Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Наличието на големи количества бактерии в урината в 38-та седмица от бременността нормално ли е или опасно?
Как носенето на обувки с токчета влияе върху коремните мускули?
Какви са малките израстъци на входа на влагалището?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Наличието на големи количества бактерии в урината в 38-та седмица от бременността нормално ли е или опасно?
-
Как носенето на обувки с токчета влияе върху коремните мускули?
-
Какви са малките израстъци на входа на влагалището?
-
Мога ли да ям преди да ми вземат кръв за изследвания?
-
Какво показват резултатите от скрининга за хемоглобин?

, искаме края на този месец да отидем заради баткото най-вече много му се ходи на море и все за това говори, но имам леки опасения , че няма да ми влияе особрно добре, поради контракциите , които имах преди месец и болки от време на време. Повечето полежавам и съм добре , правя кратки разходки , а вчера и пътувах малко - всичко е ок за сега , като си пия магнеротите и папаверина , ама все пак имам известни притеснения! И другият ми въпрос , колкото и глупаво да звучи , от водата ме е страх най-вече за гъбички съм чувала , че има такава опасност, какво мислите ??? Между другото обичам най-вече заради водата да ходя иначе, какво море е , ако не се топна
Всъщност никога не съм имала проблеми, нито от пясъка, нито от морската вода. Но за басейните винаги имам едно наум. За мен никога не са достатъчно чисти