Тедко,спомням си,че имаше проблем преди със свекърва ти,но се надявах нещата да са отминали,а ето че не са...Надявам се да се реши проблемът и да има някакво адекватно лечение за жената

А за работата - стискам палци и на краката!!!

Полинко,имам проблеми с това,защото много често ме боли глава,вие ми се свят на моменти,едно ми е умаляло,некомфортно,вечно уморено...Иначе хемоглобина ми е 103,но ме притесняват много и другите показатели
Работата е там,че досега това го отдавах на хормона,който ми прави проблеми,но в случаят се оказа актуална поговорката "къде го чукаш,къде се пука"!Бях убедена,че всички тези неразположения ми идват от него,а то пустата анемия ме приклещила пък сега,абе ... нямам думи вече 
Хепи,не съм пробвала с хомеопатия
Имаш ли нещо предвид? Ако знаеш някое чудо на природата,споделяй вИднага 
Днес ще се срещам с невролога на ММ да говорим и да разгледа изследванията от болницата,които все пак взехме с помощта на моя приятелка адвокат,та да видим и той какво ще се произнесе.Освен това ще ходя да си видя резултата от цитото и да взема евентуално направление за ендокринолог,което не ми е много ясно къде точно ще ползвам като повечето от специалистите нямат лимит,а на мен не ми се ходи някъде на сладки приказки
Та моята лекарска седмица продължава и хич не ми е гот

взех го, платих си кто поп още 9 лв, взеха му секрет и утре на обед ще са готови изсл.и сега кой виновен,кой крив само си прехвърлят топката ?
Счетоводител си, пък да му не се види.
.
.