Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 249
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Много красиви гримове сте показали!  Heart Eyes
Моливът на Elle-même е страхотен  Heart Eyes
Жаки защо на твоя клепач за нищо не става? Какво имаш предвид?

На мен днес не ми беше много до гримиране и затова реших да си сложа само молив и спирала Blush

# 106
Рони се след няма и 15-20 минути. Отделно се набръчква зверски.

# 107
Момичета,възхищавам ви се искрено,как се гримирате Heart Eyes и аз обичам да се гримирам,но не означава,че го умея ooooh!

# 108
  • София
Ако беше дошла на последната среща, щеше да му се насладиш и на живо  Flutter
Ако и някой ми беше драснал едно ЛС, че има такава... със сигурност. Wink

Много сладка среща, непредвидена и изненадваща имах днес с densi в Дъ Мол! Hug Peace
Не мина без посещение в "черното магазинче". Mr. Green

# 109
Денси успя ли да си купи блестящият лак? Ние преди това се видяхме и й го показах. На слънце е нещо уникално Two Hearts Чак мъжете в Мория се впечатлиха Mr. Green

# 110
  • София
Тя ще си се похвали. Simple Smile

# 111
Денси успя ли да си купи блестящият лак? Ние преди това се видяхме и й го показах. На слънце е нещо уникално Two Hearts Чак мъжете в Мория се впечатлиха Mr. Green
И двата чедо, и двата! Че и червилото още. Blush Mr. Green
Прекрасна среща с Копче, а преди това и с други съфорумки. Heart Eyes Hug  bouquet
Жаки днес отново разби хората с блестящ грим и с чудесна визия. Когато Господ ти даде талант, другите немеят и само се възхищават. Дай Боже всекиму!

# 112
 Flushed
Денси Hug Hug И ти беше прекрасна в зелено и с това разкошно червило. Само на теб ти стоят такива цветове!
Честити лакове и червило! Много се радвам, че успя да ги вземеш thumbsup

Последна редакция: сб, 25 май 2013, 22:44 от Jackie Lynne

# 113
# 114
  • София
Момичета, моля за насоки (няма тема точно за такива продукти, затова пиша тук). Искам да си взема накякъв скинфиниш, но да не е прекалено блестящ. Цял ден гледам снимки на

Double Definition

и

Shape the future и не мога да преценя кое ще ми седи по-добре.  ooooh!

С тъмна кожа съм по принцип, а сега лятото си ставам направо кафява.  Blush Не искам продукт, който се слива с кожата ми и остава незабелязан, имам доста такива пудри и ружове.

И има ли ги двата тук или да си ги поръчам от USA?
Разбира се, ако препоръчате нещо друго по-подходящо, ще съм благодарна.

# 115
Тези и двата са метално-блестящи и надали биха останали незабелязани. Тук ги няма, най-вероятно няма и да ги има. Ако случайно е останално нещо налчино в САЩ или УК, по-добре побързай с поръчката.  Peace

# 116
  • Отвъд алеята зад шкафа
bebsun Аз бих ти препоръчала http://www.esteelauder.com/product/644/25325/Product-Catalog/Mak … r-Gele/index.tmpl

# 117
Цитат
Винаги съм била против грим в тон с облеклото. На по-цветни дрехи харесвам по-неутрални цветове и обратното. Ако роклята ти беше черна, веднага бих те посъветвала за грим в поне 2-3 цвята
Оф ама как да убедя една абитуриентка която ми носи снимка на Галена и вика че така иска да я направя, а тя тоалета и хич не е подходящ за този грим, нито прическата, нито очи на които този грим би паснал.
Ей ся ми кажете как да постъпя, хем не искам да се разхожда из града и да казва че аз съм я гримирала (Пазарджик е малък град) хем трябва да я направя така както тя иска. Е направих я и я пратих на бала супер доволна от грима си, ама и супер грозна Sad

# 118
Тези и двата са метално-блестящи и надали биха останали незабелязани. Тук ги няма, най-вероятно няма и да ги има. Ако случайно е останално нещо налчино в САЩ или УК, по-добре побързай с поръчката.  Peace

В амер.сайт ги има налични все още и трите варианта  Peace Аз се чудя дали да не пусна поръчка за бронзовия - много ми хареса изведнъж, луда работа  Crazy

Някой знае ли дали приемат в амер.сайта на МАС български карти  newsm78

# 119
И кой е този грим на Галена, защото тя последните няколко годни няма слаба визия?  

Аз честно казано не виждам нищо лошо роклята да ти е примерно зелена и да си с такъв грим.
В повечето случаи седи адски добре. Гримът може да се съчетава с дрехи, аксесоари, лак за нокти....и тн. и тн. (естествено не да си целият в синьо, зелено, розово)
По-скоро си зависи човека какъв типаж е и дали му отива и е свикнал да се гледа така.

Общи условия

Активация на акаунт