Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 223
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря ти   bouquet Записвам си и ще си го поръчам направо от магазина /няма как да тествам тук Confused

О, недей! Много е рисковано!
Червилото на мен лично ми е малко тъмничко.....иска ми се да е малко по-светло и за това все гледам да слагам по по-малко, че да не ми става прекалено тъмно.  Rolling Eyes
Като издръжливост според мен не е лошо, но на мен леко ми пресушава устните - на е като Matte, но не е и хидратиращо.

# 421
Пигментите аз нанасям ,като първо ползвам това от капачката, с техниката с натиск и леко приплъзване, но съвсем безпрашно ми се получава само с една четка- тази за опушен грим на есенс, която не става за опушване при поне половината видове сенки, но пък за нанасяне е отлична.,откакто я преоткрих , с друго не нанасям цветовете, независимо пигменти ли са или компактни. до толкова съм свикнала с нея, че трябва да се замъкна да си купя и втора, за да не я бърша непрекъснато при смяна на цветовете, защото с никоя друга от наличните ми четки не се получава толкова безпрашно. Peace

тук не мога да с въздържа да не отбележа,че пигментите на мак , сенките им ( за съжаление още не съм се добрала до така желаните от мен 2 палитри на УД,но съм сигурна,че и те биха отговорили 100% по този показател) нямат нищо общо с каквото и да е било друго( като арзпрашаване и наситеност взети заедно) . улавям се,че тези седмици, освен с МАК-овете,които имам, с нищо друго не ми се гримира Crazy

# 422
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, тази четка на Есенс и аз я ползвам много, заедно с аналога на Саманта Чапман.

# 423
  • София
Аз също съм така с пигментите на МАК. Уникални са и нямат сравнение. Няма разпрашване, ронене и пр. Има само сатенено мазане. Mr. Green
А тази четка на Есенс, аз много пъти съм я хвалила тук. И за нанасяне на тату ми е основна и при нанасяне на светъл цвят в основата на окото и под веждата-хайлатване. Това и е основното незаменимо приложение при мен.

Между другото, четката за очна линия на Есенс е изчерпана. Исках да се запася с още една, но са ги спрели. Поне според момичето в БП ДМ. Wink

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 13:56 от kopche

# 424
И аз много ги харесвам пигментите и сенките на МАС!  Mr. Green Laughing Blush
Специално при сенките имам опит с не малко марки и тези на МАС са ми любимите.
При пигментите освен на МАС други не съм използвала и не смея. Аз не съм много сръчна и за това държа да имам продукти с които се работи лесно и не се изисква специални умения.
Четките на Essence не са от любимите ми. Стават, но не могат да се мерят с четките на МАС.  Confused

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 13:59 от B & C

# 425
  • Пловдив
Вие пигменти в цели размери ли си купувате или използвате от мострите, които се поръчват онлайн? Аз все още не съм пробвала нито един пигмент, именно защото мисля че ще се разпрашават, а и цената ме спира  - наистина голям грамаж , но на практика май няма изразходване , но сега като поставихте въпроса така ми се разпали интереса.

# 426
На мен не ми се разпрашавата и според мен се нанасят много лесно - поне тези, които аз имам.
Проби от Интернет не съм си купувала - моите са от магазина, пълен размера.
Като количество е доста, но ако човек ги харесва и ги ползва често си заслужава да се купи пълен размер.

# 427
  • Велико Търново
B & C ,разубеди ме за покупката на сляпо  Confused Много ми се иска да си взема някакво червило и хайлайтър/имах Софт енд Джентъл,но не ми допадна много/,но нямам път към София и не знам скоро дали ще имам... Confused
Ще ви пусна една снимка,макар и с дъщеря ми  Wink/сега съм обаче с кестенява коса Wink/,колкото да придобиете представа за тена на лицето,и ще ви помоля да ме посъветвате какво червило и хайлайт на МАК да си взема Praynig Уточнявам само,че тен не възнамерявам да правя, сколнна съм към пигментация от слънцето и се пазя Wink Ружове ползвам предимно коралови и ми се иска някакъв блясък над него Peace А,да,имам пигмент Ванила на МАК и го ползвам почти ежедневно-много е универсален Peace

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 22:08 от *Biskvitka*

# 428
  • в 1001-та нощ
Ивче, искам точно такова опушване да си направя, но до сега свалях тъмното на костта навътре към окото, все си мисля да е само края на окото и с тези снимки ми просветва, че съм на прав път  newsm68 newsm44 newsm44 пак ще се пробвам Simple Smile  Blush  bouquet

# 429
*Biskvitka*, червилото от снимката много прилича на Fast Play  Simple Smile
Аз харесвам Soft and Gentle, а ти не го харесваш.........как да ти препоръчам нещо Rolling Eyes Много е рисковано....на мен лично би ми било страшно неприятно, ако някой само заради мен си купи продукт от който в последствие няма да е доволен и няма да го ползва.
На МАС продуктите като качество (поне една голяма част) са ок, но цветовете са въпрос на вкус и предпочитание - един харесва едно, друг друго.  Peace
Не мога да ти препоръчам нищо, но мога да се възхитя на това как изглеждате с дъщеря ти! Много сте красиви и двете!  Heart Eyes

# 430
  • София
Бисквитка, чуднички сте! Hug
Много се радвам да ви видя в комплект! Hug  bouquet

Вие пигменти в цели размери ли си купувате или използвате от мострите, които се поръчват онлайн? Аз все още не съм пробвала нито един пигмент, именно защото мисля че ще се разпрашават, а и цената ме спира  - наистина голям грамаж , но на практика май няма изразходване , но сега като поставихте въпроса така ми се разпали интереса.
aH~-Надето-тази прекрасница! Flutter  bouquet ни отсипва пигменти в малки кутийки. На срещите обикновено. Ако не-по куриери. Последните пъти щерките ни куриерстваха. Joy
Но по този начин имаш възможност да тестваш цветове и няколко момичета си делят така една цяла кутийка пигмент, които по правило, трябва да я изпуснеш на земята да се разсипе, че да я изразходиш в този един живот. Joy Laughing

# 431
  • Стара Загора
Ивче, искам точно такова опушване да си направя, но до сега свалях тъмното на костта навътре към окото, все си мисля да е само края на окото и с тези снимки ми просветва, че съм на прав път  newsm68 newsm44 newsm44 пак ще се пробвам Simple Smile  Blush  bouquet

За нищо Hug

# 432
  • Велико Търново
B & C , като се замисля..права си,да Wink трудно е да се препоръча продукт само по снимка, явно ще се задоволя с наличните марки тук Wink
Благодаря ти, и на теб,kopche за милите думи Hug Ще ни трия по-късно,друга читава снимка от компютъра в  офиса не можах да открия Confused

# 433
  • София
*Biskvitka*, много сте красиви и двечките!
Преди време някой беше писал за Ванилата на Мак, че става и за хайлайтър, дано не бъркам. Нищо не пречи да опиташ, докато решиш какъв да си вземеш.  Peace

# 434
  • Велико Търново
d_i_a_n_a ,пробвах с Ванила-та,но нещо не мога да се докарам както трябва Wink- виж,на очите стои перфектно Peace Току-що си поръчах ето това от ибей,и да не ми хареса ,поне не са му много парите - http://www.ebay.com/itm/Etude-House-Secret-Beam-Highlighter-Gold … sh=item5af16ad47f  Wink

Общи условия

Активация на акаунт