За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 37

• 26 214
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Момичета препоръчайте ми нещо,което има ефект за колики. Пробвахме Еспумизан, чай Бебезан, от днес и Инфакол.... незнам помага ли нещо от изброените,но има моменти, в които нищо не може да утеши бебето да спре да плаче и да се превива,което ме кара да се чувствам адски безсилна да му помогна Sad(((((

На моето дете, което влачи коликите до 5 месеца  ooooh!, не помогна абсолютно нищо. Моментно облегчаване имаше от "Еспумизан" в комбинация с чай "Бебезан", но не винаги. Това, за което пише Angel_Dust имаше по-стабилен ефект, само че аз повивах само ръцете, краката ги оставях свободни, защото явно му беше по-спокойно като ги мяташе + масажи на коремчето (притискане, каране на колело и т.н.).

# 466
Успяхме да простудим малкия, вчера следобед излизахме, а доста духаше вятър, и резултата днес е хрема, кихане над 20 пъти, и сополи, а и я*кото беше леко редичко на два пъти.

Какво да давам?

И скърца зъбките, вчера 4-5 пъти, и днес на два пъти, в будно състояние го прави  newsm78 .

# 467
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Успяхме да простудим малкия, вчера следобед излизахме, а доста духаше вятър, и резултата днес е хрема, кихане над 20 пъти, и сополи, а и я*кото беше леко редичко на два пъти.

Какво да давам?

И скърца зъбките, вчера 4-5 пъти, и днес на два пъти, в будно състояние го прави  newsm78 .

Идете на лекар, той най-добре знае. Иначе аз в такива случаи слагам физ.р-р в нослето, изтегляне на сополките и Инфлуцид.  Peace А за скърцането със зъбки - има голяма вероятност да го прави нарочно.

# 468
Здравейте,
Обръщам се към вас за съвет.На моята дъщеря скоро и избиха 4-те горни резци (наведнъж  Shocked) и сега много се забавлява като скърца със зъби.Аз направо откачам от този звук,страшно неприятно ми е.Как да я отуча да го прави,брат и има навика така от време на време да си скърца със зъби,не искам и тя да го прави?

# 469
  • София
Здравейте момичета.Искам да купя от еднократните гащички за плуване на Libero,малката е 10кг.,но се чудя от кои- 7-12кг. или 10-16кг.?Вие кои бихте взели?

# 470
  • София
didi-t , струва ми се, че втория размер ще голям. По-добре от първия и след време, като наддаде - от втория. Simple Smile

# 471
Маслините и сладката царевица разхлабват ли  newsm78 ?

# 472
Момичета препоръчайте ми нещо,което има ефект за колики. Пробвахме Еспумизан, чай Бебезан, от днес и Инфакол.... незнам помага ли нещо от изброените,но има моменти, в които нищо не може да утеши бебето да спре да плаче и да се превива,което ме кара да се чувствам адски безсилна да му помогна Sad(((((
Биогая.Но на моето момче нищо не помогна.
Нас ни спасяваше само Саб Симплекс

# 473
  • София
didi-t , струва ми се, че втория размер ще голям. По-добре от първия и след време, като наддаде - от втория. Simple Smile

И на мен ми се струва че 10-16кг. ще са големи,но пък ми се стори че 7-12 може да са много тесни.Благодаря ти!   bouquet

# 474
  • София

И на мен ми се струва че 10-16кг. ще са големи,но пък ми се стори че 7-12 може да са много тесни.Благодаря ти!   bouquet

Сега няма да са малки. Следиш килограмите на бебчо и преценяваш кое е най-подходящото, за да му е комфортно. Simple Smile

# 475
  • София

Не.

# 476
  • София

Не.

По-скоро, сладката царевица би разхлабила стомахчето.

# 477
  • София
И маслините и царевицата са разхлабващи или неутрални според реакцията на конкретния огранзъм...  моят не го разтройваха, но ако исках да се изходи вършеха работа... както и леща, грах и т.н.

# 478
  • на Русе
Бяхме на доктор. Каза, че обрива е следствие на вируса. Изписа антиалергични капки, вит Ц и сиропче за кашлица. Каза, че може и да е от храна и една седмица да бъдем на диета - без сирене, яйца и месо, и без нови храни, разбира се.

# 479
  • София
Винаги съм смятала, че царевицата и маслините са точно "неутрални" храни  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт