ама ти ако все жертваш всичко в името на любимия тогава ти самата как ще си щастлива? Не ме разбирай погрешно, но за мен любовта не се изразява само и единствено в това другият да е щастлив
Да, важно е, факт е, че за любимия правиш какво ли не, но за мен всеки човек, дори и в малка доза, е егоист, дори и без да го съзнава. Но не съм съгласна пък, че любовта е само егоизъм - че го има, има го, но тя за мен е толкова други неща, че това дори не го отчитам за минус.Не че чакам облага от мъжа ми затова, че го правя щастлив, но очаквам и той да показва любовта си, защото само тогава знам, че ме иска, че ме обича, че съм единствена за него.... Ако не го прави аз пак знам, че ме обича, но и разбирам, че има нещо, което го тормози, заема мисълта му, прави го неспокоен. И се опитвам в такъв случай да му помогна с каквото мога, за да видя за пореден път мъжа, в който се влюбих
Съгласи се, че това да отдаваш само чиста, безкористна любов и съвсем нищо да не очакваш не е често срещано, а и за мен не е нормално
А любовта за мен се "случва" само когато е взаимна. На останалото казвам с други думи - страст, обсебване, глезотия, и т.н и т.н.
Хем искаш да си с любимия човек, хем искаш да е щастлив въпреки всичко, хем не искаш да му нахалстваш и да го притискаш... Направо си е чиста мъка... Бих се борила и аз за любовта, не бих се отказала, но само ако виждам, че ме обича и той 
Някак винаги ще е неловко, винаги....
Аз също обичам, но никога не правя пазарлък, тази дума ми е груба, а значението й ме отвращава. Не правя пазарлък никога и за нищо - нито на пазара, нито в магазина, нито в любовта. Не съм пресмятала ако аз днес наготвя любимото ястие на мъжа ми той какво ще ми даде... не очаквам подарък или повече внимание заради това, че искам да го зарадвам. Това никъде не съм го написала. Мисълта ми беше, че когато само едната страна дава, то именно тя не е щастлива. За да си щастлив трябва да даваш, но и да получаваш 

. Пък и да ме прочетат все пак

Абсолютно съм съгласна, била съм дори свидетел... Светле, истинско удоволствие ми е да ти чета постовете