Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-популярните гримове във филма „Великият Гетсби“?
Какви са някои популярни цветове и стилове на грим, които се обсъждат във форума?
Кои са някои популярни продукти за грим, споменати в дискусиите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-популярните гримове във филма „Великият Гетсби“?
-
Какви са някои популярни цветове и стилове на грим, които се обсъждат във форума?
-
Кои са някои популярни продукти за грим, споменати в дискусиите?
-
Какви са някои предложения за това как да съчетаете руж с останалата част от грима?
-
Какви цветове грим са подходящи за дрехи в зелено, тюркоазено и коралово?
Имам и тази на Екотуулс, но е по-широка и не мога да контролирам така прецизно нещата. Оправям се и с четката към гел линията на Лореал, но със скосена ми е по-лесно да направя външния ъгъл
Мога да кажа, че е много по-добра от тази на ЕЛ
Поне впечатленията са ми такива от по едно нанасяне и от двете спирали. Тази на ГР е с доста твърд косъм и добре разресва миглите. Туша й е нито твърде течен, както на ЕЛ, нито твърде сух, както е примерно Лореал Архитект 4Д. Позволява хубаво напластяване и прави много добър обем
Ще видим как ще са и двете ми нови спирали след месец ползване
.
Всъщност аз правя прецизна линия с тънка подострена четка. Като тази на снимката.
.
ме кара да си мисля, че може още по добре да стане.
беше ми казала: вземи си очната гел линия на Есенс и ще забравиш за проблеми! 
Не мацаници!