как са емоциите покарай първия учебен ден
Ние днес решихме да излезем по центъра и се оказа, че имало концерт на Coca-cola та пих една кутийка 150мл. кола
Ние днес решихме да излезем по центъра и се оказа, че имало концерт на Coca-cola та пих една кутийка 150мл. кола 
кво се случва тук,не моА разбера 
ами извинявам се много,но ми писна да плащам по 150 лева осигуровки всеки месец,чинно изваждайки ги от джоба си и освен това да си поемам всички изследвания,които ми се налагат,а лекарите да ме гледат в очите без капка неудобство,да си ми пребират 3-те лева такса и да ми казват без никви скрупули "ами нямам лимит този месец"(и това важи за всеки следващ,разбира се
.
. За системата ни няма кво да си говорим - мъкаааа
.
. А после ми стана едно празно като си тръгнах...
.
и така се почна ...

. Не знам с какъв акъл идва да работи като не знае това елементарно нещо. Аз не се хваля,но знам и съм правила толкова неща, а все още нямам самочувствие.Истината е,че колкото повече чета, толкова ПО се убеждавам,че нищо не знам 

ама си му ударих един рев за отскок като го видях сутринта У списъка
(малко размисли и страсти,ама ще ме прощавате)
всъщност първо ще гледам да го излекувам
днес за пореден път се изнервих ужасно като личната на В. каза,че ще трябва да си платя изследванията,защото тази година било страшно и касата не им дала никакви лимити,вече като чуя думата "лимит" и настръхвам
та едно пускане на ясла,ще ни легне към 200 лева накрая 
колкото и пъти да съм имала някакви съмнения само за състоянието на В. никога не съм го събирала с други деца,просто си го изкарвам на разходка някъде,или ако има някаква безлюдна площадка,го водя там...ама явно не всички разсъждават по този начин 

а аз съм същата като теб,колкото и да съм добра в нещо,все си мисля,че мога повече и някак си никога не съм на 100% доволна от себе си...
или просто си бяла,нежна и добра 
за всичкииии

Бързо да се оправя В. 
Такава свинщина не е била. Но лека-полека ще оправя и това. Къде ще ида. 

Да съм почивка, да не съм била на смяна последните два дни, да пия кафе, колкото и когато си искам, без да мисля, че трябва да спя, щото, разбираш ли, ще трябва да спя за смяна, да си готвя, да си шетам, да е събота-неделя, да сме си всички у дома, никой за никъде не бърза.
В такава ситуация съм сигурно два пъти в годината, изключая отпуските, и затова толкова много съм хепи.
Имаме едно майсторче в двора, ще опека пържоли за обяд, пържени картофи и салата. По-късно планирам да отидем с децата до нашите и да взема някои неща за квартирата. Чаааааак утре вечер съм на работа. Баси якото.
А добър ден!

дано занапред имаш щастието да се радваш на повече такива почивки и споделени моменти със семейството си 
ние вчера ходихме при личната и диагнозата беше "вирус",вече някой само да се изкиха и му лепват този етикет,ама както и да е...
дано не се налага да вадим тежката артилерия
за обяд пък обещах леща...абе май трябва по-често да си държа устата затворена - успехът ми ще е сигурен тогава