Лятото на прага ни зове, Дюкан ни прави съвършени за море - 270

• 43 232
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Сладоледът с мляко и яйца не става и с бъркане. Няма смисъл да го пробвате, само ще си изгубите продуктите и времето.

А другия, Вещи? Пробвала ли си?
Че и там с тази Ескуиза хич не е евтино...  newsm78

# 571
  • Пловдив
Не съм. Този ме отказа от други експерименти  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 572
  • Русе
Миркааа изглеждаш много елегантно.Страхотна си.Много лъчезарна, много ми хареса  Hug

При мен нещата са добре, наблягам на тиквички и краставички от моята градина  newsm44 , е разбира се и месце, няма как без него. Скоро ми предстои море, ще плаша пак хората по плажа май  Laughing

# 573
  • Плевен
Ооо, и аз изхвърлих веднъж цяла купа "сладолед" от 2 изцедени кисели млека, подсладител и аромати - тоолкова хубав беше преди да го съсипя във фризера. Два пъти го вадих и бърках през половин час, но не го изядох на втория път, ами го забравих и на другия ден вече беше буцата, която като се поразмрази се втечни и изхвърлих. Затова само на кремчета в хладилника залагам. Сигурно трябва малко да се подържи във фризера и веднага да се консумира ... Но и на 4 градуса ми харесва!
И вече и аз като Вещи   Peace - не си правя нови експерименти със сладоледи...
Майкиии, а ще плашим хората!?! То лошото е, че ние се плашим от себе си! Хората не ги е грижа за нас! Ноо ще станем красиви!!!

# 574
  • Пловдив
Сетих се за сладоледа Зеро на МР. Суит. Дори видях един кратък коментар за него в стара тема, но не съм се ровила много. Може ли нов коментар от опитни. Не съм го яла, а и е много скъп трудно бих си го позволила освен ако не реша да се глезя, но ако коментара ви е отрицателен хич и няма да го мисля сега.

# 575
Сетих се за сладоледа Зер на МР. Сит. Дори видях един кратък коментар за него в стара тема, но не съм се ровила много. Може ли нов коментар от опитни. Не съм го яла, а и е много скъп трудно бих си го позволила освен ако не реша да се глезя, но ако коментара ви е отрицателен хич и няма да го мисля сега.
Хич и не го мисли - плюса ти е гарантиран  Peace. От опит го казвам, а и по спомен - на почти всички които посегнахме към него ,после ни се  Cry
Майки - благодаря ти  Hug, вярвам, че си гледала втората снимка, която постнах, защото на първата не само не съм аз, а и няма никаква прилика  Peace
Скарлет71,ArhMih-моите снимки са в подписа ми и винаги са били там,промяната е видима от началото до края. Така и не разбрах как се измисли тази прилика между мен и дамата от снимките - но убийте ме,аз такава не виждам  Peace Даже и убеденост се насади ,че видите ли тази снимка е моя - чудя се дали хонорар да не поискам за фотосесията  Joy Че и разлика намерихте във визията ми преди и след Дюкан,при все че на първата снимка е съвсем друг човек  Laughing
П.С. Гала - поздравления за резултата   bouquet
anedi - имаше доста такива девойки ,които сериозно сваляха кг. в трета фаза. Някои увеличиха приема на въглехидрати, но и резултата не закъсня - започна постепенно покачване на телесна маса. Според мен - спри да правиш чист протеинов ден. Наблегни малко повече на плодовете,но внимателно се наблюдавай - ще има период на първоначално задържане и после леко покачване. Просто се следи - важно е да намериш баланса за себе си - между консумираната храна, изразходвана енергия /тренировки,упражнения и т.н./ и теглото,което би искала да поддържаш. А този баланс,аз лично открих на принципа проба -грешка,като за всяка грешка си заплащах ,вкл. и със здраве  Hug

Последна редакция: пн, 08 юли 2013, 17:00 от mirka75

# 576
mirka75 Heart Eyes
Майкии  bouquet
ArhMih Hug
Абе всички ви обичам Simple Smile
poohito аз си позволявам веднъж до 2 пъти месечно такъв сладолед, преди нямах покачване само задържах. Сега вече е с някаква нова формула и са добавили стевия в него. Има и нови видове - мента, мента-шоколад, шоколад, ванилия (гаден е) и пъпеш е най-новия  Heart Eyes От 41 дни съм отново на режима и за този период съм -6.5кг. в този период съм изяла 2 кутии пъпешов. Но си ям една кутия няколко дни. При всеки е различно. Ако питаш как е на вкус, доста ми хареса този пъпеш  Whistling
Рецептите за сладоледи съм ги изпробвала всичките, лично на мен не ми допадна нито един  Tired

# 577
  • Варна
...аз си позволявам веднъж до 2 пъти месечно такъв сладолед, преди нямах покачване само задържах. Сега вече е с някаква нова формула и са добавили стевия в него. Има и нови видове - мента, мента-шоколад, шоколад, ванилия (гаден е) и пъпеш е най-новия  Heart Eyes От 41 дни съм отново на режима и за този период съм -6.5кг. в този период съм изяла 2 кутии пъпешов. Но си ям една кутия няколко дни. При всеки е различно. Ако питаш как е на вкус, доста ми хареса този пъпеш  Whistling

Странно, аз днес на връщане от работа, реших да си купя такъв сладолед. Но в Пикадили имаше само от старите видове - ванилия, шоколад и йогурд. Взех един ванилия и един йогурд, че не помня кой ми харесваше повече (последно съм го яла преди повече от две години, когато бях за първи път на режима). И не ми хареса нито единия...  Confounded А преди ги харесвах...  newsm78
Може да е от промяната в рецептата, която споменаваш. Аз си въобразих, че е поел дъх от картонената кутийка...
А тези нови вкусове от къде ги купуваш? И сигурно ли е, че говорим за една и съща марка? Защото някой беше писал за Зиро на "Ънкъл Чарли", а това е на Мр. Суит?

