Жената Лъв - 69-та тема

• 32 770
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Юхууу, привет-мривет от мен !
Пребрахме се снощи . Голям път, голямо нещо, много неща за малко време .
На 3 отидохме на равнища фабрика за храна и танци, там само спане и ядене и ходене по разходки из Балкана.
Имаше басейн, та се цопнах,ама беше ледена водата и само до кръста за 5 мин, че малкия взе да реве в количката после се пекох.
на 6  решихме като свърши Балкана, да ходим до Сандански .Отидохме.
и там купон.на 7-ми  бях в Гърция на Бяло море, без мъж и без деца.отидох с братовчедка ми, а мъжо остана с децата в Сандански , да ги гледа и да помага на баба ми за кисели краставички.
Голям кеф беше, лежах си н шезлонга, пекох се и си чувах мислите Heart Eyes
Вечертта  се пребрахме късно, мм закарал и децата на Пирин Фолк даже  Mr. Green
Резултата  отпочинала, събрала сили  за работа/сега през носа ще ми излезат документите до 14 /,но беше хубаво за малко догодина пак.Днес ходих да пускаме изсл. за градината на баткото-в сряда ще са готови .на тема облекло сме и ще е лудница тая седмица .Хвърлих по едно око кво сте писали, но засега нямам мвого време дано сте добре, пак ще се вкл тея дни .
Хубав Лъвски ден ! Mr. Green

# 661
Луси, много кофти....
дано се оправи по-бързо жената, макар, че е кофти за една майка
Големия ми синковец  също беше с увита пъпна връв  около врата три пъти ,като си посля само и тръпки ме побиват  и мойте деца са секцио ....много сили за приятелката ти  Hug

# 662
ехоо хай и от мен Hug

Зизу,много благодаря за представянето Hug а по повод това,което искаш да разбереш - аз за себе си разбрах,че имам доста общи черти с момичетата тук,но и по много параграфи съм коренно различна,особено що се касае за готвенето,както вече веднъж го бях споменала Wink надявам се тук да ти хареса и да останеш при нас,защото много момичета идват с голям ентусиазъм и бързо,бързо изчезват,незнайно защо...
за съжителството с мъж Лъв - лично аз навремето не можах да го направя,опитах се,но не се получи  Whistling

а като казах изчезват,все още се чудя къде изчезнаха и редовно списващите Thinking

надявам се всички да сте добре Hug Хепи,Валерия,добре дошли  Hug

Хепи,ходих на гинеколог,всичко е 6,а интересно защо имам някви проблемчета с това и онова Rolling Eyes
а най-интересното е,че и хормоните ми са в норма,а гърдите ме болят по цял месец,незнайно защо...
и в тази връзка да вметна,че за цитото не ми взе никакви пари Peace др.седмица ще има резултат и силно се надявам да е добър Praynig

аз днес бях на изследвания и се оказа,че анемията ме е подбарала отново със страшна сила Whistling чудя се вече кво да правя,кво да ям,кво да пия и как да се преборя с тва чудо на природата Mr. Green

# 663
Аз само да се обадя, и пак изчезвам. Имам чувството, че ще умра вече от смени. Whistling
Имаме доста работа и по квартирата на Д. Три дни ми трябват, обаче ги нямам. Crossing Arms А училището ей го...

Радвам се на отпочиналите. Hug

# 664
  • София
Пък, добро утро Hug.

Понеделнишкият ми ден прогресивно се скофти Laughing. Изгоря крушката в банята, пералнята се счупи с пране вътре Rolling Eyes. Та, прах на ръка, да не седят такива мокри. И ми казаха под сурдинка, че в офиса ще има генерална промяна Crossing Arms, която не знам кефи ли ме, ама май не Joy. Плюс един ужасен телефонен разговор...Бе, дано днес е по-добре Simple Smile.
Поли, още ли не сте намерили човек? Всъщност търсят ли активно Rolling Eyes?
Луси, пробвала ли си с хомеопатия за анемията?
Вале, мен почивката ти ми звучи перфектна Hug.
Хубав ден  bouquet.

