Рейче, не виждам доматите и лимона, м?

Три приема на АБ има, надявам се, че утре вече ще са по-добре нещата 
АБ ще го оправи. 

сЯ да сЪ изкажа - килима е страООООтен,Полче ако не е тайна ме интересува цена и материя
Хепи,роклята като модел много ми харесва,за цвета - обичам жълтия цвят(все пак и такава кола си купих навремето,нищо че често ми се случва да ми махат,мислейки ме за такси
,НО на теб ти стои прекрасно
кви обувки викаш,че ще вземеш
аз лично съм за черни,с черна чанта,за да има все пак някакъв контраст
очакваме истинските снимки от събитието 
ей,пусто не измряха тия вируси
необходимо ли е да водиш болното си дете по такива места? аз лично не бих го направила
уф,не ми се говори на тая тема,че само се ядосвам 
за всички неспоменати! 
Стои релефен на китките и листата, мекичък е. Не ми пасва цветово на нищо в хола, но се надявам един ден това да се промени. И дано е скоро.
.
. Преборихте ли Т?
? Аз бях хванала такова чудо от племенниците и, освен традиционните капки, си прочиствах очите със сребърна вода.
.
. Беше весело - много танци и уиски
.
.
. 

Спъна се и падна, ей така, от нищото, на прословутия лилав килим, свиреше на акордеон, и как залитна, заби се в земята върху акордеона, точно на гръкляна си.
С всичката си тежест се строполи върху него. Рев, писъци, аз не мога да разбера къде точно се е ударил, гледам за избити зъби, по уста, по брада - няма нищо. Докато разбера, че всъщност е ударил гушката. Външно - нищо, само една тънка зачервена линийка, вътрешно не знам.
Гласът му прегракна, все едно е пил газирано.
Какво нарани там, какво стана, не знам. Аз тръгнах за нощна, тойспа у нашите, тая сутрин гласът му пак беше така по телефона.
Ей така бързо стават белите, от нищото. Как да си пазим децата, не знам. 
С това рокле си била прекрасна, сигурна съм. 
А кога пораснаха ли? Ми, не знам. 
Като се прибере ТМ, да докладва как е моста и нашенския път до Видин, ако не му е проблем. 
Пак с малко се е разминал, че е успял почти да се изтегли и само палеца и пръста до него бяха смазани. А можеше и повече.
Господ ги пази!