Жената Лъв - 69-та тема

• 32 770
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
хелоууу Hug

Тедко,спомням си,че имаше проблем преди със свекърва ти,но се надявах нещата да са отминали,а ето че не са...Надявам се да се реши проблемът и да има някакво адекватно лечение за жената Praynig
А за работата - стискам палци и на краката!!! Hug

Полинко,имам проблеми с това,защото много често ме боли глава,вие ми се свят на моменти,едно ми е умаляло,некомфортно,вечно уморено...Иначе хемоглобина ми е 103,но ме притесняват много и другите показатели Whistling Работата е там,че досега това го отдавах на хормона,който ми прави проблеми,но в случаят се оказа актуална поговорката "къде го чукаш,къде се пука"!Бях убедена,че всички тези неразположения ми идват от него,а то пустата анемия ме приклещила пък сега,абе ... нямам думи вече Tired

Хепи,не съм пробвала с хомеопатия Peace Имаш ли нещо предвид? Ако знаеш някое чудо на природата,споделяй вИднага Hug

Днес ще се срещам с невролога на ММ да говорим и да разгледа изследванията от болницата,които все пак взехме с помощта на моя приятелка адвокат,та да видим и той какво ще се произнесе.Освен това ще ходя да си видя резултата от цитото и да взема евентуално направление за ендокринолог,което не ми е много ясно къде точно ще ползвам като повечето от специалистите нямат лимит,а на мен не ми се ходи някъде на сладки приказки Mr. Green

Та моята лекарска седмица продължава и хич не ми е гот Crossing Arms

# 676
Минавам да ви се  оплача  в каква безумна държава живеем, се убеждавам вече всеки ден  ooooh!
Отивам на обед  да взема изсл на Г за градината от доки .Тя ми ги дава и казва, за дизентерия и салмонела ги няма, още не са дошли, ела следобед към 17.Ок. Тръгвам си аз и на средата на пътя доки ми звънни, връщай се, че мед.сестра се качила разровила се и видяла, че такива изсл не са му пуснати на Г.  Shocked
Качвам се в лабораторията на поликлиникта, и обяснавам на жената как  в понеделник съм отишла и съм платила такса за кръв и урина, и паразити-там за глисти, и отделно 9лв за анален секрет ,който не се поема по ЗК. Качих се в чревния кабинет, те бяха 2 лаборантки, на едната дадох касобата бел.за платен анал.сектрет, контейнера с фекалии, и направлението.Държах Г в мен, когато му сложиха тиксо за глисти, но с тампон памук за анал.секрет не му  сложиха и аз си мисля, че вс ок.Това, че те са забравили, ил, че ги е домързяло да прочетат за кво иде реч, като им обясних пускам изсл за градинна.Тея ми викат, ми госпожо няма такива изсл.пуснати доки не ви е ги е написала и не сте ги платили и аз как  бе като ги платих ? ама като нямам и бел. да докаж нали съм е дала.слезам при педи, тя бясна и ми вика те са загубили изсл. newsm78
Отивам да взема Г от ясла да пускаме  нови изсл. газта ми свърши, добре имах малко бнзин та минах на безин. #Cussing outвзех го, платих си кто поп  още 9 лв, взеха му секрет и утре на обед ще са готови изсл.и сега кой виновен,кой крив само си прехвърлят топката ?  #2gunfire

# 677
  • Варна
Валерке,  Hug за друг път да ти е обеца на ухото, как така няма да си пазиш платежния документ.  Simple Smile Счетоводител си, пък да му не се види. Laughing Това на шега го пиша. Съжалявам, че така са те подлудили.
Луси, има Малтофер на капки за анемията, който се понася що годе добре. Аз лично пих /по-скоро дъвчех/ едни билкови хапове. Сега ще се опитам да ги намеря, имаха страхотен ефект.
ей тези са http://megashop-bg.com/object.php?id=2362

