За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 37

• 26 214
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
Бочко пастите са хубави, купувала съм ги за разнообразие.
Мият добре, нямат парабени.

Мисля, че новите Аквафреш пасти Кидс и Джуниър са без парабени.

# 241
Бочко пастите са хубави, купувала съм ги за разнообразие.
Мият добре, нямат парабени.

Мисля, че новите Аквафреш пасти Кидс и Джуниър са без парабени.

А за другите продукти на "Бочко" знаеш ли отзиви.Той отдавна не е бебе,но някак я отбягвам.

# 242
Ползвала съм голяма част от продуктите им - кърпи, препарат за съдове, перилния, крем за подсичане, шампоаните за коса и тяло от бебешката серия, пастите с флуор и без, течен сапун, репелента против насекоми, кремчето против вятър и студ - ок са за мен поне.
Слънцезащитната им серия не съм пробвала, но познавам редица майки, които са доволни.

# 243
desitkata77 аз съм много доволна от продуктите на Бочко, почти всичко съм ползвала и съм много доволна. Приятелка от раждането отгледа дъщеря си с техните продукти, незнам какво те притеснява тя си е специално детска серия  Thinking

# 244
Ползвала съм голяма част от продуктите им - кърпи, препарат за съдове, перилния, крем за подсичане, шампоаните за коса и тяло от бебешката серия, пастите с флуор и без, течен сапун, репелента против насекоми, кремчето против вятър и студ - ок са за мен поне.
Слънцезащитната им серия не съм пробвала, но познавам редица майки, които са доволни.

Мисля да се престраша.Щом основанието ти не е само ниската цената,ще се престраша.Аз иначе ползвам Мустела ,Авен и Клоран.И съм много доволна.Слънцезащитния спрей е на Авен фактор 50.Мисля 36-37лв, беше/миналото лято/.И нямах никакви проблеми.А бял и русоляв.И е вечно във водата.
desitkata77 аз съм много доволна от продуктите на Бочко, почти всичко съм ползвала и съм много доволна. Приятелка от раждането отгледа дъщеря си с техните продукти, незнам какво те притеснява тя си е специално детска серия  Thinking
Така ми казаха като исках да купувам като се роди.Помня че поне 3-4 човека казаха не.Дори акушерките в болицата.

# 245
Деси, Бочко е съвсем обикновена козметика и няма общо с медицинската такава.
Ако детето няма кожни проблеми и е вече поотраснало не виждам проблем козметиката да е обикновена, без парабени, вредни съставки и пр.
Цената за мен не е водеща, а съдържанието и поносимостта/както и самото действие.
Твърдя, че нещата им са добри, както и доста български козметични продукти и на други производители. Но това е друга тема.

За слънцезащитната козметика - там вече е редно тя да е медицинска, независимо от типа кожа и възрастта. Но пак е въпрос на избор, разбира се.

# 246
  • UK
И аз доскоро бях много предубедена относно Бочко, но вече мисля лека-полека да минавам на тях. Все пак е и по-голямо детето вече, не е малко бебе, няма чувствителна кожа, алергии и т.н. От половин година ползвам мокрите кърпи на Бочко, доволна съм, но приятелче на детето ми се обрива от тях. Отскоро ползвам мляко за тяло Бочко за след къпане, но го мажа много рядко, на месец веднъж и то зимата, иначе избягвам млека за тяло. Тази зима ползвах и предпазен крем за лице за всякакви условия, не знам дали пази, ние нямахме проблеми, не се е отразявало на лицето му. Сега като ви четох за пастата за зъби, мисля следващия път да вземем такава, досега бяхме с Веледа.  Сапун Бочко за 80 ст. ползвам за ръчно пране на детските дрешки, ако ми се наложи някой път. Не бих го къпала с него, обаче, изсушава.
Една алерголожка в Александровска преди време ми обяснява, че Бочко били много хубави, да ползвам без да се притеснявам, когато детето няма проблеми, нямало нужда от скъпи медицински козметики.

# 247
Между другото - сапун Бочко със смрадлика прави кожата на лицето ми страхотна.
Имам близка приятелка, която е със страхотно суха кожа - ползва само този сапун и е много доволна.

# 248
  • UK

Ще изпробвам.  Grinning

# 249
Moя син самостоятелно се лекува с Бочко Simple Smile
Купувам от 2 години препарата за съдове. При една от покупките ми подариха крем Бочко. Една вечер се оказа че няма с какво да му намажа дупето и го намазах с Бочко. Та от този момент, ако се удари, заболи го дупето или има някакъв кожен дисконфорт тича с крема. Намажи ме с Бочко.
За него този крем му лекува всяка болежка...даже с варицелата след прускане с Джинджър и мазане с Вирасут...искаше да го мажа с Бочко та да не го сърби.

# 250
Синът ми като по-малък беше с леко суха кожа особено след баня и това мляко на Бочко му правеше страхотно мека кожата. Аз пък по съвет от други мами за лятото си взех ето хидратиращ крем за лицето и също съм много доволна Simple Smile. Всъщност аз не съм чувала лоши отзиви за тях.

# 251
Аз също съм предубедена към Бочко и още ми е трудно да се пречупя и да ги ползвам, но този сапун го имам и ще го пробвам за лице. Препоръчаха ми го за пране на упорити петна по детските дрешки, затова го купих Blush
Аквафреш детска паста изхвърлих преди време, защото имаше парабени, но може да са променили състава
Мустела ползвам за къпане /за коса и тяло/, но не ми харесва как мирише и следващия път ще взема Бюбхен. Аз държа да са с помпичка, защото детето ми само се къпе и така е по-удобно

# 252
Със сапун Здраве - бебешкия, изкарвам много петна.
Душ-геловете с помпа са по-удобни и за мен, макар че още го къпя.

# 253
  • София
Слънцезащитната им серия не съм пробвала, но познавам редица майки, които са доволни.[/i]

Аз имам крема, изключително доволна съм. Между него и този на "Чико" няма абсолютно никаква разлика, да не кажа дори, че "Бочко" прави кожата по-мека (върху себе си съм го пробвала, по-приятен е, определено  Peace). Кремът за кожни раздразнения (в кръглата кутийка) е просто незаменим - и детето мажа, и нас също  Simple Smile

# 254
  • Шумен
От различните видове козметика на Бочко единствено кремчето не им понесе на дупетата с него без него все се зачервяваха смених го със Здраве и си реших проблема. Олио и мляко за тяло сме ползвали, сапуна им е Бочко, доскоро ползвахме бебешкия им шампоан , сега мисля детския да им взема (смених марката и не съм особено доволна от измиващия ефект). Първата им паста на Бочко беше ягода, тя не им хареса, но аромата дъвка им е любим (на мен ми има вкус на Мечо от преди години  Simple Smile ). Аз си взех и за себе си балсам за устни на Бочко освен за госпожиците, хареса ми липсата на натрапващ се вкус и аромат  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт