Лятото на прага ни зове, Дюкан ни прави съвършени за море - 270

• 42 384
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, има желанието и мотивацията да направя диетата Simple Smile Насочете ме къде мога да прочета едно примерно меню за седмица да речем. На първа страница не видях, благодаря. За сваляне има 6 - 7 кг.
Здравей, feria99!
Най-добре е да прочетеш още веднъж първа страница за да разбереш хууубаво принципа на режима на хранене на Дюкан. В началото е ударния етап с прием на протеини - П дните. Има рецепти на Дюканки - на Деси, на мис Марпъл, На Смайлс, чиито рецепти аз най- много използвам.
И така върни се на 1 стр. , прочети по-задълбочено и виж рецептите. За П дните рецептите са с червен шрифт, за ПЗ (протеини+зеленчуци) шрифта е зелен и така , желая ти успех.

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 12:30 от staiko1

# 676
Благодаря, да сега чета отново Simple Smile Сигурно ще имам още въпроси, но се надявам да ми помогнете  Praynig Simple Smile
Моля за вашето мнение за храната, която предвиждам за утрешния ден и началото на диетата ми.

з. две варени яйца
о. телешка пържола
в. телешка пържола

Хляб, не може никакъв нали?

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 14:30 от feria99

# 677
Докато ги свалиш кг-те не може, чак при задържането на свалените кг-ми в трета може по 2 филийки хляб на ден. А къде са ти триците за закуска. Хубаво прочети, бъзаш да започнеш преди да се запознаеш много добре с режима. Не е диета, а режим. От въпросите, които задаваш става ясно,че не четеш достатъчно. Успех!

# 678
заменям яйцата с обезмаслено кисело мляко и трици Peace Продължавам да чета.

# 679
Мирка 75 - благодаря!. Знам, че ще докачам ахкания, цъкания, въпроси - болна ли си, или нещо подобно. Но си е друго да чуя и от вас, успокоих се. Пък и нали се чувствам добре и започнах да се харесвам, друго не ме засяга.
Лека и отслабваща вечер ви желая!
За протокола стартирах на 15.06 - с величествените 79 кг. Днес - 71 кг при ръст манекенски  Laughing - 159 см. Ужасен  ужас!
 Hug

# 680
Благодаря, да сега чета отново Simple Smile Сигурно ще имам още въпроси, но се надявам да ми помогнете  Praynig Simple Smile
Моля за вашето мнение за храната, която предвиждам за утрешния ден и началото на диетата ми.

з. две варени яйца
о. телешка пържола
в. телешка пържола

Хляб, не може никакъв нали?
Аз на варените яйца им махам жълтъка заради холестерола. Хляб, пица, спагети и всичко тестяно - не! Ориз, боб , леща, картофи и други нешестяни - не!Плодове и сладкиши - не! Зеленчуци в ударната фаза - не!
А защо само телешко, може да включиш и пилешко, и риба на скара, или ако е на тиган да е с незалепващ и без олио или друга мазнина. Най-добре е да се задушава с малко водица.

# 681
заменям яйцата с обезмаслено кисело мляко и трици Peace Продължавам да чета.
За триците имаше нещо от рода на - 1 седмица - 1 с.лъжица дневно , 2 седмица - 2 с.л. , 3 седмица и до края на живота - 3 с. лъжици дневно. Не е хубаво да се предозира. Най-добре е да се консумира до обяд.

# 682
Мирка 75, Галка У  Hug HugбичЪм Ви

Ферия 1-ва и 2-ра фаза са голямото плюскане. Сега не вярваш, но колкото повече ядеш режимно, толкова по-бързо отслабваш. Протеините имат отрицателен енергиен баланс - за преработката им тялото губи повече енергия, отколкото те доставят. Няма примерно меню - ядеш винаги когато си гласен и толкова, колкото ти се яде.
Добре е да имаш поне 3 хранения - закуска, обяд и вечеря. И междинни подхапвания, ако си гладна. Затова зареди достатъчно режимни продукти. Разгледай рецептите с трици - тутманици, бисквити, палачинки - заместват тестените храни. Аз лично хванах миксера, заради Дюкан.

Отчет от мене: за 3 седмици 3 свалени кила. Бавно, но сигурно. Боря един + над 10 дена. А и ям много малко, но насила не става. Хубавото е, че изобщо не се изкушавам за нережимни храни. И спокойно си правя по 2П дни (имам ниска кръвна захар и повече не мога).
Хубаво и отслабващо време.

Искам среща в Дивакаааааааааааааа!

# 683
  • София
Здравейте.
От утре се включвам във вашите редици.
Правила съм този режим веднъж, преди около 5 години и свалих около 7-8 кг. Тогава започнах от около 60. Сега, уви, съм 69.  Tired

# 684
Ирина, welcome Добре дошла. И аз преди 5 години постигнах идеалното тегло и сега съм на поправка. При мене темпото на отслабването е като  първия път. засега. Но ми е много по-лесно. няма изкушения. няма колебания. Както пише Дюкан тялото има памет за килограмите. При мене е и в двете посоки - сега иска да стане пак слабо. Надявам се да успея отново.

# 685
Привет Simple Smile
Момичета, да се извиня, че не се появих да доуточним за срещата, но турнето ни излезе доста по-натоварено от очакваното  ooooh! При мен нещата си вървят чудесно вече -10кг. Имах само едно нарушение, беше по принуда ( в Бургас мислехме, че ще може да се излиза от фестивала, но чак когато решихме да излезем разбрахме, че не е позволено  #Cussing out ). Както и да е, ще си понеса задържането  Tired Продължавам си напред, заредена с много положителни емоции Simple Smile
Хубав и усмихнат ден на всички  Hug

# 686
Днес направих сауна и кростренажор-25 мин.Направих и тренировчица с гирички.250 ГР.месце,1 к.к.мляко и 1.3 кг изварка.Лека вечер и до утре,мили мои.

# 687
Принцесо, ако това е за цял ден си е гладуване Peace.
Аз си смъквам бавно, но славно. Имам минус дори и след морето Laughing. Всяка сутрин си правих кросче 5 км по плажа и новите ми любими тренировки на Шон Т.

# 688
Днес направих сауна и кростренажор-25 мин.Направих и тренировчица с гирички.250 ГР.месце,1 к.к.мляко и 1.3 кг изварка.Лека вечер и до утре,мили мои.
Вярно ли си изяла 1.3 кг извара? Или не казваш истината, или аз си нямам на представа колко е 1.3 кг извара?

# 689
Мами,дайте ми съвет ... Значи, бях принудена да разваля диетата за 2 дни, заради едни неразположения... и трябва да ям солети,обикновени бисквити,компот от дренки да пия.. та въпроса ми е утре мога ли да си я продължа, че тъкмо бях започнала да свалям  newsm45

Общи условия

Активация на акаунт