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 14:43 от antonia

# 678
  • София
Здравейте  bouquet.
Луси, нямам идея каква хомеопатия точно Laughing, ама имам познати, които само с такива методи се лекуват и добре им се отразява. Иначе знам, че чаят от коприва и коприва като цяло много помага.
tediko, като за държавен сектор звучеше - съкращения, хаос... Стискам палци нещата да се наредят, ужасен стрес е това Hug.
Вале, съжалявам за премеждията ти Hug.
Зизу, ние викнахме техник от фирма, мисля, че няма значение в кой квартал си. Преди две години беше изгоряла помпата, идва смени я(той си носеше частта, след като предположиха, че е това по описанието на проблема по телефона). Ще ти пратя линк на лични Hug.
Поли, нямам снимки още, ще карам някой да ме щракне Whistling. Много пари за това училище ooooh!.
Мен настроението ми е променливо повече от времето навън Laughing. Явно бавно и спокойно ме хващат лудите Joy.
Хубав ден и усмивки  bouquet.

# 679
Хепи, благодаря  Hug
Валерия, нямам думи за този твоя случай...
Скрит текст:
Сега да ви кажа за моя случай: пуснала съм на счетоводството документи за назначение от 02.09, за освобождение от 04.09., а тя(счетоводителката) днес чак ми казва,че нямало да може да ми ги пусне с такава стара дата и ще ги върне три дни назад.Ай кажете, примерно ти Валери, какво се прави в този случай.Когато и мен ме назначаваха изгубих един месец заради тези счетоводства.Много е дразнещо...
Иначе днес съм много уморена, имах и проверка от агенцията по храните.
Сега смятам просто да си почивам.
Хубава вечер на всички, и...с по-малко перипетии.[/i]

# 680
  • Варна
Ами Зизу, може да те освободи днес от 05.09., а утре от 06.09. А ако става въпрос само за два дни, можело е направо да пусне заличаване и без много галимации.

# 681
  • София

Добро утро  bouquet.
Как сте днес? Мен ми е криво и ме боли глава Crossing Arms.
Хубав петъчен ден ви желая  bouquet.

# 682
Заличаване на данни - извършва  се когато
-уволнен  работник или  служител, бъде върнат  на работа при отмяна на заповедтта за уволнението .
-работникът  или служителят не постъпи на работа в уговорения срок .

за  постъпване  на работа 3 дни  ,за напускане  7 дни . после ще пиша още

# 683
Ами Зизу, може да те освободи днес от 05.09., а утре от 06.09. А ако става въпрос само за два дни, можело е направо да пусне заличаване и без много галимации.

Скрит текст:
Аз може би не обясних добре, не става  въпрос за мен, а за служители, на които подготвям документите.Всичко  е разписано с 02.09, а договора го пуснаха днес , с дата 10.09.2013 и като ме питат защо,не знам.

Скрит текст:
Да се оплача и още.Мен ме нямаше на работа от 15.07 до 31.08, та шефа ми ме заместваше. Пуснал е фактури за юли, без касов бон, и след това е пуснал сумите за август.Счетоводителката ми се обажда да засичаме счетоводна каса, имало разлика (точно с тази сума).И докато минем цялата процедура....разбрахме се,че ще анулирам касови бележки, че по погрешка са чукнати.Чакам шефа да го питам и той ми обяснява какво се е случило,че тя знае, но е забравила.Имаме сигурно 20 документа за август,а тя не помни??? Какво остава като сега ще имаме повече, а хич нямам време за такива грешки и забравяния.Извинете ме, ама вчера заспах от умора в 8 часа, ще раздам гинко билоба на всеки...
Да ви питам по същество,ако изкарам един курс за ТРЗ дали ще мога да работя на програма от компютъра в офиса?Нямам висше (прекъснато е)?

