Лятото на прага ни зове, Дюкан ни прави съвършени за море - 270

• 42 408
  • 750
  •   1
Отговори
# 420

1/1 e лесна и по-щадяща,схема. Ако виждате, че не сваляте с темповете, с които ви се иска може да преминете на 2/2, 3/3, 4/4 или 5/5 (която е за хора, които имат са свалят повечко кг).

Наминавам в темата, за да ви споделя, ако имате възможност, да следите официалния сайт на режима. Има много полезна и актуална информация.

http://www.dukandiet.com/low-carb-diet/4-phases/cruise-phase

Както и страницата във ФБ:

https://www.facebook.com/TheDukanDiet

smileydell, ако мислиш да правиш схеми с цел елиминиране на целулит, не мисля, че ще имаш успех. При положение, че задържаш свалените килограми, помисли за спорт, масажи и пр. против целулита.

Последна редакция: нд, 23 юни 2013, 16:12 от baby_doll

# 421
smileydell  ,относно схемите на редуване мога да ти кажа,че аз свалих по-голямата част от излишните си килограми с 1/1.В този ритъм бях около 7 месеца и се чувствах отлично.Като ти  казвам за свалине килограми,говоря за 25 кг.След това минах на 5/5 и така до преди седмица,като общо свалени до момента 42 кг.Сега промених на 3,5/3,5 за размърдване на метаболизма,защото боря последните оставащи ми 10-тина кг.
Така,че,каквато и схема да избереш,при стриктно спазване и постоянство,резултата е налице!
Пожелавам ти успех!  bouquet
/Всъщност за колко излишни килограма говорим при теб?/ newsm78

# 422
Задържала съм килограмите, защото не съм пропускала протеинов ден в седмицата около 10 месеца вече:). Отделно,че ако видя качени над 1кг на следващия ден, ги смъквам за ден с протеини или по-малко хранене. Килограмите ми варират между 54-56,  зависи какво и колко  съм си хапнала предния ден.  Grinning Но като цяло 10 месеца след диетата не се ограничавам какво ще ям, защото виждам,че с ден-два протеини си връщам килцата. Ама след сладкото целулитът си идва, въпреки че килата са ми същите. Не е кой знае колко, но го има. По време на диетата и няколко месеца след нея нямаше и следа от него.От опита ми за 20тина дни целулитът изчезва. И затова не се съмнявам ,че и сега ще си отиде ( поне за известно време), а и няколко кила надолу добре са дошли Simple Smile.
Мисля да опитам с 1/1,щом има същите резултати. Simple Smile

# 423

staiko1, учудвам се, че при такива стойности са ти предписали статини, а моят общият холестерол е много по-висок, но лекарката каза, че няма нужда...На диета съм, ям уж само полезни мазнини, но едва ли ще има полза-когато бях най-дебела, холестеролът ми си беше супер! И после все се влошава, а аз уж отслабвам, пих Омега 3! Та се чудя да пробвам ли Дюкан...Ще чакам да споделиш.

# 424

staiko1, учудвам се, че при такива стойности са ти предписали статини, а моят общият холестерол е много по-висок, но лекарката каза, че няма нужда...На диета съм, ям уж само полезни мазнини, но едва ли ще има полза-когато бях най-дебела, холестеролът ми си беше супер! И после все се влошава, а аз уж отслабвам, пих Омега 3! Та се чудя да пробвам ли Дюкан...Ще чакам да споделиш.
ОК, ще споделя, но най-рано след 2 седмици.

# 425

Добро утро, Дами!
Желая ви лека и отслабваща седмица!