# 665
Добро утро да ви кажа  с кафе .
Поли, не знам кой набор си, ама едно време като млада карах нощни смени, сега отрепи ме, не мога.най-много до 12-1 да работя и съм каталясала, не мога да работя посред нощите.
Е, ако съм н зор като в момента няма спя2-3 вечери, но ще ходя като хеликоптер,ама после ще си наваксам.
Дано, намерите хора и да си починеш .
Каката защо учи чак в Русе, Поли ? нещо специално ли там ?!?  пак не съм разбрала .
Баткото, отиде на яслата от 3 седмиц стоене в нас .В петък ще правят изпращане на тези, който се отписват от яслата и ще има купон за децата -торта, клоун и така .
да ви кажа, повече се вълнувам от Г за първия ден в градината, все едно, че тръгвам пак на у.ще. Mr. Green
Хепи, хубаво си починах, чак на Балкана бездействах щот и нет нямах там.
Аз тоя месец пак се очертава почивка около 22 .
Ще ходим с мм  до Трявна и В.Търново   за 3 дена  сами.уговорих майка ми да гледа децата .
Луси, браво за гинеколога, аз бях февруари, така, че ще ходя живот и здраве след нова година .
вчера трябваше съм на зъболекар, ама го отмених за другата седмица, щот имам много документи, даже сега ще се разправям с една шмати,щот слагала отмеки с химикал на фактурата ,то бива бива -туй документ бре, как може тъй...цццц Shockedс химикал да пише, като иска с молив-ок нема проблем, ма химикал  newsm78

# 666
Добър ден! Hug

Ще пропусна кафенцето аз. Ще ходя да дремна след малко, и ще ставам да готвя нещо. newsm78 Къщата ми е на вили и могили, дето има един лаФ. ooooh! Ама тъй ще бъде. Чувствам се безкрайно уморена и изтощена вече. Нищо не ми се прави. Бях нощна, утре пак на работа. Човек имаме, даже обучението мина, чакаме назначение, ама онези смотли от офиса не придвижват документите и за това сме на тоя хал. Crossing Arms Направо изнемогваме с колежките. Както и да е. И това ще мине.
Децата ми са добре. На Н. контролните изследвания и на Д. снимката на зъбите не показва нищо притеснително. Беше се подула пак, мислехме да не е лимф, но не. Пратиха я на зъболекар, оттам на панорамна снимка, но междувременно пи АБ, защото беше почивни дни /естествено!/ и доктора се притесняваше да не се усложни нещо. И така - на снимката нищо. Растат и мъдреци, били бебета сега, дали от тях се подува, един господ знае. Поне тоя път не вдигаше Т, като преди два месеца. Whistling
Вчера ходихме в Джъмбо, Д. си купува тетрадки, и по едно време, се хванали двамата за ръчичка, а аз вървя пред тях с количката, и чувам Н като и казва: Диди, аз просто много се радвам, че тука има толкова много играчки! Crazy И един такъв превъзбуден. Явно искаше да каже, че изпитва огромно щастие в момента, но не знаеше как да се изрази. Crazy Joy Heart Eyes Много се смяхме. Колко малко му трябва на едно човече да е щастливо. Heart Eyes

Имам един карфиол, ще го правя в МВ с топено сирене, ако ММ е купил снощи, че забравих да проверя в хладилника. Ако няма, и само със зехтин ще стане. И май с това ще се разпиша за днес. Просто нямам сили за друго.

Валерке, такова пътуване само двамата знаеш ли откога планирам, и все не ми се получава. Crossing Arms Дано ви се случи на вас. Peace
Клавче, не се страхувай от промени. Аз също не обичам, но бързо се свиква с всичко. Hug Пък и може да е за добро. Wink
Луси, колко ти е хемоглобина? И създава ли ти проблеми? newsm78 На последните ми изследвания моят беше 116, но аз не знам какво трябва да означава това. Нисък е, то е ясно, но нищо не чувствам да имам дискомфорт или нещо друго. Нямам никакви оплаквания. Трябва ли да се притеснявам? Thinking

Ай стига, че изписах егати фермана. Embarassed

# 667
Здравейте милички! Hug
И аз да се разпиша с лоши новини. Свеки получи пак някакви припадъци и то след като остана сама на вилата... нали ви се похвалих, че вече сме пълна къща и на другия ден ММ с баткото обратно. Беше в болница до вчера в Самоков, днес си дойдоха. Сега ще я водим тук по лекари и така. Тичам при моята майка, водя децата по профилактични прегледи, подготвям ги за училище и градина. В работата гърч! В момента текат съкращения, нерви, притеснения... уморена съм психически ooooh! Искам нещо хубаво да се случи пък! Crossing Arms
Живи и здрави да сме само Praynig Ще се справим с всичко...

