The Vampire Diaries & The Originals - Наесен с двойна доза вампири - тема 39

• 40 068
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Пърша Уайт.  Играе майката на Бони в ТВД.
Никога нямаше да я позная по тази снимка, и по друга сигурно също, вече не я помня.  Хубаво ще е като поствате снимки на тоя и оня да слагате по един надпис отдолу за по-невежите фенове като мен.

ох да....и аз незнам ни кой е боуман,ни джоузеф....познавам ги предимно като героите им от сериала с изключение на най-главните разбира се.

бях ви изгубила неволно,та пак изостанах с четенето,ама в предишната тема направих малко спам с новините покрай новородената ми племенница и бях обещала д акажа какво стана. ами да- Елена я кръстиха Simple Smile

# 76
  • срещу двата комина :)))
да кажа за Спартак - изброила е имената на сезоните  Peace

# 77
  • UK
Джоузеф Морган (Клаус) аз тук го разбрах кой е, като всяка втора качена снимка в темата беше негова.  Laughing
Елена е чудесно име, и на мен ми е фаворит, дори сериалът не можа да развали хубавото име. Да е жива и здрава племенницата ти.  Simple Smile

# 78
  • Buffyworld
Чак сега намерих време да ви изчета.  Hug Аз гласувах за Деймън и Елена, Джереми се завърна и Мат и Ребека.  Засега поне също имам намерение да гледам Древните.

В предишната тема четох, че бил много кървав Троновете. Ами книгата е още по- кървава. А Троновете в сравнение със Спартак - " Кръв и пясък ", " Отмъщението " и " Войната на обречените" , изглежда направо като детска приказка  Mr. Green

За кое Отмъщение говорим? За това с Емили Ванкамп ли?  Mr. Green Извинявай, ако те обиждам, но тази боза, която не знам защо и аз гледам НЕ може да се сравнява с Троновете

Хей, някой забеляза ли в 23 епизод, когато дойде Вон и застреля Деймън, пък после първи дружки отиват да намерят Сайлъс ... WTF?!

Отмъщението е втори сезон на Спартак. Този другият , за който ми казваш не съм го гледала. Мисълта ми беше, че Спартак беше най-кървавият филм, който съм гледала и въпреки всички ужаси в него си заслужава гледането.  Peace

# 79
Чак сега намерих време да ви изчета.  Hug Аз гласувах за Деймън и Елена, Джереми се завърна и Мат и Ребека.  Засега поне също имам намерение да гледам Древните.

В предишната тема четох, че бил много кървав Троновете. Ами книгата е още по- кървава. А Троновете в сравнение със Спартак - " Кръв и пясък ", " Отмъщението " и " Войната на обречените" , изглежда направо като детска приказка  Mr. Green

За кое Отмъщение говорим? За това с Емили Ванкамп ли?  Mr. Green Извинявай, ако те обиждам, но тази боза, която не знам защо и аз гледам НЕ може да се сравнява с Троновете

Хей, някой забеляза ли в 23 епизод, когато дойде Вон и застреля Деймън, пък после първи дружки отиват да намерят Сайлъс ... WTF?!

Отмъщението е втори сезон на Спартак. Този другият , за който ми казваш не съм го гледала. Мисълта ми беше, че Спартак беше най-кървавият филм, който съм гледала и въпреки всички ужаси в него си заслужава гледането.  Peace

Аха така по-бива Grinning Уплаших се че някой сравнява Revenge със Game of Thrones

Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 25 май 2013, 16:56 от the_vampire_diaries

# 80
# 81
  • Варна
Спин оф сериала “Древните” ще започне с нов пилотен епизод http://vampirediariesbg.wordpress.com/2013/05/25/%D1%81%D0%BF%D0 … %BD%D0%B5-%D1%81/

# 82
  • Buffyworld
Спин оф сериала “Древните” ще започне с нов пилотен епизод http://vampirediariesbg.wordpress.com/2013/05/25/%D1%81%D0%BF%D0 … %BD%D0%B5-%D1%81/

Кога се очаква излъчването на пилотния епизод ?  Hug

# 83
  • Варна
Актьорите ат Древните издават детайли http://series.twifun-bg.com/?p=13374
Фийби как се оправдава  Joy Joy Joy
Интервю с актьора играещ Марсел http://series.twifun-bg.com/?p=13383

# 84
  • София
Брр, гласувала съм преди, ама сега се записвам... То няма и много вече какво да се коментира, освен да се полигавиме лятото Crazy
Да добавя, че ще гледам Древните само защото някога Клаус се е докосвал до Дамян, иначе щях да пасувам  Peace

# 85
Кога се очаква излъчването на пилотния епизод ?  Hug

Октомври, тогава започват всички сериали

# 86
  • КиТ
Да добавя, че ще гледам Древните само защото някога Клаус се е докосвал до Дамян, иначе щях да пасувам  Peace

hahaha

# 87
   Някой знае ли кога ще излязат изтритите сцени от четвърти сезон ?

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 21:10 от {Бебълс}

# 88
  • В две мънички очи...
Ох аз до октомври още един сериал може да започна да гледам.  newsm78

# 89
  • UK
   Някой знае ли кога ще излязат изтритите сцени от четвърти сезон ?
Това със смешките и изцепките ли трябва да са, "изтритите сцени"? Дайте линкове към старите сезони.

Общи условия

Активация на акаунт