Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е Яворов и защо е труден за разбиране?
Защо хората спират да участват в отчетните теми?
Какви са причините за подуване на краката по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е Яворов и защо е труден за разбиране?
-
Защо хората спират да участват в отчетните теми?
-
Какви са причините за подуване на краката по време на бременност?
-
Какви са причините за загуба на тегло по време на бременност?
-
Какви са причините за стомашните неразположения и смъкването на корема по време на бременност?
Кате, много хубава тема! 
Естествено, че ще е без съгласие на бебето! Ти ще го питаш ли иска ли ваксина? Дете без ваксина = аутсайдер. Брей, че логика! Щом не искаш да влизаш в спорове, не пиши скандални неща.
от 1:30 до към 6:00, ноо на фона на предната седмица съм направо супер 
първо си мислел една нощ как получавам контракции и тръгвам да раждам, а на него му било много жал за мен защото ме боляло, а той не можел да ми помогне...
после лелинчо му, който е лекар и шеф на болница в Сф като разбрал, че съм имала луксация се консултирал със гинеколози и ортопеди и всички казали,че има риск (минимален) и за мен и за бебето при нормално раждане и те препоръчват секцио... да не говорим, че и майка ми е имала луксация (та се оказва, че май ми е наследствена) и след 2 нормални раждания сега леко покуцва- да не говорим за болките, които търпи...та и тя много се притеснила за раждането ми...абе общо взето, както си бях спокойна и уверена в предстоящото ми събитие тези двамата ме стресираха направо (знам, че е защото са загрижени), но сега вече не съм толкова уверена, а това не е ок...
дано не съм ви натоварила рано-рано...след прегледа ще пиша
благодаря ви, за комплиментите. На красота съм я докарала 
най-важната информация ми даде днес, все съм се чудила по какво ще позная, че се е смъкнал корема. Сега ще следя поне знам как.
Зарекла съм се, че първото нещо, което ще направя след като родя е да спя цяла нощ по корем
Да я пазиш 
Че човек, подредил награди и грамоти да се чувстван изгубен и неподготвен в своите си води... Направо не знам.
Сънят ти е бил просто фантазия на бременния мозък - Огнедар ти е запратил порция от въображението си