# 426
  • Плевен
Привет, сладурчета!
Стайко, мерси за кафенцето и поздравите!
Ан.че  Hug
Аз съм мноого щастлива и доволна! Сякаш изведнъж ми проблесна и режима, и това, че са задължителни ежедневните подготовки по него... Съответните резултати не закъсняха – за 3 дни още едно смъкнато килце! Днес също – минусче от 200 грама. Това вече си е истински стимул – да виждаш всеки ден минуси! Дали пък най-накрая не се отключиха нещата?!? Може и чаят от джинджифил и лимон да действа стимулиращо на метаболизма и ограничаващо на апетита?!? Може и жегите да спомагат процеса! Важното е, че нещата тръгнаха надолу с показанията и нагоре с настроението!
Днес да взема да си забравя очилата за компютъра...Лошо! На всичкото отгоре и нещо ми влезе в окото, та чак сега се поуспокои малко от малко. Мижа сега малко с него, ама добре, че имам още едно! (това ме подсети за един виц – Отива човек на зъболекар и след ваденето на зъба, доктора му казва – А, сбъркал съм – извадил съм друг, а не болния зъб! –  пациентът отговорил – Добре, че не сте очен лекар!)
Наложи се да мина от самосебеси на схема 1/1 и щом свалянето ми продължава, това ме ентусиазира да си карам на нея – много ми харесва! Не давам на краставиците да ми се развалят в хладилника. То и домашните помагат много в унищожаването на зарзавата, де! Ами помагат и в унищожаването на режимните ми ястия – снощи си бях отделила в една кутийка за днес една останала пъстървичка от предните дни...В друга кутия имаше още една –две от тях...Сина извадил и двете кутии и аз изтръпнах, ама как да го спра...изяде съдържанието и на двете кутии...Гладно дете, бе! Викам си нищо – сложих в една друга едни пилешки сърчица, сварени само с подправки, Метнах и една кутийка с едни зеленчукови “деликатеси” – печени чушки с извара и яйце и част от “омлета с тиквички, извара и яйце... Та съм заредена и много опасна. Обаче днес тук ще си хапна само сърцата на обяд, а кутията с другото ще си остане в тукашния хладилник за утре...просто съм си я скрила! Правих вчера и какаов сладкиш. Като изстина го сиропирах с половин чаша топло мляко с нес кафе и отгоре взех,че го намазах пък с подсладено кисело мляко. Стана нещо като тортичка, но ...явно съм позагубила любовта към сладките неща...Реших, че следващия път като пека нещо с трици ще е солен вариант с подправки и разни зелении...ще видим! Пък за десертите ще мина на желирани изстудени кремчета – да имам едно за кофти навиците ми да приключвам деня с нещо сладко. Както споменах – сега съм си регулирала апетита и последното ми хапване е към 18 часа (както пише по книгите), а след това и то до към 20-21 – вода или чай. Е, ако жабясам си пийвам малко вода по всяко време.
Довечера ще пазарувам за няколко дни напред, че приключих с продуктите в хладилника. Гледам в Кауфландския вестник – намалени тази седмица са: Ескуиза фитнес – 2,39; извара Олимпус насипна – 2,90; миди в собствен сос – 3,90; пуешка шунка от бяло месо – (180гр.) – 3,29; цяло пиле Лудогорско – 4,50/кг.
Имам си съгражданче? Добре дошла при нас, Феята...хайде, чети, нахъсвай се и влизай смело с двата крака в режима!
Лека и успешна седмица и от мен!  

Последна редакция: пн, 24 юни 2013, 11:27 от ArhMih

# 427
Здравейте отслабващи красавици.Аз съм нова във форума и съм силно ентусиазирана да отслабна.Целта ми е минус 10-12 кг.Зная,ме ще успея,а самият факт,че ще съм сред вас и ще се подкрепяме взаимно,ме прави много щастлива.Днес започвам и идеята ми е всеки ден да се отчитам какво съм хапнала,тренирала и така нататък.Надявам се да има и други като мен и да обменяме опит и идеи.Сега пийнах кафенце,за деня съм предвидила тренировчица.Храната ми е 1.5 кг извара за целия ден.После ще пиша подробности.Целувки . Heart Eyes

# 428
  • ВАРНА
Здравейте - от седмица съм в 3 фаза и имам малко въпроси:   днес видях сирене 0,1% на Култура(същия етикет като киселото им мляко)-мислите ли,че е режимно?     мога ли да ползвам булйона на вече свареното пиле например за супа?

# 429
тюри, това за сиренето и мене ме заинтригува.в кой магазин го видя?

# 430
  • Плевен
Щом си в 3 етап - може обикновено сиренце да си прибавиш всеки ден по 40 гр - всъщност това беше за кашкавала

# 431
  • ВАРНА
тюри, това за сиренето и мене ме заинтригува.в кой магазин го видя?
   -в ПИКАДИЛИ-гр. Варна

# 432
  • ВАРНА
Щом си в 3 етап - може обикновено сиренце да си прибавиш всеки ден по 40 гр - всъщност това беше за кашкавала                                                                                                                                                                                                                 

да-това се отнася за кашкавала Simple Smile

# 433
благодаря ти,тюри.предполагам,че и в другите клонове на веригата пикадили ще го има. а иначе споделете тренирате ли нещо и какво консумирате през деня.какво и кога ядете.

# 434
  • Варна
Здравейте - от седмица съм в 3 фаза и имам малко въпроси:   днес видях сирене 0,1% на Култура(същия етикет като киселото им мляко)-мислите ли,че е режимно?     мога ли да ползвам булйона на вече свареното пиле например за супа?
Тюри, сигурна ли си, че пишеше 0,1%.
Култура имат Нискомаслено сирене вакум, което е със същия син етикет и женски силует на него, както киселото мляко, но никъде не пише 0,1%. Пише "нискомаслено сирене" и толкоз!
Бих се радвала, ако са пуснали 0,1%, но мисля че си се подвела от еднаквите етикети!

Общи условия

Активация на акаунт