Какво носите в жегите?

• 20 230
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
Сега се връщам от MOL-а, та на витрината на един от магазините (сори, не погледнах името) имаше манекен точно с къс панталон с ръб и сако.    Mr. Green
Значи е модерно.....    Laughing
За много млади момчета и мъже с хубави фигури.  #Crazy #Crazy #Crazy

О, vl намира късите панталонки за признак на естестика.

Да, когато са добре направени. Вече обясних, че няма как те да станат официално облекло. Но при 35 и повече градуса какво трябва да правим? Да носим винаги дълги? Дори и тогава аз нося дълги, когато е необходимо официално облекло. Но в останалите случаи?

# 271
  • Варна
Нормалните мъже носят дълги панталони. Дори при 40С. С къси се ходи на плаж или яхта евентуално.

# 272
Сега се връщам от MOL-а, та на витрината на един от магазините (сори, не погледнах името) имаше манекен точно с къс панталон с ръб и сако.    Mr. Green

Да, когато са добре направени. Вече обясних, че няма как те да станат официално облекло. Но при 35 и повече градуса какво трябва да правим? Да носим винаги дълги? Дори и тогава аз нося дълги, когато е необходимо официално облекло. Но в останалите случаи?

Представям си тези отрязани панталони, които хвалиш от 5 страници насам  Joy
Хайде, моля ти се, обличай се, както намериш за добре, но да налагаш собствения си вкус като единствена мярка за стил  ooooh!

# 273
Нормалните мъже носят дълги панталони. Дори при 40С. С къси се ходи на плаж или яхта евентуално.

Да, бе да! И при 50градуса може би?

# 274
  • Варна
Аз коментирам нормалните мъже.
Тези с късите панталонки могат да си носят и при 20+ градуса. Peace

# 275

Представям си тези отрязани панталони, които хвалиш от 5 страници насам  Joy
Хайде, моля ти се, обличай се, както намериш за добре, но да налагаш собствения си вкус като единствена мярка за стил  ooooh!

Не ги хваля от 5страници, а дискутирам лятното облекло. И НЕ НАЛАГАМ МОЯ ВКУС И СТИЛ! Обясних и за дългите, и за ризите, вратовръзките, обувките.......Твърде много злоупотребявате с понятията  налагане и натрапване.  Значи щом някой изразява мнение, различно от твоето, той ти  налага мнението си???

# 276

Мхм. Неслучайно в страните с горещ климат традиционното облекло и за мъже, и за жени, покрива възможно най-голяма част от тялото. От чисто практична гледна точка свободно облекло от естествена лека материя държи по-хладно, отколкото къса пола или панталон.

# 277

О, тези студени дни при 10-12г. градуса пак имаше разни момчета с къси около коляното дънки! Хайде кажи те какви са!

# 278

Мхм. Неслучайно в страните с горещ климат традиционното облекло и за мъже, и за жени, покрива възможно най-голяма част от тялото. От чисто практична гледна точка свободно облекло от естествена лека материя държи по-хладно, отколкото къса пола или панталон.

В арабския свят е така, но по религиозни причини. Ами в Куба и Бразилия как е? В Испания, Италия и Гърция?

# 279
  • Варна

О, тези студени дни при 10-12г. градуса пак имаше разни момчета с къси около коляното дънки! Хайде кажи те какви са!

# 280

В арабския свят е така, но по религиозни причини. Ами в Куба и Бразилия как е? В Испания, Италия и Гърция?

Голяма част от религиозните причини, включая облеклото, храната, хигиената и пр., имат чисто практически измерения, коренящи се именно в грижата за здравето и удобството. Да носиш подходящо за климата, в който живееш облекло, да не ядеш тлъсто и бързоразвалящо се месо, да спазваш добра лична хигиена...
В Испания, Италия и Гърция традиционното облекло също представлява дълги дрехи.  Ако напишеш в google images "traditional cuban (brazilian) clothing", ще видиш, че пак става дума за дълги, свободни дрехи, а не за монокини, подходящи за плажа Копакабана.

Въобще, където говорим за горещ и сух климат, дългото облекло е най-практично. При влажен и горещ климат, тип мусонен през влажния сезон, е най-практично да ходиш почти гол.

# 281
Защо да пиша в гугъла, аз имам лични наблюдения по отношение на тези страни. Какво значи традиционно? Зависи от сезона. През лятото можем да видим доста отворени рокли и къси панталони в големите горещини.

А кубински и бразилски филми пък сме гледали по телевизията неведнъж-както игрални, така и документални. Облеклото не е такова, каквото го описваш.

# 282
Само си представям един офис мъже по къси панталонки.  Ми нали няма да мога да си свърша работата, защото ще пукна от смях. 

# 283
  • Варна
Само си представям един офис мъже по къси панталонки.  Ми нали няма да мога да си свърша работата, защото ще пукна от смях. 
hahaha
Точно.
Виж, ако са куриери на колело, може да са с панталонки. Пък защо не и с ръб - тъкмо да вкарат малко естетика в градското пространство.

# 284
Само си представям един офис мъже по къси панталонки.  Ми нали няма да мога да си свърша работата, защото ще пукна от смях.  

В офис на банка, нали? Обаче със сака и вратовръзки освен късите панталонки! Нали вече в моловете са го показали като модерно......

Joy Joy Joy

Нашият сънародник в Германия нали и той ходел така.....И с гуменки.....

Общи условия

Активация на акаунт