Жената Лъв - 69-та тема

• 32 766
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Мерси, момичета! Hug Наистина се наслаждавам на маХ. Crazy Остана ходенето до нашите да осъществя.

С тези вируси аман вече. Whistling Една позната ми разказва как вчера завела сина си на лекар, защото е с повръщане и разстройство, и за сиропче и не знам какви хапченца оставила почти 40лв., без да се включва тук нещо по-силно като АБ примерно. #Crazy Тези лекари не са нормални. Crossing Arms Направо са си партия с аптекарите. Crossing Arms А детето е 6-7 клас, не е като да е 2-3 годишно, та да се панира чак толкоз човек и да се прибягва до кой знае какви лекарства. Така си мисля. Rolling Eyes

Да оздравяват дребчовците. Hug

# 721
Здравейте, лъвки.
Радвам ви се на хубавото настроение,само така.
А за лекарите и аптекарите,ами че те са си приятелчета. Не се доверявайте на всичко и за всичко,защото навсякъде е бизнес (лекар ми го е казвал), за съжаление!
Желая ви здраве и усмивки, и Луси: Така си е, обещаваш-изпълняваш.
Аз ще правя за днес кюфтенца, за утре броколи с топено сирене.
Май забравих да ви кажа.Имам си нова колежка, дано съумеем с нея да си разделим работата и всичко да е наред!

# 722
Зизу, честито  за новата  колежка , дано станете  добър  екип  Hug
Луси, вас в коя  ясла ви приеха ?
Тони, и аз искам се наспя, сега нали аз карам баткото  и ставам все в 6, докато се игладим,оправим,станем,докато др яде  и да тръгнем  става 8, после като се върна друго подхващам и не ми остава  времеда спя .
Преди малко станахме, двамата спаха по едно време  и аз дремнах малко .
сега  ще си донареждам гарберобите

# 723
  • Варна
...абе май трябва по-често да си държа устата затворена - успехът ми ще е сигурен тогава Joy
Само ти си мислиш така.  Wink Сега да ви разправям за моята сутрин днес.  Crazy Значи спинкам си сладко, сладко и при мен пристига баткото и ме ръчка, че малко е пишнал в гащите, но се доизпишал на гърнето и сега си търси нови гащи. Тъкмо се гушна новообут край мен и скочи "ака ми се". Взе си гърнето и се дотътра в спалнята. След него пристига кака му и почва "Мамо, мамо, мамо, мамо, Влади е готов да го изчистиш" Станах, оправих го и минавам и аз през ВЦ-то, докато съм там и двамата големи - "Мамоооооо, Дани се из...а!" Добре, че той поне е с памперс. И това всичкото до 7.30, без да съм обещавала каквито и да е ексътри за закуска. Joy

# 724
ахахахаха Тони,ще ме умориш Joy тоЗ ми ти екшън не моА го понеса аз  Crazy ама верно като се замисля аз с едно не мога се оправя,ти с цели 3 броя за героя Whistling и не ми казвай,че след първото е по-лесно,щото аз на тия приказки не се ловя - с моя късмет второто може да е още по-проклето и съвсем да се свърша накрая Laughing

Зизу,честита колежка и от мен и дано успеете да си поделяте по равно работата Wink

Валерия,кажи ми моля те къде прави изследванията на малкия за градината и кви пари ти излезнаха?всъщност и вашата лична ли ви кара вие да си поемате всичко?? Mr. Green на мен ми даде само за глисти и всичко останало трябва да си го платя като поп,а ми се струва множко,бре Twisted Evil и Васермана като сложим сигурно ще надхвърлят 40-50 кинта ooooh!

отивам да пуша,че пак озлобях като се сетих за несправедливостта в тая загубена държава Naughty

# 725
ДОБРО УТРО! КАФЕ,ЧАЙ? Flutter

# 726
 WhistlingМерси   за кафенцето  , Полинче.

ММ  замина  за  В.Търново  и Трявна,нали ви казах,чеот читалището   забравили за мен....пфу

Както и да е...ще се гледам с децата, той мм  утре  вечер ще си дойде.

Луси, личната ми даде 2 направления. За  кръв  и урина ,  кръвта там някви 8 показатела  иза кръв и урина с направление платих 2 лв. Те стават бързо за 1 ден и са валидни 7 дена.
Васермана, е валиден  6 месеца,аз Г като тръгна на ясла васерман не вадих,защото преди да родя малчо си бях правила,но мисля,че васерман  повече от 10 лв няма  да ти струва,или  поне по мое време като раждах беше толкоз 2012  г тза  чревните изсл.   с направление също платих  2 лв такса ,носих и фекалии,в контейнерче, там на направлението си пише за всичко за дизентерия,за салмонела и глисти .но,има едно но.......не знам що тъй са го измислили, отделно платих   9 лв /пак за дизентирия и салмонела /, за анален секрет  също му взеха,това не се поемало от касата  и се плащало да знаеш. не знам за кво го правят,като от изпражненията също могат  да проверят за дизентерия  и салмонела.
тези чревните изследвания са валидни 15  дена.
Правих ги  в лабораторията   в ДКЦ 5 в  тракия в нашия си район.чревните  стават  за 3 дена .
абе, по мой сметки   трябва с 25  лв се разминеш, ако не излезнат и други екстри .
Васерман   искат само за яслата.

