebesi i moite pritesneniq i ako moje nqkoi da mi dade savet i otgovor. S priqtelqt mi iskame bebche i pravim opiti ot 2-3 meseca minaliqt mesec zapochnaha nqkavi simptomi bolki nisko v korema gadene poduvane na korema zamaivane i leko kafqvo precapvane pomislihme che sam bremenna no chakah datata na cikala mi za da si napravq test za bremenost zakasnq mi s 2 dena no posle mi doide i prodalji 13 dni,sled tova si napravih test za ovulaciq i pak napravihme opiti i sega pak imam leko naprejenie v oblasta na qichnicite vajmojno li e da sam bremenna i vazmojno li e minaliqt mesec da sam napravila neshto kato spontanen abort..? Blagodarq vi predvaritelno ako mojete daite mi otgovor  Cry

# 158
Анджи - пиши на български!!!
Няма как да знаем дали си бременна, това може да го каже само лекар и то след известно закъснение на МЦ. За аборт - не мога да коментирам!!!
Искам само да ти кажа, че всяка една от нас, всеки месец има всякакви симптоми на бременност, а след това МЦ си идва и бременност няма. Това всичко е на психическа основа!

# 159
sunnyyyyyy-благодаря ти че все пак ми отговори,попитах защото това беше много странно зацапването,болките под корема и то много преди менструация замайването и тн...

# 160
Моля, имай впредвид, че след започване на опити за бебе, МЦ започва да играе така да се каже - понякога подранява, понякога закъснява .... не е нещо притеснително!!!

# 161
Да и аз сега видях във форума че пише че когато се правят опити месечният цикъл може да се промени

# 162
  • Silistra
Момичета, при нас явно няма да е този месец Sad дойде ми вчера.

# 163
Не се отчайвай мила следващия месец те чака  Hug

# 164

Една колежка ми разказа как разбрала в третия месец, че е бременна защото за нея бледата черта не било положителен резултат , а тя си имала и цикъл  Laughing
значи отчита  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт