Какво носите в жегите?

• 20 237
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Също така от лен до лен има разлика Wink хубавия лен се глади лесно и не се мачка грозно като памука Wink

# 196
Широките ветреещи се дрехи не са за мен. Нямам нужда от допълнителни обеми по телесата.  Tired За мен дрехата трябва да следва линията на тялото (не казвам да е прилепнала).

За лена не мога да кажа нищо. Изглеждам като възрастна дама с ленени дрехи и не и купувам.

# 197

За лена не мога да кажа нищо. Изглеждам като възрастна дама с ленени дрехи и не и купувам.

Това като за възрастна дама ли ти изглежда Simple Smile

Скрит текст:

# 198
Не, Simple Smile много е хубаво, но пак не е моята рокля.  Peace

# 199
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ммм, Трой, каква марка е това?

# 200
Това е бял чаршаф  Laughing

# 201
  • София
Ей, вие с това гладене се върнахте в 60те, когато само децата са носели трикотаж, а дамите - шити дрехи от плат, изгладени. Аз пък умирам за памук с вискоза - хем седи мекичко, хем не се глади.
И въобще какви жеги?
Днес се бях опаковала цялата спортно, а утре ще трябва май да вадим зимните палта! Mr. Green

# 202
Ние писахме не днес, а когато бе 31 градуса.Темата е пусната по време и около жегите все пак.
Днес, апропо, чак следобяд захладня, сутринта и на обяд си бях боса по сандали. И децата също.
А и предстоят жеги тепърва.
Бялото ми хареса-искам го. Grinning Ако го има в зелено ще е супер.

# 203
Няма нищо по хубаво от ленените рокли и панталони Simple Smile

Много са грозни, а дали са удобни не зная.

Е недей сега да съдиш по гардероба на жена си Simple Smile
Това, което казваш е все едно да кажеш всички рокли и всички панталони са грозни
Също така не пропускай и фактора фигура

За мен това е противна и грозна материя, която може да загрози и най-хубавата фигура. Спада към неглиже облеклото. Някои погрешно го наричат спортно.

# 204
Искам да си купя и аз широка, дълга пола за лятото, но по магазините има само някакви парцали. Не искам да се занимавам с шиене и шивачки. Close

От странство може би. В момента Бг е най-голямата боклукчийница.

# 205
Искам да си купя и аз широка, дълга пола за лятото, но по магазините има само някакви парцали. Не искам да се занимавам с шиене и шивачки. Close

Препоръчвам ти да пишеш в темите за казарма и футбол Simple Smile Сигурна съм, че там разбираш повече  Laughing

# 206

Препоръчвам ти да пишеш в темите за казарма и футбол Simple Smile Сигурна съм, че там разбираш повече  Laughing

Имаш много здраве! От футбол не се интересувам, а казармата не ми е любим спомен. Защо така си мислиш, че всичко на този свят ти е ясно? Много повече се интересувам от култура и изкуство. Имам такива теми в интернет. И тук пускам по нещо.
В Гърция и Румъния например се намират доста по-хубави дрешки. И хората са облечени с повече вкус. Например в Солун и Кавала. В Италия-също. Няма да забравя Германия и Франция, но вече доста години не сме ги посещавали. Такъв голям избор от цветове, модели, материи........
Някои купихме от Гърция, а други шихме, но боклук не купуваме. Дори и да ни го подаряват, пак няма да го вземем.

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 03:58 от vl

# 207
# 208
vl , моля те кажи ни какво е стилно, защото вече съвсем се обърках и почнах да си представям тревирена рокля на цветя.

# 209

Това като за възрастна дама ли ти изглежда Simple Smile

Скрит текст:

Прилича на нощничка....    Laughing

Общи условия

Активация на акаунт