Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 229
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
  • Отвъд алеята зад шкафа
Засега най-много ми допада четката за очна линия на Ecotools.

Четката в средата е уникално добра за очна линия. Ползвам я мокра със сенките от Нейкид, прави страхотна очна линия.

# 331
Най-удобна ми е скосената на Ейвън  Peace Имам и тази на Екотуулс, но е по-широка и не мога да контролирам така прецизно нещата. Оправям се и с четката към гел линията на Лореал, но със скосена ми е по-лесно да направя външния ъгъл  Peace

# 332
# 333
  • София
Коя ви е любимата четка за нанасяне на очна линия евЪ?
Коя е вашият фаворит?
Правя си прочуване, за да разбера, дали ми трябва нова. Mr. Green Laughing

Аз използвам 2 четки плюс очна линия писец. Със скосената за очна линия на Essence очертавам опашката, с писеца запълвам, а с 210 на MAC правя прецизните линии.

# 334
Аз пък да кажа, че днес пробвах една от новите спирали на ГР - в лилава опаковка. Страхотна е  Heart Eyes Мога да кажа, че е много по-добра от тази на ЕЛ  Crazy Поне впечатленията са ми такива от по едно нанасяне и от двете спирали. Тази на ГР е с доста твърд косъм и добре разресва миглите. Туша й е нито твърде течен, както на ЕЛ, нито твърде сух, както е примерно Лореал Архитект 4Д. Позволява хубаво напластяване и прави много добър обем  Grinning Ще видим как ще са и двете ми нови спирали след месец ползване  Wink

# 335
  • София
Мила, това като го гледам така е бъркалка за око Joy.
Става ли за фина очна линия на долният клепач?
Аз неправилно си формулирах въпроса, може би? Thinking Всъщност аз правя прецизна линия с тънка подострена четка. Като тази на снимката.
Същият успех нямам обаче, когато тръгна да слагам такава на водната линия. Някак си ми бяга четката и кривя линията и става мазало ooooh!.
Искам хубава прецизна линия на водната линия, която за сега с четката на Есенс, скосената постигам. Но чувството ми за прецизност  Flutterме кара да си мисля, че може още по добре да стане. Thinking

Четката на Екотулс размених почти веднага, след като я получих, защото ми изглеждаше огромна за ефекта на фината тънката очна линия долу, която се опитвам отчаяно да постигна. ooooh!
С четката от палитрата Нейкид правя хубава опушена линия. Но. Със сенки. Само.

Четох доста ласкави ревюта за двойната четка на Катрис.  Thinking

# 336
# 337
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хм, аз във водната линия освен с молив, не съм пробвала с друго. Няма и да пробвам де, не се харесвам с оцветена водна линия.

# 338
  • София
Aз ако нямам там- подчертаване на водната линия- съм като измита. Confused

# 339
  • USA, Steak State
Коя ви е любимата четка за нанасяне на очна линия евЪ?
Коя е вашият фаворит?
Правя си прочуване, за да разбера, дали ми трябва нова. Mr. Green Laughing

Mac 209 Ползвам само и единствено нея вече 2 години.

Aз ако нямам там- подчертаване на водната линия- съм като измита. Confused

Именно! Но аз го правя с молив за очи, не мога с очна линия.

# 340
  • София
Навремето търсех най-водоустойчивият молив за подчертаване на водната линия. Изкупих де що има молив черен на пазара ooooh!. До сега единствено Сефора Джъмбо молива отговаря на изискването ми да стои на мястото си, без да се разтича в ъглите цял ден и да не се налага да бърша с опакото на показалеца си като тик. Joy
Неудобството при Джъмбото е ..големината и понякога не мога така прецизно да нанеса и ту е много тънко, ту пък другото стане дебело и се принудих дори с четката на Есенс да загребвам от молива за да нанеса линия.
Преди време тук Жаки  bouquet беше ми казала: вземи си очната гел линия на Есенс и ще забравиш за проблеми!
От как започнах да нанасям във водната линия Есенската гел очна линия-  се родих! Hug
Не бих се върнала назад вече. Искам здрава, яка черта! Naughty Не мацаници! Joy Mr. Green
Затова за мен линията там е идеална, когато е с очна гел. Пробвала съм да слагам очната линия на Гош, която е прекрасна, но не и във водната линия. Не се задържа там и люти зверски. Close

# 341
  • София
Аз пък да кажа, че днес пробвах една от новите спирали на ГР - в лилава опаковка. Страхотна е  Heart Eyes Мога да кажа, че е много по-добра от тази на ЕЛ  Crazy Поне впечатленията са ми такива от по едно нанасяне и от двете спирали. Тази на ГР е с доста твърд косъм и добре разресва миглите. Туша й е нито твърде течен, както на ЕЛ, нито твърде сух, както е примерно Лореал Архитект 4Д. Позволява хубаво напластяване и прави много добър обем  Grinning Ще видим как ще са и двете ми нови спирали след месец ползване  Wink

Ааа, тази, за която ти говорих, нали, нали? Уникално добра спирала, чак и на мен не ми се вярва, че е на ГР.
На ЕЛ спиралите изобщо не ги харесвам (само две съм пробвала, де, може да има и добри)

Двете ми най-любими четки за очна линия са супер евтини и китайски, но бият всичко друго, което съм имала, включително и Сигма. Първата е скосена Make Up Professional от Джъмбо, а втората е една много мъничка и заострена четка, менте на MAC, която и друг път съм споменавала, че имам в няколко броя и я ползвам за почти всичко - от нанасяне на сенки в ъгъла на окото, през очна линия, та до почистване на овала на ноктите от зацапване с лак  Mr. Green
Ето я
Скрит текст:

# 342
хаха kopche, разсмя ме искрено с това за "бъркалката"  Laughing
Аз установих, че за да направя прецизна линия, ми трябва тънка, но стабилна четка (разбирай космите да не отиват така лесно наляво-надясно при натиск). Тази, която имам, е много евтина имитация на известната такава на Laura Mercier. Удобството при нея идва от скосената глава, защото ако беше права, наистина сигурно щях да си избода очите...  Crazy За водната линия не съм я ползвала, защото там нанасям директно молив, но и аз не мога да споделя за особен успех с издръжливостта му  Rolling Eyes

# 343
Ааа, тази, за която ти говорих, нали, нали? Уникално добра спирала, чак и на мен не ми се вярва, че е на ГР.
На ЕЛ спиралите изобщо не ги харесвам (само две съм пробвала, де, може да има и добри)

Тя, тя  Mr. Green Наистина е много добра, особено четката  Peace По същата схема съм набелязала и още една от по-евтините спирали - тази за обем на Астор  Peace На една от срещите, мисля Надето сподели, че много я харесва  Grinning

Ето и днешният ми грим:

Не можах да хвана въобще красотата на лилавия пигмент  Rolling Eyes Той е страхотно светло лилаво със сини отенъци  Heart Eyes Точно блестящ люляков цвят  Flutter

# 344
  • София
А червилото кое е?

Общи условия

Активация на акаунт