Какво носите в жегите?

• 20 264
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
  • Kопенхаген
La Catrala , клюкарките във форума те изтърваха, а това се води за сериозен пропуск  Laughing

Не се вързвай... свежарка си  Grinning

# 166
Летни дрехи - какво да нося  newsm78

# 167
  • out of space
Летни дрехи - какво да нося  newsm78

Яко!  Laughing

Цветни дрехи, деним, естествени материи. Поли май не нося от няколко години, дълги не ми отиват- приличам на лелка с такива, то не че не съм по възраст. За къси ми е късно, освен на морето.

А, лен също не нося- много грозно се глади!  Crossing Arms

# 168
Фин памук и лен. Ветреещи се, свободни, по-скоро размъкнати дрехи. От приличие хич не разбирам - когато ми е горещо, се събличам, когато ми е студено, се обличам.

# 169
Лен харесвам точно поради тази причина, че не се глади...Simple Smile И винаги изглежда добре...

# 170
  • out of space
Лен харесвам точно поради тази причина, че не се глади...Simple Smile И винаги изглежда добре...

Е как го постигаш това? Може би не ползваш сушилня  newsm78

# 171

Е как го постигаш това? Може би не ползваш сушилня  newsm78

Не, не ползвам.
Центрофугата е на ниски обороти, когато пера лен и памук (400-600), изтръсквам добре и простирам. След това директно обличам.)
Ако вече мнооого ти се глади, лена се глади доста влажен ако се ползва обикновена ютия.
Ако е парна система, може и почти изсъхнал.

# 172
Това с дългите дънки посред лято ми е адски чудно. После защо миришело в градския транспорт.  Wink

Иначе май пак опряхме до въпроса на кой/на каква възраст/на какви килограми отива да носиш късо.  Tired Еми, мятайте снимките освен...

# 173
  • на североизток от Рая
 Аз нося вода в жегите

# 174

Иначе май пак опряхме до въпроса на кой/на каква възраст/на какви килограми отива да носиш късо.  Tired Еми, мятайте снимките освен...

Имаше цяла тема по въпроса още посред зима..Wink)

# 175
  • Ямбол
Не само възрастта и килограмите са подходящи за късо. Има професии и места, в които не е приемливо. И съответно сравнението с някои професии, които залагат на ултракъсото беше подходящо, не че не им е топло и на тях на жежкия асфалт на магистралата.

# 176
  • София
Че то къса пола държи по-топло от ленен панталон.
Като си кръстосаш краката с пола и залепваш, пък и слънцето ти пече.

# 177
  • Ямбол
Че то къса пола държи по-топло от ленен панталон.
....
Това е много вярно.

# 178
  • Стара Загора
Аз досега всяко лято си приготвям и си нося летните дрехи!
И съм забелязала че и други го правят!
Ако някой се облича със зимни дрехи да си признава! Laughing

# 179
  • Ямбол
Аз досега всяко лято си приготвям и си нося летните дрехи!
И съм забелязала че и други го правят!
Ако някой се облича със зимни дрехи да си признава! Laughing
Те и банските ти спадат към летните ти дрехи, но не излизаш с тях всеки ден, нали? Или?
Не си разбрала въпроса. Не всички дрехи от гардероба са подходящи  във всички ситуации.

Общи условия

Активация на акаунт