Жената Лъв - 69-та тема

• 32 764
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте,
как са емоциите покарай първия учебен ден Simple Smile Ние днес решихме да излезем по центъра и се оказа, че имало концерт на Coca-cola  та пих една кутийка 150мл. кола  Laughing много шумно беше още часове преди да започне концерта, поне Алекс си потанцува малко, а аз успях да си платя сметките и да спечеля едни 30 лв.

# 706
добър ден Hug

такааам,първо да пожелая на всички ученици спорна година,отлични оценки и придобиване на мнооого знания!

второ - да се оплача,че ми писна да се занимавам с лекари Twisted Evil вчера си взех резултата от цитото и се оказа,че съм 2 гр.,е,да ама предната година бях 1-ва,а по-предната отново 2-ра Crazy кво се случва тук,не моА разбера Mr. Green вие коя група сте? Thinking

трето - ендокринолога ми днес ми написа на един лист 1500 показателя за изследване,ама никак не се замисли,че тва трябва да се плаща  #Cussing out ами извинявам се много,но ми писна да плащам по 150 лева осигуровки всеки месец,чинно изваждайки ги от джоба си и освен това да си поемам всички изследвания,които ми се налагат,а лекарите да ме гледат в очите без капка неудобство,да си ми пребират 3-те лева такса и да ми казват без никви скрупули "ами нямам лимит този месец"(и това важи за всеки следващ,разбира се Twisted Evil)

оплаках се,ама не ми олекна Crossing Arms

# 707
  • София
Здравейте Hug.
Луси, втора група е добре. И аз съм излизала и първа, и втора Crazy. За системата ни няма кво да си говорим - мъкаааа Crossing Arms.
Аз нещо не съм щастлива тия дни Confused. Дали не е от времето Rolling Eyes?. Сутринта в дома имаше тържество по случай Св. София, та поне нагушкаш малчовците Heart Eyes. А после ми стана едно празно като си тръгнах...
Ама да не ви говоря щуротии, хубава вечер от мен  bouquet.

# 708
Лус,  и аз  съм  втора  група . Февруари  бях  си правя  цито.мислех на 6 месеца ходя на гинеколог профилактично,ама  мали кват съм  сериозна докат се наканя пак  ще стане  януари-февуари.

Днес,отидохме с рев  на градина,но ме посрещна много щастлив.тъй ми се спи ....
взема  се опъна и зяпам малко тв
другите  как сте ?
Оф,кво говориш с тея доктори .аз си спомням един месец  не ми дойде,ходих на док  с направление, гледа ме  ок,ама ми вика трябва ти дойде като гледам,ама дай пуснем едни хормони.
и се почна  едния не мопня как  се казваше  лежах  30 мин  спокойствие  Whistlingи така се почна ...
там 30 лв.отидох после при гинеколага, и той изсл. са ок,амадй да идеш на ендрокринолог  , да пуснем  ....и аз  много се ядосах  щот за тея камара  хиляди показатели искан  сумати  пачка .
и тва  заради един  цикъл,че ми закъснял, след  туй  ми дойде няколко дена след посещението при док,ама сумати изсл.пари и нерви  похарчих и всичко си беше ок .
ох,улисах се  хайде лека  от мен

# 709
  • Варна
Добър ден!

Как сте?  Hug

# 710
  • София
Здравейте  bouquet.
Голямо затишие... Явно на всички им се мълчи Laughing.
Тони, взимам си от всичко сладко, имам нужда Joy. Май съм в някаква дупка...
Как мина първият учебен ден, нищо не казвате Crossing Arms Naughty?

# 711
здравейте, Лъвки !

Ние, след трети  ден  в градината  вече  и ни  набиха.Някво  дете  Мехмет, ударил  нашия не ми каза защо, дали заради играчка или другото  дете е по-агресивно,но го ошамарил  нашия и го одаскал по бузата.Сега си имаме  лека драскотина  ooooh!
Сутринта пък като го карах, една баба  си караше внучката  и докато обувах на Г пантофите е слушам бабата , как  обяснява на даскалката, че внучка й леко понакашляла и имала  Т , ако вдигнела да и звъннат #Cussing out
Майко  побеснх, на кво прелича това  да си  пускт болни децата #2gunfire
К  днес  голям сън , голямо чудо .
Взехме  Г т градината, ходихме на един парк и сега   гледа  том  и джери.
вие как сте ?

# 712
Ми здравейте и от мен, хич не съм се и докопвала до компютъра,да ви видя как сте?
Скрит текст:
Вече имах една кандидат-колежка,ама тя не знаеше милата формули да прави и искала да я науча Simple Smile. Не знам с какъв акъл идва да работи като не знае това елементарно нещо. Аз не се хваля,но знам и съм правила толкова неща, а все още нямам самочувствие.Истината е,че колкото повече чета, толкова ПО се убеждавам,че нищо не знам  Embarassed .Утре чакам друга, да видим...
Вале, кофти е това с Г, това хич не го одобрявам,ама се случва често при момченцата май... А за болното детенце,не знам...,не винаги има кой и как да го гледа и ако не е толкова болно,мисля че няма страшно (дори създава имунитет). Виждала съм, когато водим моята малка сестричка,че има доста с влошено здраве деца и нищо (просто го отделят по настрани-за съжаление). Гадно е, идва зима,и идват вирусите!
Хепи, при мен е така,мълчи ми се.Така ме изцеждат на работа,че заспивам в 22 часа, най-късно(иначе не мога да стана). Като каза"сладко", да се похваля - днес имахме дегустация на 6 вида торти,ммммм... добре че ми свърши диетата.
Тони,  Hug
Вале, а ти като каза за лекари
Скрит текст:
случва се така,че май месец все ми закъснява,вече коя година,ама аз като тръгна по доктори притеснена и все нещо ми лекуват, и сума ти пари.Тази година отидох на АГ  с ясното съзнание,че всичко ми е наред и той (АГ), толкова се напъваше да кажа,че нещо не ми е наред, за да ми изпише нещо,честно...Ама накрая,само хубави неща,демек добре съм си...Но да не дава господ болести.../spoiler]
[/i]
За цитонамазка,май ви бях казвала,ама пак да кажа - все съм си 2-ра.
Луси, съжалявам,че имаш толкова много ядове  Hug  Hug  Hug
Мисля,че не е много късно да пожелая на всички успешна и спорна учебна година!

# 713
ехоооо  Hug

влизам с добра и лоша новина Mr. Green
В. е приет на ясла - доживях го,ей Crazy ама си му ударих един рев за отскок като го видях сутринта У списъка Laughing много съм една такава....ама си ми е мъчно за детенцето....и особено като знам,че повече никога няма да бъде толкова 100% с мен,както до този момент Whistling(малко размисли и страсти,ама ще ме прощавате)

а лошата е,че се разболя ей така от нищото - сутринта му нямаше нищо,после го водих до офиса,там игра,дивя и се прибираме на обед и нашия цъфнал и вързал с Т,сополи и пр. екстри Twisted Evil

няма пълно щастие,шА знаЙте Mr. Green

та сега тръгвам в омагьосания кръг на бюрокрация,изследвания и тем подобни Crazy всъщност първо ще гледам да го излекувам  Naughty днес за пореден път се изнервих ужасно като личната на В. каза,че ще трябва да си платя изследванията,защото тази година било страшно и касата не им дала никакви лимити,вече като чуя думата "лимит" и  настръхвам #Cussing out та едно пускане на ясла,ще ни легне към 200 лева накрая Crossing Arms

Валерия,и аз на това най-много се дразня,като почнат да ги влачат болни и сополиви по обществени места,защото аз се ядосвам като видя такива и по площадките,наврени доволно в другите деца Naughty колкото и пъти да съм имала някакви съмнения само за състоянието на В. никога не съм го събирала с други деца,просто си го изкарвам на разходка някъде,или ако има някаква безлюдна площадка,го водя там...ама явно не всички разсъждават по този начин Peace
а това за агресивните деца по ясли и градини е често срещан проблем и не знам какво да ти кажа за това...аз лично ще изригна веднага ако някой ступа моя или го нарани по някакъв начин,ама кво ли ще постигна е друг въпрос Whistling

Зизу,не можеш да си представиш на колко хора с огромно самочувствие без капка покритие съм попадала през живота си ooooh! а аз съм същата като теб,колкото и да съм добра в нещо,все си мисля,че мога повече и някак си никога не съм на 100% доволна от себе си...

Тони,да не черпиш пак за нещо Wink или просто си бяла,нежна и добра Laughing Hug

много  Hug за всичкииии

# 714
  • Варна
Мнооого съм изморена и мноооого ми се спи. Днес следобед успях да ударя една глава и сега пък ми е много смотано и объркано. Crazy
Първия учебен ден мина много добре, то вече не е такава тръпка, както в първи клас. Даже викам на щерката - Догодина вече сама, изобщо не ме влечи по таквизи мероприятия.  Laughing След първия учебен ден дойдоха и първите родителски срещи и... Money Tired Whistling
Вале, вдигай гири и протестирай, докато почнат да връщат болните деца.
Баткото ми е вкъщи от вчера на обед с температура и малко сопол, ама с инфлуцид и осцилококциум ще овладеем положението май.
Луси, викам да сложа един чай следобедно, нЪл сме все от английската аристокрация.  Wink Бързо да се оправя В.

# 715
Как сте, гургулички? Heart Eyes

Аз оживях след серията "супермногосмени" на работа. Днес успяхме вече окончателно да изчистим квартирата на Д. и да я приведем в нормален вид за живеене. Даже снощи спахме с Н. там. Следобед се прибрахме и е ред да се захвана с къщата. Whistling Такава свинщина не е била. Но лека-полека ще оправя и това. Къде ще ида. Rolling Eyes

Надявам се, че всички сте добре! Hug

Има пак разни дрисливи и други вируси, пазете децата. Whistling

# 716
как  сте  Лъвки ?
Оф...Г ми кашля малко  давам   инфлуцид,витамини и сироп грин тус .Ако много го закъса  понеделник  на доки ,тя е втора  смяна.
готвя  ориз   с тиквички и кайма.
моята къща е на кълбо,ама не си давам зор  по-малко .
дано сте добре .

# 717
 wavey

Няма такъв кеФ! Crazy Да съм почивка, да не съм била на смяна последните два дни, да пия кафе, колкото и когато си искам, без да мисля, че трябва да спя, щото, разбираш ли, ще трябва да спя за смяна, да си готвя, да си шетам, да е събота-неделя, да сме си всички у дома, никой за никъде не бърза. newsm53 В такава ситуация съм сигурно два пъти в годината, изключая отпуските, и затова толкова много съм хепи. Blush Имаме едно майсторче в двора, ще опека пържоли за обяд, пържени картофи и салата. По-късно планирам да отидем с децата до нашите и да взема някои неща за квартирата. Чаааааак утре вечер съм на работа. Баси якото. Laughing

Елате се похвалете и вие нещо. Hug

# 718
  • Варна
 Hug А добър ден!
Полче, честито дет се вика за почивката! Чета ти предния пост и виждам "МногосЕмени на работа" и  Shocked, та се връщах поне пет пъти дохато схвана, къде ми е грешката. Joy
Вале, дано ви се размине боледуването! Hug
Аз за обед сготвих една зеленчукова кремсупа, поизгладих, заведох каката на математика. След малко ще ида да я взема и от там на баскетбол и после като се приберем ще готвя за вечеря - мисля едни пилешки пържолки на скарата да метна, ама може и нещо по манджесто да измисля. Mr. Green
Надявам се утре сутринта да мога да се наспя, както ми се иска. Tired

# 719
хайде и аз да се разпиша за днес Wink

Полинко,страхотно зареждащ пост,направо почувствах хепи състоянието ти Hug дано занапред имаш щастието да се радваш на повече такива почивки и споделени моменти със семейството си Heart Eyes

Валерия,дано се разминава на Г.,че аман вече от тия болести ooooh! ние вчера ходихме при личната и диагнозата беше "вирус",вече някой само да се изкиха и му лепват този етикет,ама както и да е...
мисля,че успях да го пресека с Инфлуцид,Коризалия,Еуфорбиум и вит.С моя,та да видим Whistling дано не се налага да вадим тежката артилерия Mr. Green

Тони,и аз мислех утре да наспя доволно,ама пусто обещах на домочадието,че ще правя бухти сутринта и ща не ща,ще трябва да ставам първа Crossing Arms за обяд пък обещах леща...абе май трябва по-често да си държа устата затворена - успехът ми ще е сигурен тогава Joy

Общи условия

Активация на акаунт