Жената Лъв - 69-та тема

• 32 790
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Теди, да се оправяте бързо.  Hug

Рейче, не виждам доматите и лимона, м?  Hug Hug Hug

# 136
Здравейте! Hug

Бях на работа до 13 часа и се прибрах. Четох ви, писах два-три имейла, уреждам разни неща. Май ще полегна, а адски ми се пие кафе. newsm78
Междувременно малкия ми счупи една голяма дуралексова купа, та и прахосмукачка пусках по никое време. Whistling

Тедко, от какво е болен баткото, а и ти? За какво АБ? Оздравявайте! Hug
Явно върлуват всякакви вируси, аман вече. Whistling

Кам, Тони, напълно съм съгласна с вас за морето. Да си призная ако ми попадне читава оферта за планина, с басейн и т.н., няма и да се замисля. За съжаление нищо засега. Уреждам за Черноморец, но още нищо не се знае. Rolling Eyes

Норче, събираш идейки за дворчето май. Flutter

# 137
Полинко, гнойна ангина, затова и АБ. А аз някаква Т и яко течащ нос. Много упорита тая Т, бе! Едвам я сваля до 37 градуса и пак нагоре ooooh! Три приема на АБ има, надявам се, че утре вече ще са по-добре нещата Praynig

# 138
Полинко, гнойна ангина, затова и АБ. А аз някаква Т и яко течащ нос. Много упорита тая Т, бе! Едвам я сваля до 37 градуса и пак нагоре ooooh! Три приема на АБ има, надявам се, че утре вече ще са по-добре нещата Praynig

Дано още тази нощ вече да е по-добре милият! Hug АБ ще го оправи.
Да идват горещините, та да изпукат вирусите вече. Лепнала си и ти нещо дет' не трябва. Whistling

Аз дремнах малко. Н. се гледа сам с таблета. Кака му излиза, сега се върна, ходи да си урежда уроците по математика. И пак ще излиза. Ще си правят парти в едно заведение за края на учебната година със старият и клас. А тя ще поучи още малко до края на юни. Mr. Green

# 139
Ох, моето дребно и то с темпетатура. Не помня от кога не е боледувал.   Thinking Дано не е нещо сериозно.  Praynig

# 140
Легнахте ли, бре? Hug

Кам, дано е било нещо моментно това с Т. Hug

Аз чакам моята мома да се прибере. Whistling

# 141
ехооо  Hug

доживях да видя килима на Полчето,благодарение на Хепи и нейното ново роклЕ Wink сЯ да сЪ изкажа - килима е страООООтен,Полче ако не е тайна ме интересува цена и материя Naughty Хепи,роклята като модел много ми харесва,за цвета - обичам жълтия цвят(все пак и такава кола си купих навремето,нищо че често ми се случва да ми махат,мислейки ме за такси Mr. Green),но рядко се докарвам именно в такъв цвят,защото аз квато съм жълта,още повече ме подчертава Crossing Arms,НО на теб ти стои прекрасно Heart Eyes кви обувки викаш,че ще вземеш Thinking аз лично съм за черни,с черна чанта,за да има все пак някакъв контраст Peace очакваме истинските снимки от събитието Sunglasses

Тедко,Камче,бързо оздравяване Hug ей,пусто не измряха тия вируси Twisted Evil

вчера ходихме на детски кът с малкия и той се разтръшка за батута - да ама там едно от хлапетата кашля като лудо,грабнах си детето и го свалих веднага от там,при което той се разрева зверски,но питам аз защо е нужно аз да ограничавам моето дете,заради това,че някой хора нямат съвест Naughty необходимо ли е да водиш болното си дете по такива места? аз лично не бих го направила Naughty уф,не ми се говори на тая тема,че само се ядосвам Mr. Green

ходи ми се на море  Whistling

много  Hug за всички неспоменати!

# 142
Добро утро! Hug

Кам, Тедко, как са днес дечурлигата?
Лусинко, фанА ме за килима. Rolling Eyes Цената......май към 190 някъде беше, но материята каква да е, не знам бре. newsm78 Стои релефен на китките и листата, мекичък е. Не ми пасва цветово на нищо в хола, но се надявам един ден това да се промени. И дано е скоро. Twisted Evil

Правих пърленки за закуска, ето тези: www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,613.msg5305.html#msg5305
Само че аз ги направих пълнени, със сиренце вътре. Сполучлива рецепта, препоръчвам. Пекох ги на тиган.
Днес ще имам пак един юруш. Оф, да се прибира вече ММ, че не щА да се оправям сама с всичко пък. Crossing Arms

# 143
Бързо  оправяне на болничките .
и мен ми се ходи на море, но  няма е таз година .
Днес ще мързелувам, сега правя на бебко обед  тиквички с ориз, довечера  всички на зеле и мръвка .

