Лятото на прага ни зове, Дюкан ни прави съвършени за море - 270

• 42 730
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро Simple Smile
Принцеската може и да се бъзика с нас, но разбуди темата  Laughing Реалната и цел е 35кг.! В 1вите си постове пише, че иска да смъкне 10-12кг. По-късно вмъква, че е 47кг. до колкото мога да смятам, 47-12=35. Писала е и как ще яде цял ден 1.5кг. извара, ако беше анорексичка тази извара щеше да е поне за месец... Падайки под 40кг. би трябвало да има проблеми с цикъла, зверски косопад, чупещи се зъби и нокти, синини по цялото тяло и куп други здравословни проблеми... Имах приятелка с анорексия и гледах как месеци наред се самоубиваше... Съжалявам, че така започвам сутринта, но това е реален проблем на много момичета. Ако Принцесата има някакво извратено чувство за хумор и се шегува с нас о.к., но ако наистина мисли това, което е написала има голям проблем и трябва да се обърне към лекари за помощ.
Хубав и успешен ден на всички Simple Smile

# 496

Добро утро, Дами! Сутрешното кафе е от мен, а за петъчните "протеинчета" някоя от Дюканки да се погрижи.
При мен втори ден няма изменение! Смъкнах "+" от ПЗ дните и заковах на 113.6, а ми се иска да я мръдна вече пустата му линийка.
Лек и режимен ден ви желая!

# 497
  • Плевен
Привет, банда!
Стайко, мерси за кафенцето! Почерпих се и след малко ще си ям триците с мляко. Спокойно, ще се размърдат килцата! Ти само бъди стриктен в режима! Спомена преди за едни люти чушлета със зехтин и др.подправки. Оцет може, но зехтин - не. Намали до минимум мазнините, да не би те да пречат нещо. Може и да има леко плато, но ти си продължи с режима и ще се оправят нещата! Не го мисли!
Цвети, да знаеш за чая, че малко трудно се приема първия път. Пие се на бавни глътки и има леко лютив послевкус! Ако не беше прясното мляко и всичко останало, което добавям в него - направо в чист вид си е голяма гадост! Този аромат аз свързвам с ароматерапията при масажите и все едно трябваше да пия такива ароматни етерични масла... много странно ми беше. После пробвах с добавяне на екстри като лимончето и този приятен зелен чай, а най-приятен стана с добавката на прясното мляко.
GalaEluard , много добре казано, стига да има кой да чуе и разбере!  Peace

За протеинчета ще чакам аз днес упорито и ще проверявам да не ги изпусна...
И аз задържам днес - нито грам надолу, но ми се натрупа пък недоспиване. Утре - знам, че ще е друго показанието на кантара като се наспя. Снощи си опекох едно цяло пиле в плик. Само го пиперосах с разни подправки, черен и червен пипер и хайде вътре! Днес си отчупих почти половинка...за деня. Но довечера ще си хапна каквото е останало от него след сина...може и нищо да не остане! Още снощи като го извадих не се въздържах и си хапнах малко. Беше вече 22 и нещо и сигурно затова няма минусче днес. Не, че е забранено режимно хапване по всяко време, но аз свикнах да вечерям рано и после даже намалявам и течностите...Приятен ден и успех! Отивам при триците!

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 10:16 от ArhMih

# 498
Привет, банда!
Стайко, мерси за кафенцето! Почерпих се и след малко ще си ям триците с мляко. Спокойно, ще се размърдат килцата! Ти само бъди стриктен в режима! Спомена преди за едни люти чушлета със зехтин и др.подправки. Оцет може, но зехтин - не. Намали до минимум мазнините, да не би те да пречат нещо. Може и да има леко плато, но ти си продължи с режима .
Наистина слагам 1 кафяна л. зехтин, 1 к.л. захар и 2 к.л. сол, а всичко до горе в 1 бурканче от детско пюре са 20-30 малки чили чушлета и оцет. Ям ги 1 месец и ми се струва незначителна дневната доза от зехтин и захар само от чушлетата .
Преди пийвах по 1 ракийка чат-пат. Тук като няма-- уиски. Взе да ми липсва. Ей-така с 1 шопска... ама ще издържа, че ще объркам нещата.
Купил съм си пилешки крилца. Ще ги опека и ще махам кожата, но ще ги хапна утре с 1 бира, пък ако ще и да кача малко. Те утре ми почват и ПЗ дните, пък после на П ще смъкват.

