За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 37

• 26 219
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
  • София
За профилактика не бих слагала такова нещо. Заведи детето за второ мнение при друг ортопед.

# 556
julsssy на всяка цена консултация с друг лекар  Peace Аз не бих мъчила детето, ако не е наистина наложително.

# 557
Не мъчи детенцето, моля те, махайте ги веднага!

И на нас д-р Атанасов  Close , ортопед от Надежда, ни беше изписал гащи фрейка, купихме ги и ги носихме месец някъде, много неудобни и травмиращи са.А през това време изчетох мнения, че тези гащи вече не се носят и решихме да заведем детето на второ мнение.
Отидохме при д-р Алексиев, към 40 лв. е прегледа, но си заслужава, каза ни, че се срамува от такива свои колеги, такива гащи вече не се носели дори за лечение, да не говорим профилактично, а ако има наистина някакъв проблем, се слагали друг вид неща, забравих как ги каза, които обхващат и коленцата, но не и такива гащи.

Ако ви е скъпо, отидете в поликлиниката Ортомед на Горна баня с направление, ще платите само ехографа 18 лв..

# 558
  • София
Е, те от Смолян надали чак в София ще дойдет... но профилактично, аз не бих сложила нищо подобно на бебето си, ако е видял някакъв проблем.... но пък тогава предполагам щеше да каже.

# 559
  • Шумен
И аз тук с въпрос. Тръгнаха от седмица някъде да растат постоянните кътници отново (имахме известно време затишие без болка) не са пробили венците още. Но този път болките продължават повече от седмица. Дава ли се нещо на децата при това зъбоникнене, на долната челюст са и си им е болезнено. А мислех, че първо горе ще пробият кътници предвид липсата на място на долната челюст  Confused За млечните давах Дентокинд, след натрупване помагаше (намаляваше болката), имам наличен в годност. Но нямам идея по каква схема трябва да го давам на почти 4 годишно дете (на шишенцето пише, че може да се дава до 6 г.)
С това свалиха и имунитета, май пак сме си лепнали вирусче с Т около 38, ту спада ту се покачва и така от няколко часа при Вали варира. Смятам преди да си легнат да им дам по доза Нурофен. Михаела мина нещо подобно по същото време в петък вечер  Confused Иначе апетит към студеното не им липсва, вода си пият нормално и двете. Както и позабравеното от мен дърпане от четката за зъби е налице и неспокойния сън също ooooh!

# 560
Здравейте отново. Днес бяхме пак на преглед само че при друг ортопед-травматолог, който гледа детето за луксации на 3D видеозон и заключението му беше,че си е много добре и всичко е в нормата,но щом имаме закупени вече такива ортопедични гащички,не е лошо да му ги слагам по няколко часа на ден Simple Smile))

# 561
  • София
След като всичко си му е наред на детето не бих му ги слагала, само и само да си оправдая покупката, да не съм се вътрила да си тормозя детето...

# 562
julsssy радвам се, че всичко е наред с детето.....а за гащите ти си решавай ще го мъчиш ли излишно при условие че няма нужда Rolling Eyes.

# 563
Не мисля да ги слагам,дано всичко е наред и за напред Simple Smile)

# 564
  • София
 Peace дано... обаче тези лекари...изумяват ме просто  Rolling Eyes

# 565
  • София
julsssy, щом детето е добре не слагайте гащите. Не виждам смисъл от тях. Подарете ги или ги продайте чрез специализиран сайт.

# 566
Момичета, до сега сме ползвали само памперс актив бейби синия пакет.

Каква е разликата с белия, да не би белите да са по-тънки от сините?

http://prodavalnik.com/pampersi---pampers-active-baby-i27747705
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 17:27 от silvanchence

# 567
Белият памперс е най-тънкият. Поне аз не съм виждала по-тънък. Но не съм ползвала памперс от 1,5 г.

# 568
А значи няма да ни върши работа, малкия пие много вода и мляко.
Опитахме от жълтия слийп енд плей, и пропуска.

# 569
Те са тънки но не пропускат...поне при моя.
Само тези сме ползвали и един пакет син /беше ни подарък/.
Това, че са тънки не значи че не абсорбират.

Общи условия

Активация на акаунт