Имате ли потребност да превъзхождате други хора?

• 28 439
  • 918
  •   1
Отговори
# 720
  • София - Рим и обратно

О, колко вълнуващо!
Ще изчакам някой, който ме превъзхожда по самочувствие, да се позаядем с него на темата.  Peace
Именно. Добре е конструирана - изчакваш интересуващия те обект и се залавяте в "любовен" танц. А междувременно хвърляш по едно око на танцуващите в момента и клюкарстваш Mr. Green.

# 721
Сега как ще го мерим, обаче?  Rolling Eyes
Колко пъти трябва да ти кажат, че си тъпа преди да се замислиш дали това е вярно?

Числото клони към плюс безкрайност нейде, но къде точно- не съм сигурна, няма как да премеря, ни да изчисля.  Confused
А по твоята скала как е?

О, колко вълнуващо!
Ще изчакам някой, който ме превъзхожда по самочувствие, да се позаядем с него на темата.  Peace
Именно. Добре е конструирана - изчакваш интересуващия те обект и се залавяте в "любовен" танц. А междувременно хвърляш по едно око на танцуващите в момента и клюкарстваш Mr. Green.

1dating smile3502 cheers smile3523

# 722
  • n/a
Сега как ще го мерим, обаче?  Rolling Eyes
Колко пъти трябва да ти кажат, че си тъпа преди да се замислиш дали това е вярно?

Бояна, умишлено ли зададе толкова
коварен критерий или ти се получи
естествено?

# 723
  • София
Сега как ще го мерим, обаче?  Rolling Eyes

Числото клони към плюс безкрайност нейде, но къде точно- не съм сигурна, няма как да премеря, ни да изчисля.  Confused
А по твоята скала как е?

По моята скала те превъзхождам, защото дори да се замисля и да приема, че е так пак не започвам да се обичам по- малко.  Grinning

# 724
Бе ти си се обичаш, ма аз имам по- голямо самочувствие, понеже се обожавам!  Crossing Arms

# 725
  • Варна
Тихо и двете. Никой не може да надмине моето САМООБОЖАНИЕ и обожанието ми от други хора.

# 726
  • София - Рим и обратно
Аз понеже съм по-умна и от трите, не се обичам чак толкова.
Защото не съм виждала глупак, който да не се харесва страшно много smile3534

# 727
  • n/a
Колко жалко. Имаше във въпроса на Бояна
много хляб и зрелища, но не успя, уви, да
разгърне потенциала си.

# 728
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тихо и двете. Никой не може да надмине моето САМООБОЖАНИЕ и обожанието ми от други хора.
Crazy Crazy Crazy

# 729
  • Варна
Crazy Crazy Crazy
Ти ся к'во, оспорваш ми първото място на Олимп ли?

# 730
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За обожанието- не, но доста хора в тази тема демонстрират конкурентноспособно самообожание Wink.

# 731
  • София
За желаещите и любителите на точността- има точна препратка към новите речници в линка.
Аз онлайн нито ги имам /речниците/, нито ще ги разпространявам и да ги имам, с оглед защитата на някои права и възможността да понеса някои отговорности.  Simple Smile
...Лоана писа, че в него не са обозначени като дублети. Thinking
А снимка?  Simple Smile
Аз ѝ вярвам. Simple Smile

# 732
Е, като ще си верваме... их, че ми тръгна покерът!  Laughing

# 733
  • София
Бе ти си се обичаш, ма аз имам по- голямо самочувствие, понеже се обожавам!  Crossing Arms
Аз само се обичам, простичко, но сигурно, не се обожавам.
Аз понеже съм по-умна и от трите, не се обичам чак толкова.
Защото не съм виждала глупак, който да не се харесва страшно много smile3534
Да се обичаш и да се харесваш са различни неща, аз се обичам каквато и да съм. Иначе имам представа и за неприятните си страни, някои преодолими, други не, но пък това не ми пречи на чувствата. Grinning

# 734
  • София - Рим и обратно

Да се обичаш и да се харесваш са различни неща,
Вярно.

Общи условия

Активация на акаунт