Хепи , надявам се да ти е минало главоболието,времето вече застудя!
Хубава вечер на всички! Hug

П.П.
Скрит текст:
Валерия мерси, ще се радвам да ми кажеш ще има ли смисъл от курс, за да започна да "вадя пари" от това(не само за удоволствие), ясен ми е принципа за досиетата, водя и трудова медицина, ползвала съм Презис за ТРЗ , много отдавна в една фирма, където водих склад, писах малко УП-та 2 и 3, днес попълних и първата си трудова книжка, за болнични много не ми е ясно,ама..., пращаха ме по едно време да подавам в НОИ... Laughing. Просто с толкова подготвяне на досиета в сегашната ми фирма се замислям затова..., ядосвам когато хората губят по 10-дни,защото не е имала време(това ни е трета счетоводна къща).
[/i]
[/i]

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 21:20 от Зизу

# 684
Договора  може  да е сключен  днес, и ако се скл.днес  зо 3 дни  се подава в НАП, а работника  може да постъпи  и след 10 дена  зависи как  са се уговорили,но по принцип  ако е скл.02,09, започва от 03,09.
ТРЗ, може  да работиш  нищо,че не си завършила.изкарай  курс,ако има и ко да те  научи на тънкости. да те успокоя и аз  не съм  завършила моето  висше,прекъснах  като  забременях  с големия  синковец. нно ще го продължа, като  тръгне  малкия  на
ясла.
това  отношение,днес подадох  документите в градината  на баткото.понеделник  сме там.дано свикне бързо
Мен  нещо  кръста ме заболя  Shockedне мога мръдна,цял ден  залепена на стола,едва станах всичко ме боли

# 685
аз  курс  не съм  завършвала.просто  майка  и мм  ме учеха-цялата  фамилия счетоводители.Квот  не знам  пиша в тетрадка  и после  вместо да питам  като  не знам,отварям  и чета.
Много  ме боли,чак  не мога се обърна на другата  страна,дано е от преумора.сега ще накарам  мм ме намажи  с диклак гел. Praynig

# 686
  • Варна
Добро утро!
Днес черпя, че ММ помъдрява с още една.  Wink

Вале, дано ти е минало, че е много неприятно!
Зизу, курса ще ти свърши работа за да си наясно какво правиш. Ако мислиш да работиш самостоятелно - категорично не. За това си трябва счетоводство, или да работиш в екип със такъв. Peace

# 687
Тони, жив и здрав  да е мм  ти,много да ви радва  всички  къщи .
Зизу, Тони е права. Трбва да завършиш  счетоводство,ако  мислиш  сама  да се занимаваш.
Нещата  не са толкоз сложни, ти полоината  ги знаеш, като ги научеш с запомнят,но има и промени,който  непекъснато се четат  и това е кофтито.
абе,неблагодарна  професия си е счетоводител, но  аз си е харесвам.

Мина ми,мм  ме маза   с Диклак  гел.Сигурно защото  се преуморих, вчера като свърших  с  документите и не можах стана  от стола,беше се залепил за мен  Mr. Green
трябва  чистя, къщата е на вили  и могили Mr. Green
ще сложа една  леща,имам  и малко ориз с мръвки .
утре  ще ходим  на шопинг, ще купуаме някой  неща на баткото.
и трябва и цветя също  да не забравя да взема   за учителките  и лелята. Heart Eyes

# 688
Именници   има ли ?  да са  живи и здрави и те .

Whistlingполовината  букви на лаптопа не излизат вече  ooooh!

# 689
ха,добро утро!

Тони,жив и здрав да е любимият и мнооого да те слуша и глези! Hug
благодаря ти за линка с хаповете Hug мисля обаче първо да проверя желязото и тогава да действам,защото и обратния вариант не е ок,ако то е в норма,а аз да тъпча още Whistling и ти ли имаш анемични проблеми? изследвала ли си като вид каква е точно анемията?

ох,и аз исках да записвам счетоводство като магистратура,ама нещо ме домързява Confused въпреки че ако видя дебелия зор,ще запиша и още как  Naughty

уффф и аз вчера се събудих сгъната на две Mr. Green

днес смятам да го ударя на почивка,че другата седмица продължавам с лекарските посещения Crazy

Общи условия

Активация на акаунт