# 499
staiko1 съгражданино  #2gunfire пилешките крилца, бирата, захарта.... забранени са  Naughty Не казах за зехтина тъй като в последните добавени от Дюкан толерирани храни можеше и по чаена лъжичка зехтин (ако не се лъжа за количеството). Аз лично не ползвам. Но всеки сам си решава какво да прави. Лично мое мнение е, че вече си изтървал положението и си попаднал в кръговрата... Или се стягаш и продължаваш стриктно, или започват едни прегрешения, които прерастват в неконтролируемо ядене на всевъзможни неща (казвайки си, това ми е за последно и от утре, започвам пак стриктно), илии се лакатушиш м/у наказание с протеини и после пак прегрешение... Неусетно ще си вънеш всичко, че и още ще качиш, ако не се спреш. Това е от личен опит, за мое щастие се осъзнах и от свалените над 45кг. върнах 20  #Cussing out и сега съм в началната позиция.
Пак казвам, не си мислете, че веднъж разминалото ви се прегрешение няма да се усети след време.
Всеки сам решава какво да прави  Peace

# 500
  • Пловдив
От понеделник ще се връщам, че от нова година насам след празниците и покрай новата работа (която се оказва толкова лоша, колкото старата) 7 кг. съм нагоре пак. Без коментар как се изтърват нещата. Такъв човек съм. Не мога да се примиря, че за вечни времена за мен няма да има картофи, ориз, шоколад, торта и т.н. Очевидно съм обречена да се въртя  в кръгове. Този път обаче ще започна кръга надолу преди да съм започнала да стигам 90 кг. "Само" 75,4 съм сега. Смятам да дръпна поне 10 надолу преди да си позволя да прегреша отново. Знам, че режима е режим, когато се спазва, оправданията са безмислени, а люти хули дали ще ми помогнат - едва ли.

# 501
staiko1 съгражданино  #2gunfire пилешките крилца, бирата, захарта.... забранени са  Naughty Не казах за зехтина тъй като в последните добавени от Дюкан толерирани храни можеше и по чаена лъжичка зехтин (ако не се лъжа за количеството). Аз лично не ползвам. Но всеки сам си решава какво да прави. Лично мое мнение е, че вече си изтървал положението и си попаднал в кръговрата... Или се стягаш и продължаваш стриктно, или започват едни прегрешения, които прерастват в неконтролируемо ядене на всевъзможни неща (казвайки си, това ми е за последно и от утре, започвам пак стриктно), илии се лакатушиш м/у наказание с протеини и после пак прегрешение... Неусетно ще си вънеш всичко, че и още ще качиш, ако не се спреш. Това е от личен опит, за мое щастие се осъзнах и от свалените над 45кг. върнах 20  #Cussing out и сега съм в началната позиция.
Пак казвам, не си мислете, че веднъж разминалото ви се прегрешение няма да се усети след време.
Всеки сам решава какво да прави  Peace
Това беше мимолетно настроение. Ще се стегна и ще бъда режимен. Знам, че в режима има плато по някога. Това означава ,че ако съм режимен, а аз съм режимен, нещата трябва да тръгнат надолу.

# 502
Защо така, няма кой да ви качи петъчните протеинчета?
Хайде от мен да мине - ето ви едно петъчно "протеинче"

# 503
  • Плевен
Ииии, дочаках си го!!!! Мерси Стайко и за протеинчето - голямо сладурче е! И ти, и ти!!! Дръж печено!
Приятна почивка на всички! До понеделник!

