Жената Лъв - 69-та тема

• 32 796
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро!
Луси, все с добри новини да влизаш! Praynig Hug Ще се оправи момчето, всичко ще бъде наред! Много прегръдки ти пращам Hug Hug Hug

# 181

Добро  утро ! Хайде на кафето .
Луси, браво  за добрите новини, много стиснати палчета  и  Hugи много сили от мен ви пожелавам.
Да ви се похваля, ММ  от вчера   не е вече гл.експерт,а гл.счетоводител  на района.
Не бих казала, че се  радвам много отпуската  няма да му е дадат ще му е изпишат и ще е платят. Така,че плановете  за почивка отидоха подяволите. Каза, че може моренце за 2-3 ден събота и неделя .
 ooooh!Заплата има няма със сто лв повече му е вдигат,но отговорностите стават повече.
Което означава,че   работата  в къщи от фирмите освен  фактурите и другите неща ще паднат върху мен.Аз не се оплаквам работа да има, ама и да се сещаха тея фирми по-начесто си плщат . Laughing
  bouquetхубав ден от мен.Ядосах се  на кантара тая сутрин, вчера цял ден на 3 ябълки с 2 л вода и днес  пак същите кила, ми то не може всеки ден да е Великден. Crazy

# 182
  • София
Добро утро  bouquet.
Луси, страхотна новина и крачка в положителна посока Hug. Стискам палци за бързо възстановяване Hug.
Вале, честито повишение на ТМ Hug.
Поли, и аз не обичах математиката, голяма мъка ми беше Rolling Eyes. Браво за немския Peace.
Рейчо, как е отпуската Hug?
Аз тия дни съм в едно минорно настроение, никак не ми е кеф Whistling. Та ще ви оставям Hug.
Хубав петък  bouquet.

# 183
Добър ден! Hug

Луси, и аз да кажа - млад организъм, здрав, дано се възстанови и нещата да вървят само в положителна посока! Hug Praynig

После ще пиша пак. Hug

# 184
Кафенце? Heart Eyes

Да си похваля голямото, че с дребното едва ли ще имам шанс. Mr. Green Има 5,63 на НВО по немски. Успяла е да впечатли проверяващите с употребата на някакво си там време, не разбрах много по телефона, а и с немския съм на огромно ВИЕ. newsm78 За подготвЕ било много необичайно и похвално. Blush Класната и е изключително доволна от нея, жалко, че догодина няма да ги води тя. Но пък си взе хубава база в подготвителният клас и се надявам догодина да продължи все така. Да ми е жива и здрава, на мама момичето! Heart Eyes Купила съм и рокля за подарък, чакам я да се прибере и да я изненадам. Crazy
Между другото за дребния също бях поръчала един екип, ахнах, като го получих. Много готин - тениска с потур, страхотни. Днес успях да го убедя с 300 зора да ги облече на ДГ. Twisted Evil Имам и снимка ако някой иска ще покажа и ще дам и сайта. Много съм доволна, и цената е добра.

Пия второ кафе, сготвих една супа топчета, време за сън не остана. Whistling Не мога да спя след нощна, и това е. Лягам в 8, в 10 вече съм се ококорила. ooooh! И довечера към 7 съм жива-умряла. Tired

Луси, пиши как е твойто мило. Hug
Норче, отпускарката как е? Flutter Децата върнаха ли се?
Клавче, не ти давам да си унила! Naughty Не ти прилича бре. Ти си толкова ведър човек. Heart Eyes
Валерке, упорита ще се окажеш с диетата. На коя си всъщност? Thinking Аз се опитвам последните дни да ям по-разумно. Embarassed
Тони, хубаво щеше да е и математиката да върви като немския, ама нъцки. Crazy Но виня само и единствено себе си, че не взех мерки отрано. Оставих я да се оправя сама. Сега лятото ще ходи на уроци и дано навакса поне донякъде пропуснатото. Rolling Eyes

Надявам се, че всички сте добре! Hug

Лусинко, специално за вас: Heart Eyes

# 185
  • Балчик
Луси браво на ТМ млад  здрав организъм,
сигурна съм , че ще се справи човека. Само недей да се
страхуваш  Hug Hug Малкият Heart Eyes как ти е ?

