Какво носите в жегите?

• 20 201
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
Стига, бе, къде е било толкова топло? Аз днес бях с риза с дълъг ръкав и сако.

Плевен.  Simple Smile
Днес с туника без ръкави и клин до коляното ми беше жега. ) Материите - естествени (то не може да си позволи човек при нас да носи нещо изкуствено).

# 16
И в Търново беше жега.
С потник и пола, като заваля дъжд с градушка в 17.00,  Twisted Evil.
Изгря след минути слънцето, с дъга.
Сега пак ще вали май.

# 17
  • Варна
Ех, морският бриз пак прецака работата с голите ми рамене Sunglasses

# 18
  • София
Какво нося в жегите...3/4 панталон и памучна тениска без ръкави. Сандали, ама на токченцеее ...нормална височина. По тези софийски плочки, няма да се претрепвам с високи, щото аз често си падам и....чупя си нещо, я краче, я другото краче.. Mr. Green

# 19
И във Варна беше идеално лятно време. Сутринта в 8 децата бяха по къс ръкав, дори малкото без ръкави. Малко подухваше, но после през деня беше много топло, хората масово бяха с потници. Прибрахме се в десет вечерта и тъкмо си мислех колко приятна вечер.

# 20
Още на първа страница и снимка Grinning
Скрит текст:
La Catrala, що тъй с муцунката, бе чедо Rolling Eyes
Не им ли мина модата на патешките дупета?

Лятото - рокли, поли, потници, чехли Peace Дънките са забранени Naughty

# 21
Днес ще ходя да търся някакви памучни рокли,че не се издържа вече.От месец насам не съм слагала сако ,яке или риза поне...все е над 25 градуса  в Пазарджик,задушно и топло.
Като прибавим и това ,че съм 80 кг в момента ,пуфтя като локомотив.
С малкия спим на отворен прозорец,климатиците работят ,но като  се нагрее този панел не мога да стоя у дома с нешо различно от огромна широка тениска Simple Smile Simple Smile

# 22
Аз като закърмена с русенкската жега, лятото съм само на рокли и поли. Понеже ми е голямо дупЕто, полите не са толкова къси, колкото би ми се искало.  Laughing

# 23
  • София
В жегите ходя не така, както би ми се искало, щото отдавна не съм толкова стройна колкото ми се иска.  Mr. Green
Днес (умерено топло) съм пременена в дънки и туника. Летоска най-много един гол гръб да покажа.

# 24
Нося шорти и къси тениски ... Ходя от време на време на море ... Но се разболях с температура 38 и не мога я сваля ех ...  Sad

# 25
Потник и дълга широка пола.
Ленен панталон и потник или тениска.
Дънкови прави панталони до коляното с потник или тениска.
Рокля отново широка.
Сандали или пантофки от плат.

# 26
И във Варна е доста топло, не я гледайте Богинята, на нея сърцето ѝ е горещо и температурата на въздуха явно не смогва да ѝ навакса  Grinning
Аз тъкмо да си намеря няколко идеални летни тоалета, които от години съм търсила, може би, и те сега не ми стават  Sad В момента съм такова кюфте, че както и да се облека, все изглеждам неприлично - на балон дрехи стоят ли прилично?  Confused

# 27
  • София
С рокли най-вече.

# 28
Зависи от мястото, където отивам.
Обичам естествените, леки материи.
Обожавам да нося рокли и поли.
За ежедневието има повече възможности обаче.
Жегите, за съжаление, свързвам предимно със слънчевата алергия, която имам и мазането на всеки 4 часа със слънцезащитен крем, когато съм навън. А толкова обичам лятото...

# 29
  • София
Още на първа страница и снимка Grinning
Скрит текст:
La Catrala, що тъй с муцунката, бе чедо Rolling Eyes
Не им ли мина модата на патешките дупета?

Лятото - рокли, поли, потници, чехли Peace Дънките са забранени Naughty

Мина им. Тя показва стара снимка сигурно  Rolling Eyes

По темата : Задължително затворени обувки в офиса, дори и лятото.
А иначе главно леки материи, панталони, поли, туники, сандали.

Общи условия

Активация на акаунт