НОЕМВРИйското коремче вече проличава, бебчо вътре взе да шава! Тема №7

• 23 510
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Моята любима количка, с която отгледах второто си детенце е ето тази
Chicco SimpliCity
През далечната 2008 когато аз си я бях харесала все още не се внасяше в БГ и аз помолих един шофьор да ми я купи и донесе от Турция. Излезе ми към 180 лв. тогава. Теглото и е към 7 кг.

# 256
  • Стара Загора
Анжи, много ти е хубава количката и аз съм се насочила към нещо такова. Това е чиполино нали, или греша? newsm78

# 257
Здравейте мами! Аз имам нужда от съвет. Ситуацията е следната: На нова работа съм и още съм в изпитателен срок. Днес информирах управителя на фирмата, който не реагира никак радушно с репликата "бизнесът си е бизнес". Бих искала да попитам има ли някаква опция за мен освен уволнение при така стеклите  се обстоятелства. И ако изляза в болничен, той има липраво да ме уволни?

Когато си в срок на изпитване имат право да те освободят без значение дали си бременна или не. но ако си болничен и след това майчинство се получава болничен без прекъсване по това време ти реално не си на работа и няма как да то връчат заповед за уволнение, но в момента на изтичане на болничния и връщането на работата си още в изпитателен срок и може да те освободят тогава.
Много благодаря за бързия отговор, ако ще е така ме устройва, още утре ще разговарям с АГ за болничен.

# 258
  • Стара Загора
Ехоооо, мамчета, искам да ви се похваля, че днес моето мъниче ме бутна 2 пъти, първо по-силно и после по-леко. Направо няма такова усещане  Joy

# 259
Добър ден момичета Simple Smile И аз намавам да ви се похваля Simple Smile Днес бях на БХС - 16 г.с.. Според доктора тежим 104 грама и сме дълги 14 см Simple Smile Вървим с 4 дена напред за сега Simple Smile  Аз съм качила само 3 кг до момента, което мисля че е много добре Simple Smile
П.С  вампирче моля за едно  stork-girl  newsm03 Доки каза че на 90 % е сигурен че ще е мома, ако било момче щяло да бъде с малко пишле  Joy Joy Иначе ще дойде срамежливка, беше ни обърнала гръб и не искаше да се показва много много Simple Smile По едно врем започна да мята краката и да смуче пръста Simple Smile
А всички около мене викаха момък, само аз незнам защо се заслушвам и замислям в женските имена  Laughing Laughing
Относно количките - ние сме решили не по рано от Август да за почваме да гласим и да купуваме Simple Smile Може да излезе пък някой да ни подари знае ли човек Simple Smile Но аз съм на 100 % сигурна, че искам кош за кола - много удобно нещо било за пренасяне на бебето а и в дома може да седи в него Simple Smile)))

# 260
ехоо здравейте девойки Simple Smile иаз малко да се завърна Simple Smile при мен всичко е нормално корема ми не се вижда почти.. съжаление а може и за добро Simple Smile иначе бебчо е много добре дългокрак Simple Smile
Видях че обсъждате колички аз ходих по магазините вече да се поорентирам защото цяло лято ще съм на моренце и така Simple Smile харесах количка кошарка ваничка ииииии шезлонг люлка и всичко е на САМ аз се убедих че това е марката уникални колички с абсолютно всичко уникален механизъм и супер леки и удобни Simple Smile та така аз вече май го реших и спрях да разлеждам а относно парите за тези неща всеки си решава и не трябва да се съдим Simple Smile
другото ново е че ще запазваме стлолови клетки Simple Smile ииииии трябва скоро време да отида и да се запиша  Simple Smile дано това да са хвърлени пари на вятъра Simple Smile и никога да не се налага
айде толкова от мен Simple Smile чао чао за сега

# 261
Ето ме и мен. Сега идвам от ЖК - 2,5кг съм качила и 2 см обиколка на талията.. Изследванията за хив, хепатит и васерман са отрицателни, а кръвната група е А1+ и не трябва да боцкат и таткото за резус фактори и др., както и мен постоянно Simple Smile  и съм в 15г.с а не в 14... ноо в сряда съм на УЗ да видим и пола най-сетнеееее  Mr. Green

# 262
И мен побутват по няколко пъти  на ден, даже му хванах цаката как да го накарам  Laughing Просто трябва да се свия и направо откача. ММ каза че ще ме  #2gunfire дето съм го мъчела детето  Laughing

# 263
Привет и от мен  Hug Днес трябваше да ме приемат в болницата заради болничния ама вече съм си в къщииии  newsm68 ..е те си ме приеха ама само по документи,ама доки не знае,че са ме пуснали да си ходя  Mr. Green Висях 2-3 часа докъто се ориентират кой на къде,изследвания ала бала   ooooh!
Показах на док резулатите от БХС и думите му бяха "ей само ти можеш да ми донесеш такива резултати,цепиш секундата" всичко ни е перфектно,дано и до края бебчо да си расте така  Praynig
Този път не забравих да го питам за седмиците..и се оказа,че 12w6d  е последния ден на третия месец,значи от няколко дни съм вече в 4-я а си мислех,че още си карам 3-я  Crazy значи ми е била вярна лентичката  Peace

# 264
  • Стара Загора
Пуфис, честита ти мома.  bouquet
Габа, браво, добре се движиш, аз вече съм 6 кг. отгоре. Радвам се за хубавите новини.
Наде и мен така ме бутна днес, бях се свила, но сега се свивам и нищо, хахаха много съм нетърпелива

# 265
не знам как точно се свивате, но предполагам, че знаете, че това не е никак добре за бебето  Stop

# 266
Здравейте. Преди няколко дни писах, че от седмица не съм усещала бебето. Чета, че е нормално, но мен това не ме успокоява. На ЖК трябва да съм след повече от 10 дни, но този четвъртък ще отида да видим как е бебка, за да се успокоя. Зная, че всичко е наред, но все пак...
Иначе почти всяка сутрин ми се гади и повръщам, това мисля,че е знак, че бебето е добре. До сега съм +1,5 кг, а коремът не ми личи много, освен вечер. Simple Smile

# 267
И моето мъниче ме побутва отвреме на време, цялата изтръпвам като го усетя. Иначе за свиването, аз много се чудя дали при спането не заставам в неподходящи пози, защото не мога да спя по гръб, а като съм настрани съм в леко свито положение, гледам да не си притискам корема, но ми е интерсно да чуя други мнения по въпроса.
Иначе аз днес съобщих на моята шефка новината и тя много се зарадва и го прие много добре, каза, че мога да се върна когато реша, което доста ме поуспокои.

# 268
Здравейте мами,как сте?  bouquet
Какво мислите за количките на  Houck? Thinking
Аз съм в 14 г.с. а терминът ми е на 25.11 , все още не го усещам малкият сладур,но пък четох ,че чак края на юни е вероятно да го усетя ,което е чак след 4 седмици   ooooh!

# 269
Не се притеснявайте в какви пози спите. Няма да навредите на бебето. Аз спя по корем и с предната бременност почти до края спях по "полу" корем, така ми беше удобно. Проблеми не съм имала.

Общи условия

Активация на акаунт