# 727
К и  Г  са болни . #Cussing outВирусна  инфекция.
ето това е,след една  седмица  на градина .
Луси, не искам те плаша,но така е в слите и градините,едно да кихне и половината  са  се натръшкали ...
Нямат  Т ,само  кашлица раздираща .
Заведох ги на  спешния на  В.Априлов една млада  доки се падна  .
изписа сироп, и два вида капки  и един блистер хапчета  всички имуностимуланти .
Утре при нашето доки,ще ги водя,днес и звънях 4  пъти, и 4 пъти гл.поща  Crossing Arms

Вие как  сте  ?
Май  нова  тема трябва  пускаме ?

# 728
  • Варна
Добър ден!

Вале, бързо да се оправяте! Hug
Моите пък този път са на смени. Днес заведох баткото на градина, но малкия вчера вдига Т. Днес е по-добре, ама го оставих в къщи. Tired
Луси, скоро коментираха, че за деца, ЖК и определени болести няма лимит на направленията. По Тв го слушах.
Аз от сабалЕм готвя - супа топчета и свински гИвеч, че вчера си бяхме всички в къщи и де що имаше манджа се иззоба. Mr. Green
Другите как сте?  Hug

# 729
Тони, искам ей така, на слънчице, на софричка, с кафенце, с глезотийки... Blush И ако може да е топло, че и при нас пече, ама един студен вятър, бррррр.

Да ви оздравяват дечицата! Hug

Н. засега държи. За втори път ходи с възглавница от в къщи на градината, току-виж спи следобед. Whistling Иначе настава ад, започва да си криви цялото лице и да мига нон-стоп. Само от нервички и напрежение. Confused Той като цяло не е от децата, които буйстват, но вътрешно явно го изгаря напрежението. И с недоспиването става страшно. Ако продължи така, ще прибегнем до сериозна хомеопатия. Rolling Eyes

Бях нощна. Едва дремнах два часа и се събудих. Що така не мога да спя като хората значи. Crossing Arms Трябва да се готви нещо, но нямам идея какво. Whistling

# 730
Минавам  на отчет -
продължаваме си  инуностимулантите  +вентолин,ако се оправим без  Аб  добре .
Четвъртък  сме на профилактичен  преглед.
Купих на  Г дънки,една блуза  и комплект  анцунг  и 2-3 чифта чорапи и заминаха 60 чка пари .
Минах от  кауфланда от готовия щанд взех свинско със  зеленчуци и тиквички с киселомляко.
17,30   съм  на зъболекар.
мм  са в Калофер,  та довечера ще се видим  . Joyединден го нямаше и взе да ми липсва,ако бяха повече и не знам хаха Mr. Green

# 731
Добро утрооооо! Hug

Как сте, душички мамини? Heart Eyes

Аз май ще се разболявам нещо. Сега праснах два грипекса, и понеже очаквам от тях да ми се приспи, пък имам много работа, пия и едно голямо кафе. Mr. Green ММ ще слага ламинат на долния етаж, и планирам в петък да направим партито за РД на Н. в къщи. Всяка година имам проблем с мястото и сега така. Crossing Arms Идея нямам кога и какво ще глася за хапване, защото ще съм след нощна, но това е положението. Защо все така си устройваме екшъни по такива поводи, не знам.  33uu

Обичам ви и ми е много мъчно, че темата трайно замира.

# 732
  • Варна
Добро утро!

Ние най-накрая се натуткахме да поръчаме легло за момчетата, пък майстора взел че се разбързал и до петък ще е готово. Та тези дни ще местя мебели, ще боядисвам, ще чистя, пера и прочие подобни забавления. Crazy
Дано поне времето е хубаво!
Много  Hug!

# 733
Мерси за  кафенцето, Тони !
Ние си пием  лекарствата, има едни капки Умкалор, те са имунотимулиращи,скъпи са да,но много бъзо се оправи Г от тях,тоя път май ще се разминем без  АБ. Да не ме чуе дявола.
ММ  донесе мурсалски чай,борови връхчета, и сега пием  чай и мирише много хубаво,
и аз нареждам пера, дано е хубаво времето поне .
Утре съм на родителска  среща.
Браво за  леглата на момчетата.
другите къде сте ?
Луси, пуснахте ли  изследванията ?

# 734
Здравейте милички!
Няма ме не защото не ми се иска да пиша, а защото нещата не вървят добре нито в личен, нито в професионален план. Много нерви хабя. За притеснението изобщо няма да говоря. Хванала съм се на хорото и смятам да го изиграя до край, знаете ние не сме от тези, които се предават лесно Mr. Green Дано да изляза като победител от всичко Praynig В тази картинка естествено се включват и децата. Трябва да ходя на родителски срещи, гоня баткото да купуваме учебници и тем подобни помагала, а него с топ не можеш да го помръднеш ooooh! Малкото е на вълна цифровизация и постоянно ми обяснява как трЕбе да си купим декодер и какво правел той и защо имало стари антени ииииии т.н. Crazy Само да сме живи и здрави Praynig
Обичам ви и при първа възможност ще пиша Hug

Общи условия

Активация на акаунт