# 578
Kali_tod точно същата е марката Simple Smile От Метро ги купувам, 4лв. и нещо е кутията 500гр. май беше. А йогурта ми беше най-гаден. Но този пъпееш ммм  Blush със стевия имат в единия ъгъл на капачката листенца и пише стевия. Другаде освен в Метро (Пловдив) не съм ги срещала. Чичо Чарли не стават, защото са без захар, но с мазнини, а Мр. Суит са си без захар и с 0,5% мазнини. Пак да кажа, че си позволявам най-много 2 кутии на месец, гледам да не прекалявам със сладките неща, макар и режимни Simple Smile

# 579
  • Пловдив
Мр. Суит опитах ранната пролет, когато бях охлабила нещата. Беше шоколадов и наистина не беше ОК на вкус, но предвид състава му, едва ли може да е по-добър. Да го наречем "става",като нещо направено от нищо. То не е случайно, че при чичо чарли или няма захар, но има мазнини, за да стане сладолед (направо си е вкусен, но не става за режим) или няма мазнини, но има захар (лактоза, глюкоза, въглехидрати) имаше го в Билла 2007-2008 г.,не помня, какъв му беше вкуса, но и той не става за режим.

# 580

Добро утро, Дюканки!
Днес съм в много добро настроение, макар  Кантарев да показва все още плюс след неделното тъпкане. Тоя плюс сега ще го боря с пъстърва Simple Smile.  Купих вчера 3.  пъстърви и ги пекнах на фурна, но на моите хора нещо не. им допадна. Сега още 2 дена ще съм на риба, но аз обичам риба, а и е добре за режима. Събрах в едно бурканче всичката рибена мазнина и ще я ползвам.
Това е за сега от мен. Лек и отслабващ ден ви желая !

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 08:05 от staiko1

# 581
Благодаря за отговора, Мирка. Надявам се нещата да се урегулират. Засега ще си карам както трябва, ако падна под 60 тогава ще вземам някакви мерки. Иначе за пръв път в живота ми съпругът ми ме моли да кача някое кило Simple Smile Прецедент в историята .....

# 582
  • Плевен
Привет, банда!
Стайко, тенкс за кафенцето! А, така - с пъстървите напред! Сетих се за едно сравнение в една книжка - "... в лицето приличаше на стресната пъстърва..." - някаква секретарка...
Ами, Мирка, първо аз веднага след показаната от Скарлет снимка от Една изразих съмнение да си ти и написах, че ти си по-хубава и по-елегантна, а тази дама от снимката е към 80 кила; После от твоя коментар не видях категоричен отказ, че това не си ти (с този знак - внимание -  Peace),  и трето - за капак - Ан.чето написа, че си хубава и на двете снимки - стана пълна обърквация - за мен, де! И така ... реших пък, че Дюки те е променил дотолкова, че не можем да разберем ти ли си, не си ли ти, но определено харесваме повече твоята визия - истинската Мирка!!! Hug Laughing
Малии, всяко лято се започва дебат за сладоледа Зиро! А ние тука като гледам - голяма част си повтаряме урока, та уж си го знаем, ама колко, колко да го знаем, щом сме тука...!?! Всеки да си провери организма дали ще има задържане или плюсове с него и е свободен да прави каквото си иска! После везните натежават към неговото отричане да е режимен...Правете си сметката!
Или както прави Галчето  Hug - най-много по 2 кутии от 500 гр. в месеца!!! Heart Eyes
Анеди, прецедент, а? Чудо невиждано - някой да моли да качиш някое килце! Много добре те е посъветвала Мирка - леко си увеличи плодовете, бих добавила и зеленчуците. А ти включваш ли си нешестените храни два пъти седмично?
Аз преборих част от плюса, но остава още толкова...Днес съм пак на П да ми дойде акъла в главата! Абе, човек трябва да се придържа много строго и към избрана схема, а аз нещо мойта я размърдах яко миналата седмица! Влизам в пътя, че и тигани няма да ми помогнат така! Ще слушкам вече! А идва и отпуската на море...в смисъл там винаги може нещо да сгафя, но все пак ще наблягам на рибите!
Обичам ви! Приятен тропически ден - дъжд, пек, дъжд, пек... Ние като не можем да отидем на тропиците, те пък взели ,че дошли при нас!

# 583
  • Лутаща се
Никога не съм твърдяла, че на снимката е Мирка.
Ето ми поста:

Това е снимка, публикувана от Edna.bg
Прилича ми на Мирка?

Скрит текст:

Само споделих, че на мен ми прилича на нея, с въпросителна дали е така. Не видях отричане, но и не съм продължила да пиша каквото и да било по темата.

На нашите снимки сме с много различна визия в началото и към края. Нормално е на първите снимки да сме с повечко килограми. Та така и ми се стори нормално на снимката да е някоя от нас, която вече е отслабнала, но е използвана снимка от "дебелия" период. Просто в тази дама се "припознах".

Знам, че общуването в интернет пространството изкривява нещата, но моля: нека все пак четем внимателно  Peace

# 584
Армих , всичко включвам като по учебник Simple Smile Книгата ми е като наръчник, уча се по нея. Много съм изпълнителна Simple Smile От както съм в трета съм надолу още 6 кг. Но ще се регулират нещата предполагам.

Общи условия

Активация на акаунт