Какво носите в жегите?

• 20 198
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
Поли и рокли. Понякога и къси панталонки,но съм фен на роклите като цяло. И къси и дълги. Туники също обичам да нося.

# 31
  • София
Полека лека си пренастройвам гардероба към малко по-офисен.
Нося дълги летни дънки и блузки с къс ръкав засега.
Ще трябва да си купувам поли и сака.
Някак не смея да се изтипосам по потник или рокля с голи рамена още.
Из квартала си ходя както си искам - с едни 3/4 дънкови шалвари и потник предимно.
Или си разхождам новите спортни екипи.

# 32
В предвид огромния томбак дето го имам в момента и нищо от миналото лято не ми става,но  си взех две рокли. Едната е дълга до колената а другата до земята и това е. А иначе предпочитам къси панталонки и потници.

# 33
  • Варна

И аз см така. как се справяш с потенето под мишниците, аз не успявам. Понякога  когато съм с блузка с ръкавче се оказвам по някое вереме  с петна  под мишниците. ooooh!

# 34
тук на 40С гледаш да си покрит. Това най-върши работа.

# 35
  • София
Точно. Родих се с дълга до земята широка и проветрива пола тази година. Мисля още една поне да с взема и поне още една дълга рокля. Толкова ми е топло и тежко, че и сутиените ми пречат... Embarassed

# 36
Точно. Родих се с дълга до земята широка и проветрива пола тази година. Мисля още една поне да с взема и поне още една дълга рокля. Толкова ми е топло и тежко, че и сутиените ми пречат... Embarassed

И аз имам такава пола, но тази година не мога да се пъхна в нея, за съжаление Cry

# 37
  • София
 Hug

# 38
Ако има как без нищо  Laughing голяма жега

# 39
Къси ръкави и къси панталони или поли тип коланче.

# 40
Хехех какво значи прилично ?  Mr. GreenВ жегите ходя така , а дали е прилично не знам Joy , просто не търпя дънки , тесни панталони или дори сутиени. После като дойде есента отново много трудно се нагаждам към опаковането.

Скрит текст:

Ти ли си на снимката? И в Лондон ли ходиш така?

# 41

И аз см така. как се справяш с потенето под мишниците, аз не успявам. Понякога  когато съм с блузка с ръкавче се оказвам по някое вереме  с петна  под мишниците. ooooh!

С ролони или стикове против изпотяване,  би трябвало да избегнеш проблема.

# 42
Какво обличате, де? Какво е прилично?

Летни дамски дрехи. Кво друго?!

# 43
Какво обличате, де? Какво е прилично?

Летни дамски дрехи. Кво друго?!

Може и мъжки  Mr. Green

# 44
  • София
Държи най-хладно  и прилично - ленен панталон или ленена пола, плюс памучна горна дреха с къс или без ръкав. Може ленена или памучна рокля. В ежедневието предпочитам панталон за по-удобно.

Общи условия

Активация на акаунт