Жената Лъв - 69-та тема

• 32 792
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
.... Господ ги пази! Praynig[/size]

Дано да ги пази! Praynig
Дано племенникът ти да се възстанови бързо и да няма трайни последствия! Ей от това най ме е страх. Rolling Eyes При нас имаше уплах. След случката седна на дивана и половин час не мръдна. Аз го карах да говори, за да видя дали има промяна в гласа. Иначе не му се говореше. Уф. Tired
Валерке, успех с диетата! Peace
На мен такива не ми се отдават, а тялото ми напоследък много се отпусна. Whistling Ни спорт, ни нищо ме влече. newsm43

# 151
Опииии, здравейте момичета - кокичета!  Hug

От днес съм една седмица отпуска  newsm44 До сега си ших гоблена, че малко ми остава и искам отпуската да го приключа и да захвана някой друг  Wink

ММ се прибра след 3 дневен рокерски събор в Кюстендил. Ходили и до Македония, но имал мн перипети - мотора се развалил в Сф го правил, почти останал без гориво, а картата му блокирала и си сипал бензин за 1,80лв  Joy колкото имал в джоба - това в 2:00 през нощта  Joy Всичко го боли от дългото каране.....

Как са болничките днес? Бързо да се възстановяват  Hug

Пол, да кажеш после ММ доволен ли е от моста  Laughing

Камче, ако Пол ходят около вас на моренце и се паднат събота и неделя, ще намина да ги видя, така, че ако си free можем да организираме една срещичка  Peace Ко ще кажеш? А?

Смятам скоро да изляза малко да се пошматкам.

Доматите и лимона са добре, като снимам ще покажа  Hug

# 152
  • Балчик
Здравейте ,  момичета  Hug

Поли как е малчо  Heart Eyes?

Реа хубави почивни дни ти желая  Hug!
ТМ до къде е стигнал с бензина за 1.80 лв.  Joy

На всички ви желая много хубава и спокойна вечер!

# 153
Благодаря, Боб, смятам почивката да я карам тъпо и спокойно  Grinning Кво по хубаво от това!?!?!?
Как я караш ти? Въври ли работата? Младежа как е? Ще ходиш ли скоро в Балчик?
Иначе ММ някъде близо до Варна е заредил....късметлия е той и аз, че иначе щеше да ме буди да му нося посред нощ гориво  Joy
Като спрял на бензиностанцията и разбрал, че няма да може да ползва картата си и се оказало, че няма банкомат питал в бензиностанцията : "Сигурно такъв случай не сте имали", а момчето от бензиностанцията му казало: "Оооооо, споко имало е кви ли не случаи, един искаше за 0,50лв газ да му сложа......"

Пол, ММ върна ли се?

Вени, как е новата работа?

Тони, как си? Децата няма ли да ги метнеш до Балчик малко да вземеш въздух?

# 154

Айде тук, а? Flutter

Добро утро на всички! Hug

Н. е добре. ММ се върна, ще го питам за моста сега и ще ви кажа. Аз днес почивам. Голяма жега отсета. sweating
Морето ще го правим на Черноморец, уредено е вече. Така че който е наблизо, да заповяда да се видим. Hug От 29 юни до 5 юли включително сме там. Дано не ни мине коте път. Praynig
Кам, наблизо сте, така че с Норчето като нищо може да се видим. Ще се радвам. Hug
Норче, моторджията не, че се е притеснил, ама да му кажеш, че случаи всякакви съм виждала. Joy Важното е, че се е прибрал читав и не те е вдигнал посред нощ. Wink
Хубаво да си изкараш отпуската. Hug

За моста: За нас не е по-добре. В Румънско хубаво, ама тук няма път като се влезе. Тепърва ако го направят, може. Иначе за камиони , идващи от Гърция и Турция ще е по-добре, пътят им ще се съкрати значително. За нас от северна Бг не е ок. Peace

Айде да ви видя как изкарахте нощта. Hug

# 155
Поли, браво  за Черноморец  хубаво ще си изкарате убедена съм.
Рейче, аз пък много се смях от сърце  с тоя бензин за 1,80  hahaha,но  понякога   и такива неща се случват важното ,че се е пребрал.
К  тръгна една кашлица от гърдите  #Crazyзвъннах да доки  снощи,че беше късно каза почвам АБ.Следобед ще го карам да го види,ей тея пусти бацили не умряха бе...
ама оная вечер гледам го Г  ходи му се навира  и като му се изкашля 1-2 пъти и дотам. #Cussing out
Пък обяснявам му да не прави така,ама още малък се сети .
Да се похваля,стига се оплаквам  с тея  болсети  за 1 ден  имам  свалени 1,200 кг ,не повярвах сутринттта на кантара, затова се качих още 2 пъти се меря  hahaha
Сега пия кафенце ,малко мързелак  до обед  и после сядам да работя -
хубав  слънчев  ден от мен  Hug
Поли,  Hugмерси за хубавато кафе -

# 156
Опииииииииииииииииии добър ден, страхотно кафе, страхотно настроение, благодаря Пол  Hug

Днес смятам да не шия цял ден, че ме боли адски гърба от шиенето тези дни, та нали се сещате как и кой ще ме излекува - масажиста  Grinning Май ще си запиша час и ще ходя да ме помачкат.

Привечер ще се срещам с бившата госпожа на дъщеря ми ( от 1 до 4 -ти клас ). Имаме проблем с класа - 8 момичета и много момчета. Класа след 4-ти клас е под всякаква критика - цяла година ядове с 2-3 момчета който ако ги изгонят от у-ще и нещата ще се нормализират. Госпожата е казала, че няма проблем единствено с 3-4 деца и едното е моето, та съм решила да взема някакви мери. Надявам се г-жата да ме насочи и да ми даде съвет, защото аз във Варна не познавам у-щата.  Tired

Вие как ще я карате днес?

# 157
Валерке, няма как да ограничиш децата едно от друго. В такава близка възраст едното да кихне, и другото ще лепне веднага. Whistling Дано се оправяте бързо! Hug
За кг - добре, но аз не бих се радвала на такива скоростни резултати, защото после аз лично качвам двойно. Дано при теб не е така и имаш повече воля. Peace

Норче, вземай мерки, щом може. Важно е децата да учат в спокойна обстановка.
За масажистчето ти завидЕх. newsm53
Моето дете, чувайки от други деца, не от госпожи, е набедено за лошо и непослушно, неспящо следобед. Много ми е тъпо. И не знам какво да предприема. Tired

# 158
Скрит текст:
днес ММ паднал от 6-метрово скеле и е с хематом на мозъка...просто съм в шок...стиснете едни палци за нас,да няма нищо сериозно и да се възстанови,защото още не се знае ще се прави ли операция и какво ще се случва...

# 159
Ох, Луси. Пращам ти много много, много позитивна енергия. Дано всичко е наред. Praynig Praynig Praynig

Скрит текст:
Майка ми навремето и правиха такава операция, след удар по главата - мина успешно.  Hug

# 160
Лусинко, голям шок! Моля се за вас! Praynig

# 161
  • Балчик
Луси и от мен имаш подкрепа.
Господ да ви пази  Praynig

# 162
  • ПЛОВДИВ
Луси, и от мен имаш много стиснати палци за ТМ! fingerscrossed
Дано всичко да мине благополучно!  Hug

# 163
Луси, стиснати палчета и от мен !
Ще се молим да се опави  мм-ти. Много  сила  и късмет .

# 164
Луси, стискам палци всичко да е наред и бързо да се възстанови ТМ Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Как е днес?

Общи условия

Активация на акаунт