Какво носите в жегите?

• 20 228
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
+ тъмнозелено, да.
Кафяво, сиво, зелено са казармени сцетове, в тях правят униформите, тип камуфлажни.
Има един нюанс на зеленото, особено ми е любим и не е в казармената гама обаче.

Относно материите като официален плат посочвам габардин, а от останалите не разбирам кой какъв е. Поради тази причина не съм в състояние да ги коментирам. Купувам това, което ми харесва.

Значи може да си купиш и ленена риза без да разбереш, стига да е оранжева и да ти хареса.

# 241

Красива снимка. За някои може би това е "скучно облекло".

Да, на мен така ми изглежда и то не само скучно, ами прекалено старомодно, бабишко, абе не бих се облякла така

И като е старомодно да го заклеймим вовеки веков ли? Нали модата се връща? Какво значи скучно облекло не разбрах. Скучен филм, скучен човек, но облекло?
Не сме снимали как се обличат бабите в Гърция в малките населени места, за да ти покажа кое точно е бабешко. Явно не си наясно.

# 242
+ тъмнозелено, да.
Кафяво, сиво, зелено са казармени сцетове, в тях правят униформите, тип камуфлажни.
Има един нюанс на зеленото, особено ми е любим и не е в казармената гама обаче.

Относно материите като официален плат посочвам габардин, а от останалите не разбирам кой какъв е. Поради тази причина не съм в състояние да ги коментирам. Купувам това, което ми харесва.

Значи може да си купиш и ленена риза без да разбереш, стига да е оранжева и да ти хареса.

Не мога да купя. Тази отвратителна материя няма да ме впечатли дори и с цвят, който харесвам.

Американската армия пък е с бежова униформа. Ето:

Надявам се поне някои от вас да харесват този знаменит композитор.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=-jZKhC7CtEI&feature=endscreen

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 16:18 от vl

# 243
Vl, габардинът може по състав да е от вълна синтетика, памук или смес - много широко понятие. Останах с впечатлението, че точно на базата и само на материи отправяш критики, а то не било толкова важно за теб. Между другото, съм сигурна, че късите мъжки панталони (дори и "официални"), са забранени в правилника за облеклото на служителите в държавните институции и места, където по принцип се държи на облеклото.

# 244
Vl, габардинът може по състав да е от вълна синтетика, памук или смес - много широко понятие. Останах с впечатлението, че точно на базата и само на материи отправяш критики, а то не било толкова важно за теб. Между другото, съм сигурна, че късите мъжки панталони (дори и "официални"), са забранени в правилника за облеклото на служителите в държавните институции и места, където по принцип се държи на облеклото.

Няма къси официални панталони! Те са неглиже. Но, както написах и по-назад моето желание винаги е било да са по-малко неглиже. Същото се отнася и до сандалите.

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 15:03 от vl

# 245
Всяка една материя може да изглежда добре или зле в зависимост от това доколко е изпипана кройката на дрехата, какво е качеството на шева и каква е фигурата на човека, който я носи. Обаче сигурно има връзка фактът, че ленът е една от най-прохладните материи, с факта че при търсене в гугъл словосъчетание от сорта на summer+linen дава далеч повече резултати, отколкото summer+друга материя. Не всичко ленено е намачкано до безобразие и безформено. Съществува и специално обработен лен, който почти не се мачка. Не е вината в лена, че дълги и свободни дрехи на ниски хора не отиват, независимо от материята. Ето тук няколко идеи за лен:

Много по-добре изглеждат от всичко, което виждаме в Бг. Излиза, че и от лен може да се ушие нещо приятно за окото.

# 246
Лена е отвратителна материя? Защо така заклеймяваме во веки веков!?  Wink

# 247

Единствено цената ме възпира да си взема тази отвратителна ленена рокля: http://www.marksandspencer.com/Autograph-Linen-Rich-Bodycon-Dres … mp;qid=1369657485

# 248
Много по-добре изглеждат от всичко, което виждаме в Бг. Излиза, че и от лен може да се ушие нещо приятно за окото.

Тук си прав, в нашенския Маркс Спенсер няма да ги намериш. Големите вериги малко се ебават с нас.

# 249
Защо е драмата?
Аз също никак не харесвам лен. Практичен е за жегите, защото държи хладно, но не го харесвам и не го нося.

# 250

Единствено цената ме възпира да си взема тази отвратителна ленена рокля: http://www.marksandspencer.com/Autograph-Linen-Rich-Bodycon-Dres … mp;qid=1369657485
Е, те това е откровено бабешко рокле....     Laughing
Такава и на 90 няма да облека.Ако доживея, де....

мъжки
Скрит текст:

- идеално подхожда и на НЕдънки

# 251
  • София
А, сега си ги представи тия мЪже с дупчести обувки Simple Smile

# 252
Е, аз по принцип си обичам бабешкия стил  Simple Smile Ясно е, че не на всеки му допада. Колкото и да харесвам и да нося лен, има случаи, в които категорично ми е аут. Преди 2-3 дни видях един познат, барнал се за работа с бяла фланела и черни ленени панталони. Ама панталоните някакъв етно модел - отгоре нещо като по-тясна платка, крачолите широки и набрани и всичката тази хубост на закръглен мъж, отишъл така на работа. Добре, че поне бяха дълги, защото ще се потреса много сериозно, ако попадна в някой офис на някой батко (чичко), който обслужва клиентите, облечен в къси панталони, изпод които се подават космати краченца (в по-добрия случай, щото може и да са обезкосмени). Къси мъжки панталони (до коленете) си представям единствено, ако са къси дънкови или спортни панталони за свободното време (за спорт, за плаж, за риба или за сафари).

# 253
Аз също не харесвам лена и то не защото не ми харесва като материя или не е удобен,а защото прозира Rage В зор съм се видяла с тия прозрачни рокли да им слагам подплати,подлудих шивачката.На лена няма начин да се сложи подплата,защото стои ужасно и се издува.Лошо ли е,че не искам всички да ми гледат между краката  Blush

# 254
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз имам и непрозиращи ленени дрехи. Без подплата.

Общи условия

Активация на акаунт