Имате ли потребност да превъзхождате други хора?

• 28 435
  • 918
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Ох, благодаря, че гледай кво надприказване настана... Simple Smile
По надприказване безапелационно ни удря в зимата Вилико. Никой тук не може да и стъпи на малкия пръст.
Да бе, виждала съм те в акция hahaha

Е, как, ИрПуц?
Нали е показано на първата снимка как се обозначават дублетите, например
Цитат
обеца и обица

Яко любов и разбирателство! Hug

# 751
  • София
По надприказване безапелационно ни удря в зимата Вилико. Никой тук не може да и стъпи на малкия пръст.
Благодаря ти, но имам реалистична самооценка, Вилико ме превъзхожда и по хъс, и по умение да прави от мухата слон, а за провокациите да не говорим.

# 752
Не ми се удава и отдава прикриването, вярно си е.  Mr. Green Значи няколко месеца съм живяла в крайна заблуда, да? Успокой ме, де!

А, благодаря, Елица, от кривене на врата ( Twisted Evil) пропуснах. Ура! Обичам да съм в грешка за такива неща. Кофти за сайта, още един удар по доверчивостта ми.  Crossing Arms

# 753
  • n/a
Благодаря ти, но имам реалистична самооценка, Вилико ме превъзхожда и по хъс, и по умение да прави от мухата слон, а за провокациите да не говорим.

И все така в добрия тон на темата,
подценяваш се, Бояна, подценяваш ...

Каква заблуда, Ир? Не си в заблуда.
Ето, успокоих те.  Mr. Green

# 754
Ха, Бояна, измери се с някой, на който му пука, така ще се почешеш качествено, а не само количествено. Личи някакво озлобление в постовете ти. Замисляла ли си се на какво се дължи.

# 755
С тая мас конфи ли ще правиш, за да ни потискаш или кво?

Не конфи, а продукт от много по-висок клас, който ще превъзхожда шисейдото, само да излязат невените...

# 756
  • София - Рим и обратно
Личи някакво озлобление в постовете ти. Замисляла ли си се на какво се дължи.
Вярно е и това Thinking.

# 757
  • София
Ха, Бояна, измери се с някой, на който му пука, така ще се почешеш качествено, а не само количествено. Личи някакво озлобление в постовете ти. Замисляла ли си се на какво се дължи.
А ти замисляла ли си се, че проектираш собственото си озлобление върху моите постове. И не се меря с теб,  тактично ти казвам за Н-ти път, че бъркаш адреса и да спреш, колкото и да съм ти интересна не съм ти по силите на способността за психоанализа. (ама предлагам да спрем, че цената на час е висока, да не си разхищаваме уменията така из нета, а и да не разваляме положителния и забавен тон на последните страници)

С тая мас конфи ли ще правиш, за да ни потискаш или кво?

Не конфи, а продукт от много по-висок клас, който ще превъзхожда шисейдото, само да излязат невените...
И какво е, какво е, кажи!

# 758
Прекрасна помада, как какво Simple Smile За да ви превъзхождам по хубост, което е най-важно и в живота, и във форума.

# 759
  • София
Прекрасна помада, как какво Simple Smile За да ви превъзхождам по хубост, което е най-важно и в живота, и във форума.
Кажи на ЛС каква е, че благородните девици взеха да свършват и трябва да прибегнем до алтернативни методи за разкрасяване. (сега, не казвайте, че изпитвам озлобление към благородни девици и затова им точа кръвта, по- елементарни са нещата)

# 760
  • София
 smile3507 /трябва да има емотикон, който си слага ръката на устата/

# 761
Идвам и аз, някой да ме почеше Laughing
Имелда, веднага ти подавам моята ръка
чий задник искаш да напляскаш Mr. Green

# 762
  • София
Какво сега, затваряме ли бара, няма ли да си играем повече на ухажване и превъзхождане?

# 763
  • София - Рим и обратно
Какво сега, затваряме ли бара, няма ли да си играем повече на ухажване и превъзхождане?
Малко ли ти беше Simple Smile

# 764
  • София
Малко ли ти беше Simple Smile
Вие оставате с чувството, че ми натривате носа ли? Laughing Не съм разбрала, мен темата ме интересува, а по нея се пише и случва почти всичко, но може и още, не всичко е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт