Лятото на прага ни зове, Дюкан ни прави съвършени за море - 270

• 42 362
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
  • София
 Peace

Здравейте момичета!
От утре реших да започна диета. Едно време свалих много с нея.
Сега имам около 7-10 кила за сваляне... не е много, но не ми мърдат от 4-5 години, а и се добавят по 2-3 кила на годината...

Последна редакция: нд, 04 авг 2013, 10:42 от luss

# 691
Днес направих сауна и кростренажор-25 мин.Направих и тренировчица с гирички.250 ГР.месце,1 к.к.мляко и 1.3 кг изварка.Лека вечер и до утре,мили мои.
Вярно ли си изяла 1.3 кг извара? Или не казваш истината, или аз си нямам на представа колко е 1.3 кг извара?

хапнах я да.много ли е,ако трябва няма да я ям в името на отслабването.как мислите?

# 692
  • Пловдив
Принцесо, ако това е за цял ден си е гладуване Peace.

Гладуването е единственият начин да свалиш от 45 на 38 кг при ръст 168. Друг начин няма.
Аз си повтарям молбата към Принцес да покаже снимка да видим от къде има да сваля тези 6-7 килограма.

# 693
    Защо Принцесата да има да сваля 6-7 кг.Те са 15 от публикациите се вижда ,че е на няколко диети,за да стане по-бързо.

# 694
  • София
Иска да тежи 38 кила? Мила, да не си анорексичка?

# 695
Просто не и обръщайте внимание  ooooh! Момичето, ако изобщо е момиче... или не е наред с главата, или има извратено чувство за хумор. Пак ще кажа, ако беше анорексичка това, което казва, че яде за ден ще е огромно количество за такъв човек. Като четох, че и докато била бременна ядяла протеини, не хапвала нито сладко, нито тестяно... Преди месец се опитвахме да и обясним, че проблема и съвсем не е наднормено тегло.
bub.ka  Hug

# 696
Дори да  не ме пиремате радушно във форума,аз ще продължавам да пиша в темата и да споделям как е минал денят ми и ще постигна целите си.Желая същата воля и на вас. Heart Eyes

# 697
The Princess когато нещо е в рамките на разумното винаги подкрепям, но твоето не ми е понятно... Като гледам се отчиташ в още няколко теми за диети, от почти 2 месеца си се регистрирала и си в 4 теми за отслабване, не смъкна ли поне 5кг. за това време  newsm78 Ти си знаеш де, според мен пишеш, за да всяваш смут, или и аз не знам каква е целта ти, при положение, че 20 човека се изредиха да ти обясняват що е то здравословно тегло. Take care  Peace

# 698
  • София
Добре дошла си във форума... Не знам на колко си години, но при ръст 168 - ако запомних правилно - 38 кила звучи ужасяващо... Мога да си представя едно миньонче 155см с тънка кост и много слабичка... Не знам... Всеки си знае...

Аз ако сваля 10 кила - ще съм в супер форма, само да не ми се отрази на лицето... Бих се радвала и да стана 61 кг... За моята възраст ще съм една добре изглеждаща жена...

# 699
Мами,дайте ми съвет ... Значи, бях принудена да разваля диетата за 2 дни, заради едни неразположения... и трябва да ям солети,обикновени бисквити,компот от дренки да пия.. та въпроса ми е утре мога ли да си я продължа, че тъкмо бях започнала да свалям  newsm45

И на мен ми се случи,докато смъквах. Най-доброто лечение е глад. Похавпавй по - малко. После се върни към режима например с пилешка супа...Аз по това време вече влезнах в трета, но нищо не пречи да се върнеш към режима, ако си в началото.Успех!

# 700
Добре дошла си във форума... Не знам на колко си години, но при ръст 168 - ако запомних правилно - 38 кила звучи ужасяващо... Мога да си представя едно миньонче 155см с тънка кост и много слабичка... Не знам... Всеки си знае...

Аз ако сваля 10 кила - ще съм в супер форма, само да не ми се отрази на лицето... Бих се радвала и да стана 61 кг... За моята възраст ще съм една добре изглеждаща жена...

Не се хаби, не си струва... Човек като реши сам да се съсипва, нищо не можеш да направиш...Да си пише, да се отчита...няма смисъл от коментари... ooooh!

# 701
Здравейте и от мен! При мен нещата са в застой, но днес започвам П-дни и се надявам да мръдне кантара! Иначе стриктно си хапвам! 38 кг. - не мога и да си го представя. Аз просто искам 58-59 кг и съм на половината път.  Hug

# 702
И аз да се оплача.и аз имах неразположения през уикенда и се пообъркаха нещата.В петък вечерта започнах с повръщане (помислих ,че пак карам летния вирус ,който прекарах наскоро),но на сутринта ми избиха пъпки и разбрах,че съм направила алергична реакция.Нямах от моите хапчета ,които използвам(зодак) и пих от капките на детето ,които са със захар(бях на вилата а там няма аптека),след това започна да ме боли гърлото и отново сиропа на детето и той със захар...махнах месото от храната и го карах само на обезмаслено мляко   извара и краставици(лекарката като направя алергична реакция към нещо винаги ми казва да махна всичко животинско ,плодовете,зеленчуците и да ям само солети бисквити и варени картофи,ама тоя път не спазих препоръката)Вчера за капак ми дойде и МЦ...абе не знам какво се убърка ,но съм 1 кг+.От днес съм пак на протеини .Тия дни препрочетох книгата  и там пише ,че най -добре е да се преви 5 П на 5 ПЗ.До сега изкарах 4 ударен и 2 "смесен" според вас редно ли е да почна пак с протеини и да ги редувам 5 на 5? И 3 на 3 дава ли същия резултат?

# 703
...Тия дни препрочетох книгата  и там пише ,че най -добре е да се преви 5 П на 5 ПЗ.До сега изкарах 4 ударен и 2 "смесен" според вас редно ли е да почна пак с протеини и да ги редувам 5 на 5? И 3 на 3 дава ли същия резултат?
Хвани едно редуване за ушите и карай по него - 5/5 дава най-добър резултат, факт! Но и друг ритъм да избереш, режимна ли си няма да сгрешиш. Не се връщай сега на протеини, изкарай 5 ПЗ и ако си решила да караш 5-ци ,продължи с 5П. Важен е принципа - П дните да не надвишават ПЗ. Успех  Peace А иначе -
Цитат
Вчера за капак ми дойде и МЦ...абе не знам какво се убърка ,но съм 1 кг+.
- първата част на изречението съдържа отговора на въпроса ти - нормално е по време на цикъл да има покачване на теглото,провокирано от задържане на течности и др.п.
П.С. вчера ходихме по гори и пътеки и беше чудно - хладина и красота
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 12:01 от mirka75

# 704
mirka75 Благодаря за отговора.По принцип знам ,че преди МЦ се качват килограми ,а след като дойде се свалят за ден два,но ме притесни ,че с идването качих 1 килограм,а преди това свалях?!Както и да е ще послушам съвета ти и продължавам на ПЗ.

Общи условия

Активация на акаунт