Отивам да се наспя бърЖе, както казваш, за да съм готова за пияния Кузей и прекрасната Джемре
Лека нощ на всички!
И аз отивам да спим бърже...още малко и ще ударя чело в клавиатурата.

А, мислех да кажа нещо за Зейно...ама утре
Отивам да се наспя бърЖе, както казваш, за да съм готова за пияния Кузей и прекрасната Джемре
Лека нощ на всички!

Нямам отношение към цифрите и ги обръщам

Гюню е от тези, той не познава това 4увство, любов, оби4, дори не оби4а себе си...

И хората изопачават любовта, гледайки такива глупости... Защото тия сериали завършват винаги щастливо, влюбените са обикновено на някой плаж прегърнати и гледат залеза
Идеята ми беше, че наистина по изкривен начин е показана любовта - аз лично не я приемам като цветя и рози цял живот, не приемам, че само красивите външно хора могат да се обичат безумно и че проблемите в една връзка се заключават само в ред сълзи и сополи на някое диванче, щото любимия е отпрашил някъде на бял кон 
не отричам играта на Берен и Къванч, има велики сцени с тях двамата, аз също бях ЗА тяхната любов, въпреки всичко, въпреки всички... Обаче смъртта на Бихтер ме покърти, не исках изобщо да вниквам в никакъв подтекст или какво са искали да кажат сценаристките... За мен показаха, че догмите и правилата са над всичко, дори над живота, а такова нещо аз не мога да приема по никакъв начин 
За тези, които ме четат.
размаза ме...
Препоръчани теми