Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 21

• 38 664
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
  • На брега на морето
Падането на тапата е доста относително, при мен АГ-то ми извади част от нея 12 часа преди да родя при преглед за разкритие. Тя си пада през останалото вре,е до раждането.
Желая ти леко раждане, когато и да е то.

# 301
Някой има ли информация за някакво ново изследване скрининг за преждевременно раждане, което щяло да се провежда безплатно сега?  Shocked За първи път го чух като термин днес

# 302
Здравейте . Искам да попитам ако някой знае да сподели мога ли да изпратя болничен лист по пощата до фирмата в която работя .Първият болничен го носих на ръка , но доста се пътува и си мисля дали не мога да си го спестя. Thinking

# 303
 До колкото знам от моя мъж можеш да го изпратиш чрез фирма като спиди или еконт. Той е правил така, тъй като офиса на фирмата, в която работи е в София, а ние сме си от Кюстендил. Пък и с наложен платеж по пощата май също става.

# 304
  • София
Здравейте . Искам да попитам ако някой знае да сподели мога ли да изпратя болничен лист по пощата до фирмата в която работя .Първият болничен го носих на ръка , но доста се пътува и си мисля дали не мога да си го спестя. Thinking
За да не рискувате със загубване на писмото е най-удачно да използвате куриерски услуги. Болничният ще бъде предаден на ръка.
Можете да използвате и т.нар. препоръчано писмо. Предполагам и с него няма да има проблем.
Аз бих избрала куриер.

# 305
Момичета, сексът не е пречи и през първите седмици от  бременността, нали? Ако няма болки и всичко е ок.

# 306
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Ако се чувстваш добре и няма изрична забрана от лекар, няма проблем да правиш секс.

# 307
Здравейте момичета .. аз да попитам дали е нормално да ми е кофти на корема и да ми се гади от всичко, но не съм повръщала,още не съм ходила на доктор тая седмица ще ходя и много ме е страх да не направя нещо,че съм в рисков период първа бременност ми е ..  Weary Weary Weary

# 308
Здравейте момичета .. аз да попитам дали е нормално да ми е кофти на корема и да ми се гади от всичко, но не съм повръщала,още не съм ходила на доктор тая седмица ще ходя и много ме е страх да не направя нещо,че съм в рисков период първа бременност ми е ..  Weary Weary Weary
Честито! Ти си от "късметлийките" нормално е.

# 309

Честито! Ти си от "късметлийките" нормално е.
[/quote]

Мерси .. Дано не продължи дълго  newsm17

# 310
 LaughingТе хората по това познават, че са бременни, от това по-нормално нещо няма. На мен ми се гадеше по едно време постоянно, като съм повърнала 2 пъти Close  А докторът ми казваше, ако повръщам до 5-6 пъти на ден, било си напълно нормално Confused

# 311
  • София
С първата ми бременност бях така. Към края на втория месец - началото на третия отшумя.
Повръщах даже след издухване на носа. И не смеех да го правя  hahaha

# 312
LaughingТе хората по това познават, че са бременни, от това по-нормално нещо няма. На мен ми се гадеше по едно време постоянно, като съм повърнала 2 пъти Close  А докторът ми казваше, ако повръщам до 5-6 пъти на ден, било си напълно нормално Confused

гаденето ми се появи преди няколко дни не повръщам, но ми е много гадно та се надям всичко да мине добре понеже много мой приятелки ми разказват,че тяхната бременност е минала доста тежка  newsm09

С първата ми бременност бях така. Към края на втория месец - началото на третия отшумя.
Повръщах даже след издухване на носа. И не смеех да го правя  hahaha

по тези калкулатори дет ги има ми показва че съм в вторият месец не съм ходила на доктор още и малко ме е страх  Sad

Последна редакция: вт, 25 юни 2013, 23:23 от Botten Mary

# 313
 WinkНе се притеснявай, то  май няма две еднакви бременности. Аз в началото до към 8-9 седмица нямах усещане, че съм бременна, после ми стана гадно и отшумя в 13 г.с. При всеки е различно, една позната каза, че повръщала до 4 месец, друга - не повръщала изобщо, не й се гадело. Поддържай си добро настроението и не се стресирай много отсега.

# 314
WinkНе се притеснявай, то  май няма две еднакви бременности. Аз в началото до към 8-9 седмица нямах усещане, че съм бременна, после ми стана гадно и отшумя в 13 г.с. При всеки е различно, една позната каза, че повръщала до 4 месец, друга - не повръщала изобщо, не й се гадело. Поддържай си добро настроението и не се стресирай много отсега.

еми гледам да не се притеснявам ,, ама като прочета някоя статия за гадни неща и почвам да си мисля глупости, а това не е добре ,, че няма еднакви бременност няма ,, ама при мен малко странно че като почне много да ми се гади да повърна и почвам да кихам и ми мине ..  newsm78 newsm62

Благодаря за съветите момичета  smile3525 smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт