Пребрахме се снощи . Голям път, голямо нещо, много неща за малко време .
На 3 отидохме на равнища фабрика за храна и танци, там само спане и ядене и ходене по разходки из Балкана.
Имаше басейн, та се цопнах,ама беше ледена водата и само до кръста за 5 мин, че малкия взе да реве в количката после се пекох.
на 6 решихме като свърши Балкана, да ходим до Сандански .Отидохме.
и там купон.на 7-ми бях в Гърция на Бяло море, без мъж и без деца.отидох с братовчедка ми, а мъжо остана с децата в Сандански , да ги гледа и да помага на баба ми за кисели краставички.
Голям кеф беше, лежах си н шезлонга, пекох се и си чувах мислите

Вечертта се пребрахме късно, мм закарал и децата на Пирин Фолк даже
Резултата отпочинала, събрала сили за работа/сега през носа ще ми излезат документите до 14 /,но беше хубаво за малко догодина пак.Днес ходих да пускаме изсл. за градината на баткото-в сряда ще са готови .на тема облекло сме и ще е лудница тая седмица .Хвърлих по едно око кво сте писали, но засега нямам мвого време дано сте добре, пак ще се вкл тея дни .
Хубав Лъвски ден !
надявам се тук да ти хареса и да останеш при нас,защото много момичета идват с голям ентусиазъм и бързо,бързо изчезват,незнайно защо...

др.седмица ще има резултат и силно се надявам да е добър 
А училището ей го...
. Плюс един ужасен телефонен разговор...Бе, дано днес е по-добре
.
.
Ама тъй ще бъде. Чувствам се безкрайно уморена и изтощена вече. Нищо не ми се прави. Бях нощна, утре пак на работа. Човек имаме, даже обучението мина, чакаме назначение, ама онези смотли от офиса не придвижват документите и за това сме на тоя хал.
И един такъв превъзбуден. Явно искаше да каже, че изпитва огромно щастие в момента, но не знаеше как да се изрази.
Не говоря само за българи. Все е било наплив от чужденци, ама с всяка година стават все повече, и повече, насред световната криза.

Така се играе с човешките съдби