# 668
Тедко, от какво са тези припадъци? Дано се оправи жената! Praynig
И дано те подминат съкращенията. Praynig И какви са тези съкращения, за бога??? ooooh! Хората пътуват като за последно, още не са приключили с моретата у нас, в гръцко, турско, испанско, и където още се сетиш, и много скоро ще започнат да ходят на ски. #Crazy Не говоря само за българи. Все е било наплив от чужденци, ама с всяка година стават все повече, и повече, насред световната криза. #Crazy Ей такова безпаричие и проблемна икономика - дай, боже, всекиму. Confused

Аз сготвих карфиола, чакам ММ да се прибере.

# 669
Лъвки, чета все лоши вести покрай вас.  Hug
Желая ви от сърце скоро да се похвалите с много по-добри и бързо да минават лошите.  Hug

# 670
  • София
Добро утро  bouquet.

Тедко, дано разберат какво й е на свеки и да я лекуват адекватно Hug. Бързо да се оправя Praynig. Извинявай, че не помня, на държавна работа ли си?
Поли, истината е, че някои сектори никога не са били в криза, други спекулираха ужасно много с нея, трети направо си забогатяха в мътните води. Май е по-добре да има туристи, пътуващи, поне и туризмът да не затъне Crazy.
Вчера вечерта ходих на танци, тая сутрин станах в 6 и отидох на фитнес, опитвам се да вляза в зимен режим Crazy. Пък и май с повече натоварване настроението ми не е толкова лошо. Днес ще идват за пералнята, дано я оправят бързо.
Лек ден на вас и усмивки  bouquet.

# 671
Хепи , случайно тези които ви оправят пералнята да са близко до Люлин.Можеш ли да ми дадеш препоръка,че имам нужда от ремонт на пералнята.
Хубава вече на всички. Hug

# 672
  • Варна
Охоо, привет на всички!
Клави, какво става с пералнята? И аз минах през такъв кошмар преди две седмици. Оцелява се да знаШ. Wink
Поли, готвите ли се за новата учебна гидина? Н. много сладък! Hug
Тедко, дано мине бързо и леко! Hug
Аз вече се кавам полека на въртележката. Уговорихме старта на курса по английски, тази веер бяхме на баскетбол и ваканцията свърши. Crazy

# 673
Добро утро Hug
Полинко, тя изкара инсулт през февруари. Предполагат, че е епилепсия вследствие на инсулта.
А съкращават, не че няма работа, а защото има апетити някой да лапне тлъста комисионна от идването на фирма #2gunfire Така се играе с човешките съдби ooooh! Tired
Хепи, на държавна, да.
Стискайте ми палци момичета да се наредят нещата по най-добрия начин за мен и да не остана без работа Praynig

# 674
Добро утро! Hug

Тедко, пожелавам ти го от сърце! Другият вариант е да си намериш много по-добра работа. Hug Трети няма. Naughty Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Клавче, да видим новата коса, молим! Flutter
Тони, гласим го училището, ама то нас как ще нагласи, не ми се мисли. ooooh! Купили сме тетрадки, кубинки, и до там. За учебници ще хвръкнат една камара пари. За ДГ пак - за материали, обичайно към 50-60лв. някъде. Иначе поне Н. има дрехи като за начало. Чакам и едни маратонки да пристигнат, и дано тоя път да съм му уцелила номера, че преди това поръчах едни, които се оказаха три номера по-големи. ooooh! Какво съм си мислила, не знам. Embarassed
Решила съм да поразчистя из къщи днес, до обед де. После ще полегна за нощна. Whistling Боже, и ядене нямам. doh

Общи условия

Активация на акаунт