Жената Лъв - 69-та тема

• 32 811
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Лусинко, кураж  Hug
малииии, как бе няма да  поемат това за тр.злополука  нали по време на работа е станало.
Не знам  как  се справяш Лус, но си много  борбена и силна, продължавай само така  и ще стискаме палчета  всичко постепенно да се нормализира.
Мойто  мъж е на банкет.Аз работех до одеви, ама ми се доспа,та се преместих на спалнята да преспя децата, те инати и двамата докато заспят  .Диетата върви,кога минус, кога плюс грамчета, не се отказвам, казах,че ще стана слаба.Ще съм силна и няма се изкушавам   тва си викам като отворя и видя нещо в хладилника дет не трябва го ям. Mr. Green Heart Eyes
Благодарско за мохитото  мноу го уважавм аз
Добре дошли на двете Лъвки !  bouquet
лека  от мен  и много  Hugна всички

# 256
Фиииуууууууууууууууууууууууу! Whistling
Я да свирна аз!
И квооо - закрОтили сте ми се тука и си цъкате, а? Mr. Green Laughing
Как сте, милички?
Толкова отдавна не съм се вясвала, че ме е срам от себе си, ама многу мъй срам, шъ знайти! Embarassed ooooh!
Нещо ново, интересно около вас?
Ориентирахте ли се към моренцето вече?
Аз съм се издокарала в нова "дрешка" у ФорумО, щот' и настроението ми таквоз, морско, та викам - я да се поразФърлям малко и сменим визията! Mr. Green
И тъй, разпраяйти, а аз вадя пуканките и чакам новини! Popcorn

# 257
  • Бургас
Тони, Валерия, мерси за хубавото посрещане момичета Simple Smile И за Мохитото разбира се Simple Smile

# 258
Наистина топло посрещане към новите лъвици! Благодаря ви!  Hug

Я кажете има ли още някое лъвче с тооолкова много риби около себе си като мен?
Уж рибките не са много за нашия характер, пък или аз ги привличам, или те мен..

# 259
Leaena,Рибки  ли си имаш у вас  ?
Аз с тая   зодия не  се спогаждам  и то  мъже  Риби.
Това друга тема да не пиша.
Иначе в къщи сме цяла зоологическа  градина , естествено аз съм  царицата   и квот  кажа туй става,ххих.
Мъжа ми е Скорпион   доста силен  характер,водна стихия като Риба.Много магнетични тея скорпиони, с кво ме превлече  така и не разбрах. hahaha
Големия ми син е Близнак   той дете  с две лица
Малкия син  едно  Теленце  доста инато.
Ка Joyто цяло всички сме големи инати у дома  и понякога  ми иде  да се скрия някъде,

# 260
  • Бургас
Leaena, моя мъж е риби...хич не я харесвам тази зодия ама какво да се прави Simple Smile Така сме се паднали  Joy

# 261
Leaena,Рибки  ли си имаш у вас  ?
Аз с тая   зодия не  се спогаждам  и то  мъже  Риби.

Да.. и то няколко имам (плюс две костенурки)  Joy
Иначе и аз си мислех преди, че това не е моята зодия, но... резултата е: трима бивши риби, като двама от тях родени на една и съща дата и година, (с едно и също име!!!  Shocked), а третия роден на датата след тях. Нямам обяснение... освен може би девата в асцендента ми, но пък аз съм си типичния лъв отвсякъде  Grinning

# 262
Ха-ха  колко  познато. Аз доста  Скорпита гаджета имах. Бившия  преди мъжо, и той Скорпион.
и аз си го обяснавам привличането  с със  скорпион с асцедента, аз съм лъв с асцедент Рак.
 Peace
За мъж  Риби, бих казала от този човек който познавам-супер безотговорни хора, искат всеки да им съчувства, когато не са успели,мислят си,че света се върти около тях.
Многооооооо тънкообидни  това е много вярно.Сърдят  се като деца. Whistling
Но има  разлика,зодията  не опеделя човека, а неговото възпитание.
Като цяло навсякъде в хороскопите пише,че Лъв и Скорпион ги отписват за съжителство  ,ама ние  моя мъж,явн не спадаме в туй число.
Важното е  любовтта и уважението.
Рзрови се,ако искаш в търсачкта там пише  има тема за мъж риби,ко ти е интересо може да е следиш.

# 263
Добър дАн!
Leaena, Таничка, добре сте ни дошли!
Таничка, гледам скоро голяма радост ще имаш, стискам палци за едно леко и бързо раждане!
То къде Риби, Скорпион там и Дева... тЕхната кожа Laughing И за тях пише, че е невъзможно съжителството пък  ей нА... има нЕма 100 години сме заедно Whistling Не, че се разбираме, да не си помислите сЯ нЕкви Убави неща Naughty Всеки ден е една голЕма борба Mr. Green
Рейски, ей това е! Браво! Честито и дано да е ТВОЯТА работа Hug Как са домадоците?
Луси, силно се надявам това състояние да е преходно и да е в реда на нещата за пълно възстановяване Praynig Hug Какво казват докторите? И какво сега ще го изкарат него виновен, а? Мила родна картинка #Cussing out Вие да сте живи и здрави, Луси, това е най-важното, другото е вятър работа. Нещо може ли да се направи, за да се стимулира възстановителния процес или просто си е въпрос на време? Тези травми сами по себе си зависят от самия организъм на човек и трябва време и много търпение. Много те  Hug
ДжулкоУ, рупаш ли пуканки, душо? Grinning Как си ти? Децата? Работата?

# 264

ДжулкоУ, рупаш ли пуканки, душо? Grinning Как си ти? Децата? Работата?

Тедкооооуууууууу! Heart Eyes Hug
Рупам, мчи къ?! hahaha
Добре съм, децата и те, работата тоже, в момента съм отпуска, до края на Юли, другата седмица заминаваме на почивка, шъ си топна д*то в Средиземно море! Party
Вие как сте?
Похвали се нещо, разкажи клюкините! Mr. Green Hug
Мноу съ радвам, че те виждам, да знайш! Hug

# 265
Чувството е взаимно, нал' знаЙш Hug
Ехаааа, топни го, топни... ако може и заради нас... нЕколко пъти Mr. Green Чудно да си изкарате! Добре сме и ние. Нищо ново, което може и да е за добро Laughing

# 266
Чувството е взаимно, нал' знаЙш Hug
Ехаааа, топни го, топни... ако може и заради нас... нЕколко пъти Mr. Green Чудно да си изкарате! Добре сме и ние. Нищо ново, което може и да е за добро Laughing

Екстра, все така да е! Hug
А за д*то - шгу топна и за вас, а кът се върнем, шъ кача някоя и друга снимчица, няма да ви забравя! Peace
А вие?
Шъ отскокнете ли до моренцето?
Да заплакна и аз оченце с българското моренце? Confused

# 267
За съжаление и тази година ще го гледаме през кривия... макарон моренцето, но ще ходим на планинЪ. Ще има снимки то е ясно Wink Да сме живи и здрави! Аз все мечтая всички да сме добре здравословно и финансово и да се съберем някъде на срещичка, на която само името й да е умалително Laughing Ще стане някой ден!!!

# 268
Е, начи шсъ топя два пъти повече, и зарад теб! Wink
А ти свирни, кът качиш снимки, да позяпам и аз, да ми се стопли душицата! Wink Hug

# 269
Добро съботно утро! Hug

Прибрахме се тази нощ, и в 7 скокнах. Whistling Сега сигурно имате представа какво ме чака - пране, пране, и пак пране. #Crazy Иначе изкарахме много добре, времето беше с нас, мястото, плажа, разходките, всичко си беше супер. Минахме през Бургас на отиване, чукнахме си среща с Кам и Норчето, на връщане пък минахме през Варна, и пак се видяхме с Норчето вече у тях, много ни беше приятно. Heart Eyes Хапнахме, пийнахме, и към къщи. Радвам се, че бяхме на много нови за нас места, което ни е целта на всяка почивка.
Сега седя, пия кафе, пуснала съм една пералня, сварих макарони за закуска и се чудя откъде да я подхващам. Май ще изляза на разходка с децата. Mr. Green

Надявам се, че всички тук сте добре.
Луси, дано се нареждат нещата и при вас. Hug

Общи условия

Активация на акаунт