Какво носите в жегите?

• 20 246
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
  • София
На мен пък ми харесва "нощничката".

# 211

За лена не мога да кажа нищо. Изглеждам като възрастна дама с ленени дрехи и не и купувам.

Това като за възрастна дама ли ти изглежда Simple Smile

Скрит текст:

Прилича на нощничка....    Laughing

Освен това  едва ли ще бъде възможно да се изглади. Но модата на измачканите и раздърпани дрехи е превзела почти всички. Тоест няма да прави впечатление. Преди 30 и повече години беше излязло немачкаемото. Според мен е добро решение. Изглежда като изгладено дори и да не е.

# 212
Идеята на темата е да си кажете с какво ходите, а не какво не бихте облякли и да отричате чуждия избор. Laughing
Ще бъда благодарна ВЛ да покаже тук неговия избор-с какво ходи в жегите. Да почерпим опит.

# 213

За лена не мога да кажа нищо. Изглеждам като възрастна дама с ленени дрехи и не и купувам.

Това като за възрастна дама ли ти изглежда Simple Smile

Скрит текст:

Прилича на нощничка....    Laughing

Освен това  едва ли ще бъде възможно да се изглади. Но модата на измачканите и раздърпани дрехи е превзела почти всички. Тоест няма да прави впечатление. Преди 30 и повече години беше излязло немачкаемото. Според мен е добро решение. Изглежда като изгладено дори и да не е.

Хахах голям смях Simple Smile

# 214
Идеята на темата е да си кажете с какво ходите, а не какво не бихте облякли и да отричате чуждия избор. Laughing
Ще бъда благодарна ВЛ да покаже тук неговия избор-с какво ходи в жегите. Да почерпим опит.

Сложно става да снимам и показвам. Но пак ще го повтаря. Приличен панталон(например сив, бежов)+прилична риза с къс ръкав(едноцветна). В официални случаи на ризата вратовръзка. Дори тогава предпочитанията ми са към бяла риза. Когато е особено горещо пак такава риза, но по-тънка+къс панталон, но с хубава кройка. Миналата година купих два летни дълги и ги дадох да ги направят къси. Според мен е нормално в особено горещите дни да изоставяме дългите. Но за съжаление по магазините стилните къси почти отсъстват. Намерих такива само на две места по 60лева! Но пък тези, които преправихме на къси струваха 25, въпреки че бяха от подобен плат. Към сандалите също имам особени изисквания. Трудно се намират свестни, голямо търсене пада. А за официални случаи имам летни надупчени кожени обувки с много мънички дупки по тях. Дори и за не толкова официални случаи стават, когато не е за сандали, но не е и за по-сериозни обувки. Например както е днес.

А за моята половинка да пиша ли?

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 14:05 от vl

# 215
Пак за тревира се сещам - красиво, женствено и все огладено. Но няма да мога да спя, докато не разбера какво одобрява владко.  

Нещо такова?

Кажи, моля те, за жените какво.

# 216
Вл звучиш като пенсионер Simple Smile хайде покажи сега гардероба на жената Simple Smile

# 217
Вл звучиш като пенсионер Simple Smile хайде покажи сега гардероба на жената Simple Smile

А за да звуча като младеж какво трябва да предпочитам? Дънки? Или някакви други смачкани и раздърпани панталони с безброй джобове по тях, които сега повечето хора наричат "спортни"? И като добавка към тях раздърпана фланелка, която пък наричат "тениска"???

# 218
Ужас Simple Smile много те моля преориентирай се към темите за футбол и казарма Simple Smile

# 219
Ужас Simple Smile много те моля преориентирай се към темите за футбол и казарма Simple Smile

Ти май не си прочела какво ти написах по въпроса.

За облеклото на половинката ще пиша в полунощ. Сега ме чака работа. Трудно ми е да търся снимки и да ги показвам тук. Мисля, че добре описвам всичко и с думи.

# 220

Сложно става да снимам и показвам. Но пак ще го повтаря. Приличен панталон(например сив, бежов)+прилична риза с къс ръкав(едноцветна). В официални случаи на ризата вратовръзка. Дори тогава предпочитанията ми са към бяла риза. Когато е особено горещо пак такава риза, но по-тънка+къс панталон, но с хубава кройка. Миналата година купих два летни дълги и ги дадох да ги направят къси. Според мен е нормално в особено горещите дни да изоставяме дългите. Но за съжаление по магазините стилните къси почти отсъстват. Намерих такива само на две места по 60лева! Но пък тези, които преправихме на къси струваха 25, въпреки че бяха от подобен плат. Към сандалите също имам особени изисквания. Трудно се намират свестни, голямо търсене пада. А за официални случаи имам летни надупчени обувки с много мънички дупки по тях. Дори и за не толкова официални случаи стават, когато не е за сандали, но не е и за по-сериозни обувки. Например както е днес.

Представям си те като скучно, а не стилно облечен човек  Wink
Липсата на въображение е равна на досада във всяко едно отношение.

А относно обувките - официални и надупчени не могат да са в едно изречение  Laughing

# 221

Сложно става да снимам и показвам. Но пак ще го повтаря. Приличен панталон(например сив, бежов)+прилична риза с къс ръкав(едноцветна). В официални случаи на ризата вратовръзка. Дори тогава предпочитанията ми са към бяла риза. Когато е особено горещо пак такава риза, но по-тънка+къс панталон, но с хубава кройка. Миналата година купих два летни дълги и ги дадох да ги направят къси. Според мен е нормално в особено горещите дни да изоставяме дългите. Но за съжаление по магазините стилните къси почти отсъстват. Намерих такива само на две места по 60лева! Но пък тези, които преправихме на къси струваха 25, въпреки че бяха от подобен плат. Към сандалите също имам особени изисквания. Трудно се намират свестни, голямо търсене пада. А за официални случаи имам летни надупчени обувки с много мънички дупки по тях. Дори и за не толкова официални случаи стават, когато не е за сандали, но не е и за по-сериозни обувки. Например както е днес.

Да, пиши. Пиши материите също така. Панталон сив-ясно, ама какъв е плата?

# 222
Има нещо много по-съществено от това да си в крак с модата, а то е да се носят преди всичко естествени материи. Инак се получава- отгоре гиздаво, отдолу гнидаво.

# 223
Как какъв Simple Smile немачкаем полиестер Simple Smile

# 224

Общи условия

Активация на акаунт