Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 96~

• 30 067
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
Неви благодаря Hugмда почивка е Laughing

# 721
Петрова, сега видях във фейса, собственикът на Стар и Канал Д бил един и същ.

# 722
Някой ми е изтрил поста където описвах Смърфвил като въшка с нагледна снимка  Mr. Green ние защитаваме форума , ама той нас май не Crossing Arms

# 723
  • София
Добър вечер банда Hug
Ах,Икси,Юсуф станал голем пич бре,вай,вай,вай,едни мускули и врат кво правят, а Heart Eyes
Тази вечер нещо сте слаба ракия,само Снежи държи фронта Mr. Green
Снежи,наздраве
Скрит текст:
Наздраве!
Народът пак забегна ,приятни емоции през почивните дни Hug
Jane,приятно и на теб,да се върнеш отпочинала и заредена Hug

# 724
  • У Диспансера ...♥♥♥
Що бе,момчето за толкова време,една целувка си заслужи,ма от тая с Едже по се ядва Mr. Green

# 725
  • в подножието на планината
Неви,  благодаря!   Hug

И по темата... Heart Eyes

# 726
Как сте  Hug и тоя гормит грозен Смалвил мн прост...нещо ей такова си го представям
Sick
Ето го бе скъпа Mr. Green

Линко Hug

Тоя като е един собственик тогава кво вика не ми харесва пък другия му канал го харесва #Crazy

# 727
Що бе,момчето за толкова време,една целувка си заслужи,ма от тая с Едже по се ядва Mr. Green
Тц и двете са ми Sick

# 728
# 729
 Надуфче, и аз се чудя. както разбрах Канал д вече е решил кои 4 нови продукции ще прави тая есен, едната е именно "чучулигата" и Берк Акман /дано така се чете/се спряга за главната роля, не само Бу. А на Хазал пише, че е отправена покана ...за чучулигата де, ама явно има и други...

Предполагам, че Канал Д е тежката артилерия, а Стар тепърва ще набира, нещо като диема фемили  Mr. Green

# 730
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Скрит текст:

# 731
Значи, Хазал наистина заминава. Нейната близка дружка Джерен /от сватбените снимки наскоро/ я пита в туитъра, дали има още място в куфарите.
Най-много ме кефят феновете, дето пишат на Хазал бързо да се връща и да вземе Чаги с нея, за да не го прилапала някоя тука, докато Хазал е там  Joy Joy

# 732
моя човек  Heart Eyes

# 733
шшш Вярче де си кукло...нашия мустакатко мноу секси бе  Mr. Green

цунки мунки

# 734
И  един от мойте Mr. Green  bouquet

Неви   bouquetох Чучулигата ще ми е приоритет Heart Eyesама да видим дали някой ще превежда Rolling Eyes

Цитат
Предполагам, че Канал Д е тежката артилерия, а Стар тепърва ще набира, нещо като диема фемили
Joy smile3521

Общи условия

Активация на акаунт