Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 223
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
  • в 1001-та нощ
Веси, наистина цветът е страхотен  Peace трябва да го видя и на живо това чудо на чудесата  bowuu

# 346
  • София/Бургас
Момичета,
ползвали ли сте червилата на Астор и какво е мнението Ви за тях ?

# 347

Червилото и на мен ми харесва  Heart Eyes

Пигментът също е красив

А за Астор като се замисля, то аз май само техните спирали съм си купувала и са ми харесвали.
За евтина спирала наистина не са лоши и понякога са дори доста по-хубви от някои доста по-скъпи.

# 348
  • София/Бургас
Сега по празниците и почивните дни, заради многото пътуване, си взех списание Glamour и там имаше доста интересни снимки на червилата на Астор, затова реших да попитам. Аз лично нищо не съм взимала на марката. Само ми е правило впечатление, че стелажите им не са много добре заредени. Няма много нюанси червила.

# 349

Червилото е смесица от едно на Катрис - 010 Be Natural отдолу и едно на Ейвън  - Diamond Rose отгоре Wink Това на Катрис е много готин цвят, но на мен ми идва прекалено светло и бледо самостоятелно. За това му слагам нещо леко розово, за да не ми стои, като бледо петно на лицето  Crazy А това червило на Ейвън е приятна изненада за мен - има много хубави съвсем дребни глитърчета, които са доста трайни и дори да падне цвета, светя с тях  Crazy

# 350
Аз днес си бях в къщи и понеже главата ми се е запалила, не ми беше до гримиране, но като видях грима на Весето и на мен ми се прииска да са понамажа  Mr. Green
Ето го резултата  Simple Smile

# 351
Тазгодишните НИКС фейс ауърдс са по нашата тема на този етап, малко клипче с 20те инспиррииран грим:

http://www.nyxfaceawards.com/video/16
http://www.nyxfaceawards.com/video/26
http://www.nyxfaceawards.com/video/20
http://www.nyxfaceawards.com/video/27

# 352
  • в 1001-та нощ
благодаря  Hug много мотивиращо ми подействаха, аз днес правих опити за едно опушване, имма 1 крачка напредък  Mr. Green но съм далеч от това, което желая, но ми се избистрят вече постановките, другия път ще пробвам само с мат и кафяво + светло

всеки път, като ползвам черно - излиза синкаво-сиво на снимки, все още не мога да си обясня защо, пробвах на всякакви места, с различни режими  ooooh! и не и не, само не съм пробвала на ест. светлина, но то вече няма  Cry

ето няколко резултатчета  Peace

# 353
Алена, много добре се е получило. Това е гримът за теб, изобщо по-тъмно на очите ти отива, защото очната линия изглежда по-смекчена; иначе - с по-светли сенки и очна линия контрастът изглежда твърде голям. С две думи - опушвай! Simple Smile

# 354
  • София
Алена, само така да се гримираш!!! Седи ти страхотно и имам чувството, че много те подмладява, въпреки, че уж тъмните цветове правят обратното.

С каква спирала си?

# 355
  • София
Аууу, Алена, тоя грим е много различен от това коети си показвала досега, но оределено многоп ти отива...

# 356
  • в 1001-та нощ
благодаря момичета, не искам да звуча брутално, но на живо е много по-хубаво  Blush

все си мисля, че с кафяво и кафяво - към бордо - и да са мат - ще е още по-добре  Peace

спиралата е Стар на Ланком, за моите мигли - пиралите на Ланком са супер успешни и след тях на ИСЛ  Peace

специално тази идеално дозира туша, разделя миглите, няма натрупвания  Blush

# 357
Много ти отива този грим, Алена! Много!!! Heart Eyes

# 358
  • София
И аз ползвам Стар в момента и една на ГР и още не мога да преценя коя от двете ми харесва повече  Laughing
Искам да пробвам и Драмата, ще си поискам мостра в някой магазин, дано имат.

# 359
  • в 1001-та нощ
на ГР имам една любима, като я взех първия път беше фантастична, при втората покупка - все едно бях взела друг продукт, рядък туш и ефектът съвсем различен, дори не се сгъсти във времето  Confused

непременно пробвай и Dolls Eyes, ако трябва да класирам ланкомските как ми харесват - първо е кукленските очи, после хипнозата и лед това Стар  Peace

за моите мигли - кукленските очи е феноменален продукт  Blush

Общи условия

Активация на акаунт