# 504
  • Пловдив
Нахъсвам се, нахъсвам се.
Отворих темата с рецептите и се вдъхновявам, какво ще си готвя.
01.07.2013 - ново начало, за жалост поредно. Но тръгвам с оптимизъм.
Дойде ми идея, когато намирам охладено птиче месо без кост и кожа на по-ниски цени ще си вземам по-голямо количество и част дори ще смилам в блендера и ще си замразявам кайма, че понякога съм луда на тема кюфтета и шницели и птичи гнезда и руло Стефани.
Освен това вече няма да съм такава скръндза и ще си купувам по-скъпи неща, които да ми е по-лесно да готвя, защото ме е яд да свалям кожи и кости и ме мързи.

# 505
Скоро си направих експеримент - купих пилешки пържоли от бут с кожа - около килограм на цена 8.60. След размразяването и махането на кожите се оказа чисто месо - 620 грама Weary т.е. излезе ми около 13 лева килото smile3511. Така, че никога замразено и с кожи, само охладено и не мариновано от витрината newsm10

# 506

Добро утро, Дами! Може би малко закъснях с кафето , но тук още няма 9 ч. и е нормално време за кафе.
Днес съм щастлив. Не се отдадох снощи на "прегрешения" със забранени храни. Днес с удовлетворение виждам 112.6кг - с точно 1кг по-малко от вчера. Ако задържа под 113 и утре, ще мръдна линийката с 1 кг.  Laughing

# 507
  • Варна
Скоро си направих експеримент - купих пилешки пържоли от бут с кожа - около килограм на цена 8.60. След размразяването и махането на кожите се оказа чисто месо - 620 грама Weary т.е. излезе ми около 13 лева килото smile3511. Така, че никога замразено и с кожи, само охладено и не мариновано от витрината newsm10
Оооо, да... Замръзените са просто така наблъскани с вода, че думи нямам!
А защо не мариновани, Бабе?
Мислиш ли, че маринатата е нещо... Sick

# 508
staiko1 съгражданино  #2gunfire пилешките крилца, бирата, захарта.... забранени са  Naughty Не казах за зехтина тъй като в последните добавени от Дюкан толерирани храни можеше и по чаена лъжичка зехтин (ако не се лъжа за количеството). Аз лично не ползвам. Но всеки сам си решава какво да прави. Лично мое мнение е, че вече си изтървал положението и си попаднал в кръговрата... Или се стягаш и продължаваш стриктно, или започват едни прегрешения, които прерастват в неконтролируемо ядене на всевъзможни неща (казвайки си, това ми е за последно и от утре, започвам пак стриктно), илии се лакатушиш м/у наказание с протеини и после пак прегрешение... Неусетно ще си вънеш всичко, че и още ще качиш, ако не се спреш. Това е от личен опит, за мое щастие се осъзнах и от свалените над 45кг. върнах 20  #Cussing out и сега съм в началната позиция.
Всеки сам решава какво да прави  Peace
Гала - ето затова те харесвам - мнението не е само твое, а и мое  Peace Абсолютно подкрепям и заставам зад думите ти,още повече знаейки как свалят мъжете - бързо и неусетно,стига да са РЕЖИМНИ. Зехтин, захар и сие толерирани ,ма не съвсем продукти, забавят свалянето и се започва онзи порочен кръг ,който всички познаваме - 2 кг, +1,8 кг и т.н. и т.н.
Минавайте възможно бързо през втора фаза, не си позволявайте отклонения и така шансовете да задържите постигнатото ще бъдат доста по-сериозни. И пак да кажа - свалянето на килограми е лесната част, истинското предизивикателство е да задържим постигнатото.
И още нещо - поставяйте си реални цели - не се увличайте от инерцията - постигнете тегло,което бихте успели да задържите с минимални усилия.
Искаше ми се и друго да пиша, но като че не виждам смисъл - Мимс,Смайлс   bouquet
ПС: Все се каня да обновя албума,защото съм около -8-9 кг. под това ,което се вижда на последната снимка, ама все не стигам до това - ха дано тези дни успея

# 509
 Kali_tod - маринатите, особено в големите вериги  се използват,  когато месо вече е минало санитарния минимум за охладено месо:( За да маскират поувехналия му вид и да го продадат все пак, даже на по висока цена.

Общи условия

Активация на акаунт