Жената Лъв - 69-та тема

• 32 794
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Луси, и аз се присъединявам към стиснатите палци Praynig. Чакаме добри новини Hug.

# 166
Луси, стискам палци! Пиши как е сега.

# 167
Луси, стискам силно палци, да мине всичко по най-лесния и бърз начин  Hug Hug

Кам, и ние ще ходим на море тази година и ще сме близо до Бургас на Отманли и да знаеш, че ще имаш среща.  Дано сте и вие там, плановете ни са за 01-02.08 до към 6-7 ми.

Минахме тия 2 дни на профилактични прегледи и все от обед работим  Laughing

# 168
Луси, как сте? Дано всичко е наред  Praynig

Хаясче, Поли, с удоволствие ще дойда да ви видя, момичета.  Hug Hug Hug Надявам се да сме тук, така или иначе не сме планирали почивка, освен някъде тук наблизо.

# 169
Луси, има ли новини?

Кам, мъжа ми има приятел в Бургас и при всички положения ще се домъкнем и до там някоя вечер. Няма да откажа и посещение на място разбира се. Стига да ми се осъществят плановете, защото имам злобна и гадна шефка, която каза, че и тя щяла да излиза отпуска тогава.

# 170
благодаря много за загрижеността на всички ви Hug

какво да ви кажа - днес се сблъсках с бг действителността по болниците,но съм прекалено уморена за да влизам в подробности сега,а и мисля,че повечето от вас имат представа за какво говоря...

нещата са такива - засега няма да се наложи операция,но хематомите от 1 са станали 2 ooooh! не съм убедена,че лечението му е достатъчно адекватно,ако изобщо може да се каже,че има такова,защото му слагат мах. по 2 системи на денонощие и АБ веднъж-два пъти на ден...
състоянието му не е добро,имам чувството,че е по-зле и от вчера на моменти,а не се вземат никакви мерки.силно се надявам да знаят какво правят и да го стабилизират Praynig

# 171
Луси, в съзнание ли е? Боли го много сигурно. Освен главата, по тялото сигурно също има травми. Много силно се надявам да е адекватно лечението и да се възстанови напълно ТМ. Praynig Цял ден ви мисля.
Бях на работа. Много съм изморена. А ти пиши когато можеш. С вас сме! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 172
Добро утро  , момичета !
Луси, дано е добре ММ и лекарите се погрижат  добре за него.
Ще чакаме да пишеш и стискаме палци и се  молим. Praynig Hug
Аз пуснах прахосмукачк, парцал  и се изкъпах. Оф, няма и 10 мин. как  се изкъпах и взех потя, не е човешко отсега кво е.
Нали ви бях писала, че не обичам  много морето,снощи мъжо ми казаха,че са започнали записванията за Доспат.  Има едни бунгала там всичко си има,преди  2 год.бхме, пак ми се иска да идем.Мъжо каза,че може и да не вземе  отпуск. Няма кой да го замества  Shockedот толкова хора персонал там му викам как  да няма бе, ooooh!ми нали и ти си човек . и да си правя планове още ми е рано,май всичко в последем момент ще се решава.
Много  гуш на всички . Hug

# 173
Добро утро! Hug

Щерка ми е на изпит по немски в момента. Нямам представа матура ли се води, що ли. newsm78 Дано да се справи добре. Praynig
Пишете всички как сте. Hug
Аз съм довечера нощна. Имам къщна работа, но и се назлъндисвам. Whistling

Луси, пиши, когато можеш. Hug

# 174
Поли, добре сме. Като изключим ,че ни тормози нов  зъб. Laughing
Вчера  К се  пусна сам  направи 3 крачки и тупна по дупе . Laughing
най-много му давам месец  и ще проходи .Сега ще седна си  направя сл.бележка  за детските,че в понеделник ще ходя да подавам.Много топло  хич не се  диша.
Да се похваля, днес ми е 4 ден на диетата и съм свалила 2 кг. Днес  съм само на плодове.Чувствам се много добре.

# 175
  • Варна
Ехоу, привет-мривет на всички!
Луси, душко, имаш цялата ми положителна енергия, стиснати палци и молби да се оправи ТМ! Hug Дай боже бързо да се вдигне на крака!  Praynig
Щом имаш съмнения за лечението, търси читав неврохирург за съвет. Hug
Поли, как мина изпита на госпожицата?
Вале, поздравления за диетата!
Рейче, позна за децата. Wink И аз бях 2 дни на Балчик, оставих ги там и сега два дни сме сами с мъжо. А в събота ще го изпращам пак по пътно. Rolling Eyes А ТМ голям калитко с тая карта. Grinning

# 176
Спах допреди малко. ММ и дреб са на басейн, чакам ги да се приберат. И да ходя на работа.

Тони, щерка ми смята, че е бил много лесен изпита. Госпожата и е казала обаче, че както и да се справи, ще има 6 за края, защото работи много добре в час. Тук добре, но с математиката не се сработват изобщо. Whistling

Ще ходя да хапна нещо и да се стягам.

# 177
благодаря ви,милички за подкрепата,която ми оказвате...от сърце  Hug

влизам с една добра новина - днес ММ ме разпозна и дори осъществихме кратък контакт,което е някакъв лъч светлина в тунела.
извадих връзки чрез други хора,но двама различни лекари изказаха мнение,че ще се оправи и ще се възстанови без последствия,но въпреки всичко има шанс и нещата да тръгнат на зле(както във всяка една ситуация) Whistling първата седмица я водят критична като цяло и след нея ще се разбере накъде ще тръгнат нещата при нас,моля се да са в добра насока Praynig

# 178
  • Варна
Добро утро!

Луси, малка, но все пак светлинка в тунела. Днес по-вече, утре още да има. Hug
Поли, браво на детето! А то не може и езици и математика да ти вървят. Wink

# 179
Добро утро и от мен!

Луси, млад е и ще се възстанови бързо и без последствия. Успех на всички ви и горе главата!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт