Имате ли потребност да превъзхождате други хора?

• 28 432
  • 918
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Е, Джуди, нямам причина да не ѝ вярвам. Аз зная, че не са дублети, в три речника, с които разполагам, не са посочени като дублети...
Освен ти да дадеш снимка. Laughing

# 736
Имам чувството, че не съм пуснала тема, съм отворила бар, толкова свалки се въртят тук.  Laughing

Свалките не са важни, да се пуши ще може ли?
Ако някой ме превъзхожда по брой буркани с патешка или в краен случай, зайча мас, моля да не се възгордява, а да ми продаде един-два, а още по-добре да ми подари.

# 737
  • София
Имам чувството, че не съм пуснала тема, съм отворила бар, толкова свалки се въртят тук.  Laughing

Ако някой ме превъзхожда по брой буркани с патешка или в краен случай, зайча мас, моля да не се възгордява, а да ми продаде един-два, а още по-добре да ми подари.
Тук се пуши, защото е на открито, но не можете да си водите децата, за да не се научат лошо.

С тая мас конфи ли ще правиш, за да ни потискаш или кво?

# 738
Е, Джуди, нямам причина да не ѝ вярвам. Аз зная, че не са дублети, в три речника, с които разполагам, не са посочени като дублети...
Освен ти да дадеш снимка. Laughing

Виж в темата за баловете, относно снимката. Там има прекрасни.  Crossing Arms Аз вече дадох линк.

Имам чувството, че не съм пуснала тема, съм отворила бар, толкова свалки се въртят тук.  Laughing

....

Сега ще се и надпушваме ли?

# 739
  • София
Жива и здрава тогаз, отдавай се. Peace

# 740
Жива и здрава тогаз, отдавай се. Peace

Удавам се! 

# 741
  • София

Имам чувството, че не съм пуснала тема, съм отворила бар, толкова свалки се въртят тук.  Laughing

....

Не обаче аз превъзхождам всички ви с това, че вече имам всички недостатъци на пушача и непушача едновременно. Пуша, но съм против това да се пуши в заведения и около дете и дори на открито често правя скандал. Нетърпима съм.

# 742
  • n/a
Вестник с днешна дата пропуснах да приложа, простете.
А и качеството на снимките е ужасно. Предполагам, че ще
се преживее и това неудобство.
Скрит текст:
Така би трябвало да са отбелязани дублетните форми (както каза Елица

А така са двете думи:

# 743
  • София
Ох, благодаря, че гледай кво надприказване настана... Simple Smile

# 744
  • n/a
Елица, ако не беше трогателното "Вярвам ѝ",
ей богу нямаше да се зоря да правя снимки  Hug

# 745
  • София
Ох, благодаря, че гледай кво надприказване настана... Simple Smile
По надприказване безапелационно ни удря в зимата Вилико. Никой тук не може да и стъпи на малкия пръст.

# 746
Сега как ще го мерим, обаче?  Rolling Eyes
Колко пъти трябва да ти кажат, че си тъпа преди да се замислиш дали това е вярно?

Бояна, умишлено ли зададе толкова
коварен критерий или ти се получи
естествено?

Естествено й се получава: ти-концепцията, за която писах по-горе, дава визия на нещата през очите на друг, но за нея самата. Simple Smile

# 747
Абе аз живея в тотално затъмнение - и в новия ли не са дублети?  hahaha Лоана, снимките не отговарят на тоя въпрос.  Naughty И стига се обяснява в любов на чужди хора, ся, нали.  Mr. Green

Не мож' ме настигна, дори да бягаш с цигара в ръка.  Laughing

# 748
  • София
Сега как ще го мерим, обаче?  Rolling Eyes
Колко пъти трябва да ти кажат, че си тъпа преди да се замислиш дали това е вярно?

Бояна, умишлено ли зададе толкова
коварен критерий или ти се получи
естествено?

Естествено й се получава: ти-концепцията, за която писах по-горе дава визия на нещата през очите на друг, но за нея самата. Simple Smile
Мишона, не, че искам да те превъзхождам, но по отношение на психоанализата като квалификация съм уверена, че те водя с поне 700- 1000 часа, та не е лошо да имаш желание да се упражняваш, но това не е правилното място.

# 749
  • n/a
Абе аз живея в тотално затъмнение - и в новия ли не са дублети?  hahaha Лоана, снимките не отговарят на тоя въпрос.  Naughty И стига се обяснява в любов на чужди хора, ся, нали.  Mr. Green
Е, айде сега, не отговаряли били. Какви трябва да са, за
да отговарят, ако смея да запитам? Или това е просто
зле прикрита ревност, почитаема?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт