Имате ли потребност да превъзхождате други хора?

• 28 469
  • 918
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Имам чувството, че не съм пуснала тема, съм отворила бар, толкова свалки се въртят тук.  Laughing

# 706
КазАх ти да си ходим в езиковата, ти - не. Сега ще търпиш.  Mr. Green Нашето не е свалка, обаче, реализирана връзка е.

# 707
  • n/a
Да, свалката е минало.
На друг етап сме. Ир,
от името на двете ни,
все пак смятам да под-
неса извинения за не
дотам уместната раз-
мяна на любезности.  Mr. Green

# 708
  • вятър в маслините, вятър над хребета
По- назад се говореше за връзката между разни заложби и аз знам, че математическите способности и граматиката да свързани, както музикалността и способността на учиш езици.
Дали е така? Явно аз съм някакво изключение Rolling Eyes. Математиката не ми е особено силна, въпреки че вероятно по професионални причини я владея доста над средното ниво, пък правописът ми е мисля добър.

# 709
  • София
КазАх ти да си ходим в езиковата, ти - не. Сега ще търпиш.  Mr. Green Нашето не е свалка, обаче, реализирана връзка е.
Вие стойте, стойте, аз ви се радвам, пък и мен не ме пренебрегват, та и не завиждам. Само ако някой ще се бие да излезе навън.  Sunglasses
За връзката не знаех, но поддържате огъня жив явно.

# 710
За желаещите и любителите на точността- има точна препратка към новите речници в линка.
Аз онлайн нито ги имам /речниците/, нито ще ги разпространявам и да ги имам, с оглед защитата на някои права и възможността да понеса някои отговорности.  Simple Smile
...Лоана писа, че в него не са обозначени като дублети. Thinking
А снимка?  Simple Smile

Имам чувството, че не съм пуснала тема, съм отворила бар, толкова свалки се въртят тук.  Laughing
А темата правописна ли е, последно?   newsm78

# 711
  • София

Имам чувството, че не съм пуснала тема, съм отворила бар, толкова свалки се въртят тук.  Laughing
Можем да се превъзхождаме с всичко, аз например превъзхождам с това, че съм ларж.  Grinning

# 712
Имам чувството, че не съм пуснала тема, съм отворила бар, толкова свалки се въртят тук.  Laughing

Забравяш и любовните дрязги  Flutter  Heart Eyes  Mr. Green

# 713
  • София

Забравяш и любовните дрязги  Flutter  Heart Eyes  Mr. Green

То пак си е флирт някакъв, тук до развод и трайна раздяла не се стига лесно. Ситуацията е бий ме обичам те.  Laughing

# 714
  • София - Рим и обратно

Не, но е сборна по интереси Simple Smile.

# 715

О, колко вълнуващо!
Ще изчакам някой, който ме превъзхожда по самочувствие, да се позаядем с него на темата.  Peace

# 716
  • София

О, колко вълнуващо!
Ще изчакам някой, който ме превъзхожда по самочувствие, да се позаядем с него на темата.  Peace
Ето ме мен.  Laughing

# 717
Сега как ще го мерим, обаче?  Rolling Eyes

# 718
  • София
Сега как ще го мерим, обаче?  Rolling Eyes
Колко пъти трябва да ти кажат, че си тъпа преди да се замислиш дали това е вярно?

# 719
  • Galaxy 13197853088
Преди години в една фирма имах колега който не беше много висок ... да кажем около 1,65м.
Шефката същия калибър, но с 3 см по ниска от него. Той винаги си избираше обувки с висока
подметка, така, че добави малко към височината. Тя винаги на токчета и в обичайния случай
бяха на една височина. Но недай боже да има спор за нещо при което той се окаже прав (да
и двамата са с една специалност, но той е по-добър) тогава, тя обуваше едни обувки с които
се извисяваше с два пръста над него.  Тогава следваше сцената когато тя победоносно гледа
от високо.Мдам, доставяше и удоволствие и определено имаше потребност за да донесе едно
дори илюзорно чувство за превъзходство. Но най-смешното е , че двамата са най-ниските във
фирмата.

Общи условия

Активация на акаунт