Лятото на прага ни зове, Дюкан ни прави съвършени за море - 270

• 42 352
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
mirka75 Благодаря за отговора.По принцип знам ,че преди МЦ се качват килограми ,а след като дойде се свалят за ден два,но ме притесни ,че с идването качих 1 килограм,а преди това свалях?!Както и да е ще послушам съвета ти и продължавам на ПЗ.
Peaceсъгласна съм с Мирка 75 Simple Smile.А за мен днес е краят на трета фаза ,но това не е край на начина ми на хранене,толкова добре се чувствам като се научих да се храня здравословно ,че не ми се иска да преминавам пак към старият си начин на живот .отчета е килограми 55,понякога 54.600 сантиметрите леко са намалели  .Постигнах килограмите които целях е почти но съм доволна.Не мисля обаче да напускам вашите редици ,ще си бъда тук и ще се придържам към Съветите Ви и ще се надявам на подкрепата Ви   bouquet
Мирка 75 Страхоооотна снимка

# 706
Просто не и обръщайте внимание  ooooh! Момичето, ако изобщо е момиче... или не е наред с главата, или има извратено чувство за хумор. Пак ще кажа, ако беше анорексичка това, което казва, че яде за ден ще е огромно количество за такъв човек. Като четох, че и докато била бременна ядяла протеини, не хапвала нито сладко, нито тестяно... Преди месец се опитвахме да и обясним, че проблема и съвсем не е наднормено тегло.
bub.ka  Hug

Извинете, че нахълтвам така... На момичето можете да му видите снимките във Фейсбука, ако пуснете търсачка с имейла му. Нещата са много сериозни, моля ви, не ѝ давайте съвети как да отслабва повече. Praynig

# 707
Боже, нещата са по -зле отколкото си мислех. Това дете родители няма ли? Положението е неспасяемо според мен. Чиста проба хранително разтройство. Това редуване на снимки с храна и снимки на скелет. Ужасяващо.

# 708
Здравейте момичета и момчета! Преди време бях сред вас, ама нещо изкушенията бяха по-силни от волята. Както и да е. Сега пак съм сред вас. Началото на септември съм на море и ми се иска малко от малко да вляза в някаква форма. Морето ще ми е стимулът. Освен това сега усещам, че вътрешно съм готова за режим. Изобщо сега е най-подходящото време за мен да започна режим. Днес цял ден на работа никаква не я свърших. Само чета емата и се навивам сама. Още като се прибера от работа, отивам да помагам колело, а от сутринта започвам и с триците и киселото мляко.

# 709
  • Варна
 Shocked Чудя се, дали няма начин чрез познатите й във Фейсбук например да се алармират близките й...

# 710
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Здравейте и от мен.
Доста сте изписали. Браво!
За туй момиче просто нямам други думи освен, че е болно.

Lybra добре дошла отново при нас, но се представи по така. На колко години си, какви килограми, цел...

cveteto79 честита ти край на трета фаза. И аз мисля, че човек се чувства прекрасно с този режим на хранене!

mirka75Страхотни планинари!  Hug

Аз от 2-3 дена имам ужасяващото усещане, че съм бременна и нещо несмея да направя чисто П дни. Ще си карам на ПЗ и ще видим какво ще стане... Embarassed

# 711
  • София
Shocked Чудя се, дали няма начин чрез познатите й във Фейсбук например да се алармират близките й...

Ама това дете на колко е, тя е писала, че е била бременна. Не пише дали е раждала...
Видях я в фейса. Това дете е анорексичка. Има много хубаво лице, облечена е добре, но е страшна гледка. Само кости и сухожилия. Това дете трябва да се спасява. Надявамсе, че ще прочете това. - Любомира (Принцесс), животът е прекрасен. Защо искаш да отидеш млада? Нали знаеш, че анорексици не живеят дълго? Какви са ти приятели, които ти пишат - супер си? Не си! Грозна си! Това, че имаш сладко лице - другото ти е грозно! Не знам писала си, че си била бременна - не вярвам, страшно да се докосва до теб! На една снимка има те с една жена и понеже приличате, може би ти е майка! Горката тя, колко ли плаче всяка нощ! Докато не е късно намери диета за напълняване. Тези слаби манекенки, които аз не харесвам, защото прекалено са слаби по сравнение с теб едни дебеланки. Помисли. Сигурно напразно съм писала, но ако има поне 1% да се вслушаш, ще съм щастлива, защото и аз съм майка.

Аз започвам от сряда. Днес съм набавила всичко... от продуктите...

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 15:22 от luss

# 712
Либра, добре дошла.

Cveteto79 браво за успеха. Гледай по-дълго да спазваш стриктно 4-та. Сега си твърдо убедена, че не е проблем, но времето приспива. (за съжаление личен опит и на още няколко дюканки).

Мирка, Страхотни сте. Но не се крий зад чантата (и аз го правех).

Признат грях - половин грях. Днес и утре ще трябва да направя нарушение. Бабата на мъжа ми (на 91 г.) си е счупила крака и предстои операция. Искат 2 банки кръв. От техния род почти никой не може да дава кръв (таласамия), но им трябва повече при операция. Така че аз ще кръводарявам. Но тъй като по принцип съм с ниска кръвна захар, не искам да рискувам да ме върнат (случвало се е извън диета). Така че днес ще наблегна на бавни въглехидрати, а утре след кръводаряването, ще трябва да ям и бързи. Такъв е животът, има по-важни неща от моето отслабване.

# 713
  • Варна

Аз не й видях пощата за да я намеря в ФБ. Ама това дете на колко е, тя е писала, че е била бременна. Не пише дали е раждала...

slantche6@gbg.bg
Мейла го има под лентичката й...
Не знам, но ми стана страшно!!

# 714
Къде може да видим снимки? Във фейсбук ли? Иска ми се да ги разгледам...

# 715
  • София
Къде може да видим снимки? Във фейсбук ли? Иска ми се да ги разгледам...

В фейсбук в търсене - пошеш slantche6@gbg.bg и излиза Любомира... и в снимките можеш да видиш

# 716
  • La casa de Mickey Mouse
това момиче наистина има нужда от помощ, страшна е гледката, няма нужда от отслабване, а от напълняване
какво красиво и нежно лице има

# 717
Мирка, Страхотни сте. Но не се крий зад чантата (и аз го правех).
Съвсем не се крия, просто това е единствената снимка на която присъствам - аз бях фотографа  Laughing По-стегната и спортна не съм била никога,така че нямам основание за криене - последния ми панталон е размер 44 бълг. номерация, имайки предвид че стратирах преди 6 г с номер 62  Hug
По повод принцесата - детето е със сериозен проблем и аз се чудя как е възможно под тези снимки във фейса, да има положителни коментари и харесвания  Sad  newsm78 Дано нещата са все още във фаза възможна за овладяване  Praynig

# 718
  • София
Мирка, е сега видях линийката ти - голям герой си! И стимул за всичките нас. Дали само на Дюкан си била? Изглеждаш перфектно за годините си, повече от 35 - няма да ти дам!

# 719
Днес и аз си мислих за princess и разгледах коментарите и в другите теми(за отслабване) ,а сега като и видях снимките във фейса направо се ужасих.Жалкото е че каквото и да и говорим едва ли ще ни послуша  Cry анорексичките никой не може да ги убеди,че не постъпват правилно като се стремят да отслабват.Имам приятелка булимичка при нея слава Богу нещата се развиха добре и сега от години няма проблеми,но тя сама осъзна проблема си и потърси помощ от специалист.Не знам дали ако намеря адреса на лекарката помогнала на приятелката ми дали ще се съгласи да отиде поне на един разговор ?
princess ,сега се обръщам към теб ти си анорексичка и колкото по- бързо осъзнаеш проблема си и вземеш мерки толкова по- големи са шансовете ти да водиш нормален живот и изобщо да живееш.Ако се съмняваш в думите ми потърси инфо за това заболяване в нета ,разгледай снимки и ги сравни със своите.Ако имаш нужда от подкрепа в лечението(не в отслабването) аз ще опитам да ти помогна с адрес,и телефон на специалист.Можеш да разчиташ и на моралната ми подкрепа.

Общи условия

Активация на акаунт