да  сложа едно кафенце .нещо много ми е мързеливо . Mr. Green

# 144
Добър ден!
По-добре са нещата, Полинко, пу-пу-пу Praynig
Камче, как е малчо?
Полинко, как е изкарала Д.? Големи станаха вече децата... кога мина това време?! Shocked

# 145
  • София
Добро утро  bouquet.

Тедико, да се оправяте бързо Hug. Преборихте ли Т?
Say my name, оправи ли се малчо?
Вале, оправиха ли се очичките на малчовците Hug? Аз бях хванала такова чудо от племенниците и, освен традиционните капки, си прочиствах очите със сребърна вода.
Луси, с черни обувки и чанта бяхме в официалната част, а в ресторанта с жълти кецове. Кецовете се оказаха страхотна идея след калдъръма в стария град Crazy.
Сватбата мина по-добре, отколкото очаквах Crazy. Беше весело - много танци и уиски Twisted Evil. После и на клуб ходихме, та благополучно се прибрахме в 5 Crazy.
Неделя очаквано я проспахме почти Joy.
Хубав ден ви желая  bouquet.

# 146

Добро утро !
ХуБАВ ДЕН  ОТ МЕН !

не се оправи малкия има още,но баткото  се оправи.Снощи правих студен чай на нестеа,ама с вода мин.топла  и мъжо реши и лед да сложи .После сипах  на Г чай,но без лед ,ама нашия се разсърди и баща му сложи 1 ледче в чашата ужас и снощи вдигна малко  Т 37,8 .
Дадох нурофен, сутринтта нямаше  Т -36,7.Пак профилактично  дадох, и сироп грин тус му дадох с вит. ц  и инфлуцид  също.Дано не ми го върнат от яслата,че съм без кола. Снощи мъжо излиза с мота и забравил фаровете, и съседкта ми звънни и вика изкл. си фаровете на  колата,че ще останеш без акумулатор ShockedММ  слезна  изкл,и запалил колата,но каза че с нея ще ходи да не падне напълно,че после и да зареждам. Неговата кола е пред блока, ама тя е на смукач  и не мога е карал, и никога не съм е карала.Дано  се оправят децата.
днес се чудя,дали да ни си измия прозорците  Thinking
Почвам диета от днеска , една колежка на  майка да 8 дена е свалила 6 кг ,с плодове и чай и после има  захранване.Дано не ми прималее от глад на втория ден .

# 147
 Hug

Казвайте как са днес децата? Hug
Моето снощи такава беля щеше да ми направи, изтръпвам, добре, че беше малкият дявол, макар че още не знам дали всичко е наред на 100%. ooooh! Спъна се и падна, ей така, от нищото, на прословутия лилав килим, свиреше на акордеон, и как залитна, заби се в земята върху акордеона, точно на гръкляна си. ooooh! С всичката си тежест се строполи върху него. Рев, писъци, аз не мога да разбера къде точно се е ударил, гледам за избити зъби, по уста, по брада - няма нищо. Докато разбера, че всъщност е ударил гушката. Външно - нищо, само една тънка зачервена линийка, вътрешно не знам. Tired Гласът му прегракна, все едно е пил газирано. ooooh! Какво нарани там, какво стана, не знам. Аз тръгнах за нощна, тойспа у нашите, тая сутрин гласът му пак беше така по телефона. Rolling Eyes Като го взема от градина ще го видя как е и евентуално да направя една консултация. Предполагам, че е само натъртено и до ден-два ще се оправи, но беше много страшно, още повече като си помисля, че можеше да бъде още по-лошо. Tired Ей така бързо стават белите, от нищото. Как да си пазим децата, не знам. Tired

Клавче, снимки ще видим ли някъде? Flutter С това рокле си била прекрасна, сигурна съм. Hug
Тедко, за Д. ме питаше. Прибра се в 11 и нещо, добре си изкарали. Танци, манци, на другия ден всичко я болеше от мускулна треска. Crazy А кога пораснаха ли? Ми, не знам. newsm78

ММ до няколко часа ще е в къщи. Ще сефтосат новият мост край Видин.

# 148
  • Варна
Поли, мисля че повече да се стреснал, отколкото да има нещо сериозно. Ама най-добре на УНГ да го заведеш. Щом му прегракнал гласа. Браво на Д. големи танци са били щом има и мускулна треска. Grinning Като се прибере ТМ, да докладва как е моста и нашенския път до Видин, ако не му е проблем. Flutter
Теди, Кам, как са децата?
Клави, Вале, мерси за кафето!
По повод бързите бели на децата, малкия ми племеник миналата сряда си смаза крака. Rolling Eyes Играейки футбол в двора на училището до тях, решили че един бордюр им пречи, и като са се помъчили да го преместят, крачето му остава отдолу. Crazy Пак с малко се е разминал, че е успял почти да се изтегли и само палеца и пръста до него бяха смазани. А можеше и повече. Tired Господ ги пази! Praynig

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 11:35 от antonia

# 149
Полинче, дано малкия  се оправи и наистина нищо да му няма .

Общи условия

Активация на акаунт