Лятото на прага ни зове, Дюкан ни прави съвършени за море - 270

• 42 367
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря, pettesa, вдъхваш ми кураж!  Hug

# 16
Хайде и аз да се включа в новата тема  Laughingостанах си с тия 73,5 вече незнам кой ден

# 17
Няма нищо, че задържате. И при мен беше така. Но в края на месеца като си дам сметка имам свалени кг-ми. Даже откакто влезнах в трета съм още -2 кг. Общо станаха - 25 кг. Така че, търпение и добра храна! Кг-те се свалят, но при всички е индивидуално кога, колко, за колко време...Не се отказвайте само и не го мислете толкова!

# 18
  • Някъде там край морето
Привет от мен Simple Smile Да се запиша в новата тема, че да не ви изпусна.
При мен нещата продължават с доста забавено темпо, но малко ми остана и мисля скоро да се мушна в трета. Почнах леки упражнения за корем, седалище и бедра всяка вечер и резултатите дойдоха доста бързо - днес се намъкнах в едни дънки от гимназията. Отдавна не съм изглеждала толкова добре.
Кукумицина, не очаквай всеки ден минуси. Важното е общата тенденция да е низходяща. Продължавай по режима и няма да съжаляваш. Аз след първи ден ПЗ винаги съм с +, но до края на ПЗ дните го стопявам и после през П тръгвам надолу.

# 19
  • ВАРНА
Здравейте,момичета-остават ми 2,5кг.  до влизането в 3-та фаза newsm44-започнах от 73 кг. -сега съм 60,5кг-успех и воля на новите newsm10

# 20
Ето ме и мен тук Simple Smile
Преди време бях започнала тази диета,но забременях и спрях иначе ефекта беше удивителен. Сега ще пробвам пак имам за сваляне 12 - тина кг. надявам се да успея. Втори ден ми е и съм -1

# 21
Здравей и добре дошла sisa84   bouquet
И аз като теб съм в началото само че на мен ми е 4 ден от УФ. За сега върви прилично. Стискам палци и дано имаме много свалени килограми, като другите момичета  Wink

# 22
Здравейте, дюканки и честита ни нова тема  Simple Smile.
тюри, страхотен резултат. Благородно ти завиждам, защото и аз съм като твоите кг, но още ми е рано... Виждам, че от февруари си на режима. Искам да те попитам, по колко кг. свалени на месец имаш?

# 23
  • ВАРНА
brilqntina - не мога да ти кажа с точност - само ,че на месец е здравословно да се свалят около 4 кг. -не повече,а аз сега на 7 май правя 4 месеца-резултат досега  -- 12,6 кг

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 19:41 от тюри

# 24
Като по учебник  Simple Smile . Ами аз свалях първите 2 седмици, и сега 2 седмици - не. И се чудя аз ли не правя нещо като хората,или... 1кг е ту нагоре, ту надолу. Аз съм на схемата 2/8, че уж нямам много за сваляне.Днес правя точно месец и май 5 кг. са си екстра, а?

# 25
Здравеите на всички и наи-вече на Татко Барба - ти не беше ли на 90 дневна ? Браво ! За себе си да споделя - за 4 месеца - минус 10 кг, като винаги отбелязвам, че за моите 50 год. си е постижение. В предвид на менопауза, забавен метаболизъм и други такива. Така, че - смело напред !
Спокоина вечер желая !

# 26
  • Испания
ДобрЮтро!  Simple Smile

Хайде на кафетооооооооо:

Усмихнат и режимен ден!

# 27
# 28
Добро Утро Simple Smile няма да Ви говоря за минуси и плюсове ,защото както писах преди дни,нямам кантар около мен ,затова пък ще Ви споделя за прекрасната ми закуска тази сутрин ,кафенце с овесени сладки по дюканска рецепта -Страхотно е  хапвам си сладки и си пия кафенце само ако не бях на работа, а в градината на припек щеше да е върховно ,но няма пълно  щастие Simple Smile
и един въпрос към по запознатите: във витрината на Дарко мисля ,че беше ,има сладолед за диабетици,състав обезмаслено краве мляко ,малитол ,и разни Е -та ,та сега да ме светнете режимен ли е  Embarassed ?
Някой беше споменал за плодова култура и аз я видях но не смея да си взема от нея -не знам защо newsm78 предпочитам кисело мляко със степче или подсладител и канела ,но знам ли може и да я опитам  Приятен ден Ви желая !

# 29
  • ВАРНА
Като по учебник  Simple Smile . Ами аз свалях първите 2 седмици, и сега 2 седмици - не. И се чудя аз ли не правя нещо като хората,или... 1кг е ту нагоре, ту надолу. Аз съм на схемата 2/8, че уж нямам много за сваляне.Днес правя точно месец и май 5 кг. са си екстра, а?
  засега вървиш перфектно-само така-винаги в началото се свалят доста килца(особено в УФ),НО ПОСЛЕ ИДВАТ ДНИ И НА ЗАДЪРЖАНЕ,ЗА КОЕТО НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ,ако си стриктна резултатите ВИНАГИ са налице(аз съм 5/5 и ми е по-трудно от теб,но тази схема ми предложиха по-опитните)

Общи условия

Активация на акаунт