Жената Лъв - 69-та тема

• 32 808
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Ооооо, Луси! Hug Hug Hug За жалост такава е "милата" родна картинка #Cussing out Ще се справиш! И за миг не си помисляй, че нещо няма да е наред! Всичко ще е добре и момчето ще се оправи! Много сили, търпение и любов  Hug Всичко е свързано с пари... има такива рехабилитационни центрове за следболнично лечение. Ако имате възможност провери при вас дали има подобно нещо. Няма ли кой да ти подаде ръка?

# 241
Добро утро!
Как сте, мили мои?
Гледах ви в Гейсбука! Чудесни сте момичета!
Кафенце да ви сипя?

# 242
аз що не ви виждам у фейса  Shocked
 Flutterмоля,моля   искам и аз  да ви дам едно  лайк  на снимките  Grinning
бяхме на разходка, пихме кафенце,на пазар за плодове и зеленчуци.
Теди, мерси  за  кафенце.
 Луси, как сте ?
Да се поФаля  Grinningпостригах се късо .
много ми тича,само дето мъжо му стана лошо като ме видя . hahahaщо не съм си оставила косата дълга.
 Blushотивам  хапна прасковка,че днес ми е плодов ден и от сутринтта го карам на фреш от грейфурт и банан.отивам хапна сила да ми дойде,че ходих и по аптеките, взех си докучентите   и ще сдам да  бач след малко.
Много усмихнат Лъвски  ден от мен ! Hug

# 243

да  сложа  по едно кафенце
Лъвки, къде сте бе ...?
Пекна слънцето и се  скрихте , я бързо на отчет  Laughing

# 244
Здравейте, Лъвчета!  Party
Тука вече човек се чувства в свои води.   Peace

# 245
  • София
Здравейте Hug.
Изпуснала съм именния ден на Полчето - много здраве и постигнати цели и мечти Hug  bouquet.
Луси - кураж Hug. Как сте вкъщи?
Вале, мерси за кафето  bouquet.
Тея дни много репетиции, подготовки, довечера заминаваме в 8 за Чехия Mr. Green. Не съм готова, мисля да си тръгна с една идея по-рано от офиса Crazy. Връщам се във вторник вечерта, после 4 работни дни и заминаваме на 16 на море в Гърция newsm44. Юли месец не ми е месец за работа тая година Mr. Green.
Хубав ден и прекрасна отпуска на почиващите Hug.

# 246
  • Бургас
оп май съм за тук....дано намеря себеподобни хищници тук Simple Smile

# 247
  • Варна
Опии, добра вечер!
Коктейлче?

Луси, кураж и бързо възстановяване!
Клави, лек път и да си събереш хубави спомени!
Leaena, Таничка, добре сте дошли!
Ние тия дни бяхме по колездачески обиколки, направо сме смазват тия хлапета. Mr. Green Шъ зема да загубя някой дру грам, начиии. Ама днес се разходихме с щерката по магазините по женски. Много и Ареса и каза, че скоро пак ще ходим. Laughing

# 248
Добър вечер!

Тони, след 2-рата, 3-тата разходка съвсем ще й хареса  Wink Не тЪ мисля, като и на момчетата им се заходи по магазини, кви ще ти правиш. Може да ме викаш на помощ да ги отказвам  Joy от покупките.
Иначе ти завиждам НЕ благородно, че имаш възможност да караш колело. Hug

Луси, мини и кажи как сте.  Hug

Хепи, ти умора нямаш - само така, много ти се радвам. Ще чакам снимки и ще плакна очо от хубави места по света  Hug

Аз смених работата, от понеделник почвам нова - дано да е моята работа  Peace

# 249
  • Варна
Рейче, туй днескашното беше само за приятно разнообразие. Инак големия пазар по нета го поръчвам и то без да знаят кога и какво. Така всички сме приятно изненадани, а и портфейла е добре. Joy Ма ако требе ща викам на помощ.
За вторник съм им замислила кино, ама да видим дъл ша са осъществи.

# 250
Бреее, Рейчо мноУ си бърза.  Hug Я кажи за новата работа

Тони, много обичам мухито... На кой филм се каниш да ходиш?

Добре дошли на двете лъвички.  Hug

# 251
  • Варна
E kak на кой? "Университе за таласъми"  Mr. Green

# 252
Има един филм дето го рекламират по ТВ, не го знам къв е, може да е този дето и Тони ще ходи, но и моите искат да ги водя  Grinning

# 253
Ми моето и то иска на някакъв филм да ходи, ама не знам кой.  Mr. Green

Ние ходихме на Световна война Z или квото там беше..... мммм не е за всеки  Mr. Green

# 254
 Hug

досега си мислех,че в болницата изживявам най-големия си кошмар,е,лъгала съм се - откакто го изписаха определено съм в ада Whistling търча след единия,обслужвам другия,нервите ми са опънати до краен предел и само се надявам да не ме забие накрая моята глава(нали съм ви споменавала за проблема си),че тогава ще стане страшно Tired
ММ не бих казала,че е добре,може би не е по-зле,но и няма никакво развитие в положителна посока,станал е доста сприхав,дуднещ и дразнещ,отношенията ни на моменти са доста обтегнати,но се надявам това да отмине във времето...
проблемът с очите все още е налице,краката го болят от удара,но се опитва да развижва доколкото може,главата все още не го слуша и забравя доста често неща от предишния ден или пък просто си прещраква на друга вълна...абе лоша работа.
на всичкото отгоре не знам дали споменах,че случаят има голяма вероятност да не се признае като трудова злополука,което ще рече,че няма да получим и една стотинка от фирмата му,а аз се обзаведох с инвалид в къщи!

Общи условия

Активация на акаунт