Лятото на прага ни зове, Дюкан ни прави съвършени за море - 270

• 42 355
  • 750
  •   1
Отговори
# 735

mamaMiq, видях в линийката ти, че си отслабнала с 3 кг. Браво! За колко време ги свали тези килограми?

Пише,че за 7 дни  Simple Smile .
Либра, ти почна ли вече Дюкан? Помня те от м. април - май .

# 736

mamaMiq, видях в линийката ти, че си отслабнала с 3 кг. Браво! За колко време ги свали тези килограми?

Пише,че за 7 дни  Simple Smile .
Либра, ти почна ли вече Дюкан? Помня те от м. април - май .

Абе аз видях, че е 7 дни, но ми се стори много малко ( много кг за малко дни) и се усъмних. Затова за по-сигурно реших да попитам.

Започнах аз преди няколко месеца, но стигнах до под кривата круша. Този път съм много амбицирана и усещам, че тялото ми е подготвено и мога да издържа. Дано не се лъжа. Силно се надявам този път да няма провали.

# 737
Lybra,дам за първите 3 дни ударен ги свалих,днес  е седмия,но нещо не мърда кантара може би от захарта в лекарствата от миналите дни. Не са много като се има в предвид ,че при ударния се свалят ударно  Laughing сега надявам се да почнат по едно на седмица.
brilqntina благодаря да си призная честно не се сетих за търсачката  Embarassed

# 738
Говори ми, mamaMiq, говори ми. Така много се амбицирам. На мен голям проблем ми е водата. Не съм се научила да пия вода и това е. Но се насилвам, какво да правя, така че проблемът с водата го смятам за решен.

# 739
Lybra с водата аз правя така за да не забравям като излизам навън взимам една бутилка мин. вода,като я изпия взимам нова и така 4  Grinning важно е да ти е пред очите водата постоянно.

# 740
Ще ми се този път да не правя изключение с нищо. Но какво да правя с кафето като го пия със суха сметана по принцип (без захар). Не мога да се лиша от него, защото кръвното ми е изключително ниско и ми става лошо, ако не пия кафе. То тази сметана е само химия. Няма мляко в нея, но знам ли. Вие какво ще ме посъветвате? Ще окаже ли неблагоприятно влияние на режима ми?

# 741
Ще ми се този път да не правя изключение с нищо. Но какво да правя с кафето като го пия със суха сметана по принцип (без захар). Не мога да се лиша от него, защото кръвното ми е изключително ниско и ми става лошо, ако не пия кафе. То тази сметана е само химия. Няма мляко в нея, но знам ли. Вие какво ще ме посъветвате? Ще окаже ли неблагоприятно влияние на режима ми?

Защо не го замениш с обезмаслено сухо мляко?

# 742
Аз също го пиех със суха сметана и   4 пакетчета захар.Наскоро ми се случи една комична история ,тъй като в кафетата ,които посещавам персонала познава навиците ми и обикновено казвам само КАФЕ,а те си знаят късо със суха сметана и 4 пакетчета захар .Та като почнах режима влизам в едно от любимите ми кафета и казвам на барманката  кафе без сметана и с подсладител,след малко сервитьорката ми го носи със сметана и 4 захар  и отделно подсладител суитли на хапчета,аз си слагам захарта,посягам за подсладителя и връщам сметаната обяснявайки че съм на диета,при което виждам празните пакетчета захар и почна един смяххххх барманката каза:Абе и аз не запомних ,че си на диета ама и ти май не помниш Simple Smile
Но свикнах да не използвам сметана и захар.

# 743
Здравейте, Дюканки!
Днес почнах работа като ел.техник на един строеж. Сутринта бях 111.6кг, а вечерта като се върнах реших пак да се премеря и бях 110.1 кг. Това са рекордно ниски килограми за мен от 15 год. може би.  Ще си преместя линийката на 111 кг. Нямам да бързам да я слагам на 110 , за да не съм по-вече от 110 утре. ако утре съм под 110 ще я преместя още. ' Лека нощ' за сега, а може би за вас е' Добро утро'.

# 744
  • София
Хем съм правила режима, хем сега четох, но не съм сигурна на 100 %. Нали триците се включват на четвърта фаза, не от началото?

# 745
Хем съм правила режима, хем сега четох, но не съм сигурна на 100 %. Нали триците се включват на четвърта фаза, не от началото?
от първа фаза до края на живота  Simple Smile.
Леле,как си правила режима без тях,те са най-важни!

# 746
Здравейте момичета и Стайко. Днес мисля да хапна мляко с трици и пилешка пържола, докато съм на работа, а за вечеря ми се ще да спретна една вкусна пъстървичка. Стайко, чудесни резултати! Бравос! Да взимат пример от теб такива мъже като моя. Лек ден и мноооого минуси!

# 747
*Ирина* ,като четеш книгата наистина оставаш с впечатлението ,че триците се включват чак в четвърта фаза,но като отвориш примерното седмично меню за първа и втора фаза някъде накрая на книгата виждаш ,че там има палачинка от овесени трици предложена за закуска.
 staiko1 БРАВО!Още малко ти остава.

# 748
Здравейте момичета и Стайко,вече в 4та фаза ,но за втори ден от приключването на 3та все още си карам по старо му -салатка млекце месце ,самият факт ,че ограничението вече е отпаднало ме кара да не примирам .не мога да определя дали съм изкарала 3та правилно или не ,но за мен е по-важното ако съм успяла да променя хранителните си навици ами това май е от мен за сега отслабваш слънчев и усмихнат ден на всички Вас

# 749
И от мен - здравейте! Моят девети килограм явно е хванал амнезия, забравя да си тръгне. Днес ще го атакувам с филе от сом. Лек и спокоен ден ви пожелавам! Hug

Общи условия

Активация на акаунт