Лятото на прага ни зове, Дюкан ни прави съвършени за море - 270

• 42 359
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Вече се чудя, досега никой не забелязваше, че съм отслабнала. Днес една позната ми казва - в лицето си като смъртник. Какво става - гледам се в огледалото и мисля - ти, Боби, сигурно си притежавала осем ,девет кг бузи. Пак се гледам, доста съм си живичка.  #Crazy
Лека и прекрасна вечер от мен!  Hug

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 18:48 от bobi-an

# 721
  • USA
На една от снимките на принцесата има коментар от майка й, която според профила й е лекар. Така, че определено знае и вижда жената на какво прилича дъщеря й, но сигурно нищо не може вече да направи. Жалко за момичето, дано се осъзнае сама, преди да е станало късно. А тези, които коментират снимките й, колко е прекрасна, е ясно, че й се подиграват и не им пука за нея.

# 722
Когато преди месец казах ,че това момиче има спешна нужда от лекар,без да съм гледала снимките и,имах предвид точно това заболяване,но не го назовах... Момиче ,отивай
на психиатър бързо !

# 723
Нямам думи, сега разгледах и аз снимките...страшна картина... Като гледам и на Барби се оприличава...болна работа....
От 2 дни и моят мъж е на режим. Има да свали 10-тина кг. Предимно на корема са, другаде може и да не сваля, да видим...
Гледах днес в Лидл има много неща, които може би стават за нас. Обезмаслени млечни за мазане, пастет, колбас..целувки и още сума ти неща...Не ги пише в подробности етикетите, трябва на място да проверим. Ако има някой наблизо Лидл може да хвърли едно око Simple Smile

# 724
Здравейте, Дами!
И аз като мъж мога да дам моето мнение, че в лице е хубава Принцеса, но тялото й е .... косите ми настръхват. Особено на една снимка с други момичета под едно дърво и с един китарист. Всички момичета млади, хубави, със стройни крака , а нейните - клечки  Shocked

# 725
Здравейте, момичета. Здравей, Стайко! Как е настроението? Днес ми е първи режим ен ден. До морето остават 3 седмици. Дано постигна някакъв резултат до септември. Засега съм решила, че ще карам 5/5. След работа ще взема пъстърва. Става страхотна във фолио с лимон на фурна. Горещо я препоръчвам.

# 726
Здравейте, чела- недочела отново съм тук и то с повод за хвалба - 900 гр. тази сутрин Grinning днес 4 - и ден. Гладна не съм стояла и съм доволна от себе си. За днес хапнах обезмаслено кисело мляко с една лъжица трици. За обед съм предвидила пилешко филенце, за вечеря същото. Така ми е по-лесно защото с едно приготвяне имам две хранения. Хубав ден на всички!

# 727
  • София
Аз започвам от утре, чакам с нетърпение!

# 728
Хубаво, но лъжиците трици трябва да са три Simple Smile Може да хапваш между храненията и когато си гладна.

# 729
Три, но то няма кога. До сега много рядко закусвах и обядвах, така че храненето ми идва доста  Grinning Моите прегрешения бяха вечер и късно вечер. Сега това да овладея и ще съм много доволна.

# 730
Три, но то няма кога. До сега много рядко закусвах и обядвах, така че храненето ми идва доста  Grinning Моите прегрешения бяха вечер и късно вечер. Сега това да овладея и ще съм много доволна.

Трите лъжици сутрин на закуска. Може на палачинка, може с кисело мляко, има още доста варианти. Аз лично напоследък ги ям с вода и годжи бери. Все пак говорим за 3 лъжици, не за огромно количество ядене...

# 731
Ще пробвам с кисело мляко сутрин да ги приемам и трите, но ми става много, ще намаля млякото малко. Днес млякото ми беше около 200 гр. Благодаря!

# 732
Чеох до сега рецептите ,но ще се съгласите много са и не можах да намеря нещо като пастет от пилешки дробчета ми се яде по пътя на логиката трябва да ги сваря и да ги смеля ,но ако някой е правил нещо подобно моля да ми даде рецептата. И един може би глупав въпрос ,но соев сос разрешен ли е?

# 733

mamaMiq, видях в линийката ти, че си отслабнала с 3 кг. Браво! За колко време ги свали тези килограми?

# 734
mamaMiq, ползва ли търсачката? Ето два варианта:
1. Пилешки пастет
около 200 гр.  пил.дроб
1 пил.бутче - обезкостено
сол на вкус
черен пипер
кимион
Сваряват се пилешкия дроб и бутчето по отделно. Обезкостява се бутчето и се нарязва на ситно. Дроба също на ситно. Смесват се в купа, слагат се подправките и малко бульон от бутчето, и всичко това се бие с пасатора. Ако ви се струва гъсто, добавяте още малко бульон.
2. ПАСТЕТ ОТ ПИЛЕШКИ ДРОБЧЕТА
250 г. дробчета се сваряват. Излива се водата и им се прибавя малка глава лук, ситно нарязана. Заливат се с 50 г. прясно мляко, овкусяват се със сол, чер пипер и индийско орехче и се пасират до пълна гладкост. 

Общи условия

Активация на акаунт