Поли браво на умната и хубава Д Heart Eyes, е как само с една рокля ще минеш...ммммм
аз искам да видя Н. потурите , мамин сладък той  Heart Eyes

Вале честито за повишението на ТМ, пълни чанти с парички да ти носи  Peace

Теди, а ние с теб какво да се хвалим с нашите деветокласници  newsm78,
да са ни живи и здрави , ей го седнал си човека и си играе на .... не знам коя джаджа

оо Тони  била си в Балчик Heart Eyes , и аз смятам в началото на юли пак за една седмица да ида

чудя се какво да готвя , а дали изобщо да готвя  newsm78

# 186
Люско, с една рокля минавам, и пет пари не давам. Mr. Green Щото пък иначе е наказана без таблет и излизане поне до края на учебната година, за после ще си помисля, само заради тъпата математика. Whistling Няма как иначе, трЕбе си контрол. Naughty

Деветокласниците до 30-ти ли са? newsm78 Най-вероятно да. Еми сколасал е човека, играе. Crazy Не като нас, да чака последният момент да оправя оценки. Mr. Green
Ще турна една снимка на потура в албума. Wink

# 187
  • Балчик
Поли да до 30 - ти са , сколасал е той ... ние
също по мтематика сме "отличници" Mr. Green
снощи решава от учебника, ами той не е
отварян бре , като нов е . Като ги продава
учебниците , като за нови да ги продава  Joy
Помня го това наказание на Д. , дето и сте го лепнали
 Whistling
аз се оказах , че съм майка дето не може да наказва ,
просто забравям  Joy и е пълен смях

# 188
...Помня го това наказание на Д. , дето и сте го лепнали
 Whistling...

С една поправка - дето съм го лепнала. Whistling Щото аз лепвам, пък баща и отлепва. #Cussing out Снощи я пусна на кино. Twisted Evil Ама си замълчах, да не стане скандал. Crossing Arms
Викаш, и вие по математика зле. Thinking Whistling Като се замисли човек, в живота освен да смяташ, за друго не я ползваш, ама ей на, учи се. Whistling

# 189
Поли, браво  на момата отличничка е . Само така  да продължава. Ама то не може  по всички  предмети да ти върви. Тая пуста математика  и аз  хич не е обичах. Като станат децата  ми ученици, ММ да  ги изпитва по тоз  предмет,все пак е завършил  на времето  математическа  гизназия, не че е гаранция де, като знам  какви задачи  им дават трудни още от 3-4 клас. ooooh!
Готвих  дробчета  с лук, морков,пекана чушка и гъбки. На 90 дневната диета съм. Mr. Green
Мен ми е скапано  настроението, мъжо като каза ,че отпуската ще му е платят  и морето ма през крив макарон ще го гледам  .
честита рокля на Д .
Хубав петък  !

# 190
Валерке, 90-дневната и аз я бях почнала по-предното лято. Може би 20 дни я правих, после продължих само с плодовите дни и закуските сутрин с плодове, през останалото време ядях нормално. Смъкнах и задържах няколко месеца, но след половин година си възвърнах моите кг. Говорим за 2 кила де, не за кой знае колко. Аз съм ниска и ми бяха ок. Сега съм с още 3 отгоре над моите. Whistling С годините се трупват явно, и после няма смъкване. Crossing Arms
Това с отпуската хич не е добре. Нали вече следят строго да се ползват отпуските, що така при вас? Rolling Eyes

# 191
Оф....не е хубаво така  дето прави мъжа ти ,да отменя  наказанието.Моя мъж е същият  като накажа  Г , Grinningили му се скарам,той веднага помва ела при тати  и Г веднага се размеква,.
Не хубаво така, като се кара единия родител  или наказва ,другия трябва да е съпричастен/дори и да не му харесва  Laughingна него / на нея/ .
Аз съм лошата  и строга, мъжо е добрия  .Аз наказвам,той отменя наказаение,ако се развикам за нещо, баща му почва ела тате да те цунка. #Cussing out
Много  е разлегавен да ви кажа, но ще се  строяваме, още е малък  ,ама да порастне още малко.

# 192
Добър ден другарки!

Пол, браво на голямото ти детенце, браво! Детето само живее и се справя с учението, мани я тази математика, не е за всички!
Никита фръцка ли се с новите дрехи?  Joy

Момичета от Балчик, децата ми бяха за 2 нощи в Двореца със свекър ми и свекърва ми! МИналата година, нали ходихме за една нощ и много ни хареса, тази седмица бях резервирала отново за 2 нощи. Изкарали са си приказно и вече са си у дома!

Хепи, видях снимките във ФБ, много сте готини и оригинални!

Valeria84, мани ги диетите, намали храната, движи се повече и се храни разделно и резултат ще има бавен, но траен!

От както не съм на диета свалих малко, но ям малко, движа се много  Grinning

Този път отпуската ми мина доста тихичко и спокойно по мое желание. Завърших си гоблена и съм много горда :

Скрит текст:

Днес видях , че доматите ми имат домати  Grinning
Много съм горда....
Скрит текст:

Луси, как сте?

# 193
,Рейче,  Mr. Greenмного  хубав  гоблен. Колко време   отнема да направиш  един такъв  Whistling
Аз да ви кажа, снощи  нашия  батко как  ми изкара  акъла  Shocked
снощи  правя си аз  салатка  в кухнята,мъжо в хола .По едно време  Г  дошъл отворил си хладилника и взел  сиропите за  кашлица. Винаги когато е болен и пие сиропи и лекарствата ги вади от хладилника /там ги  държа на най-горния ред/  навътре .Та  изкарал нашто диване  сиропите  наредил ги в   редица в спалнята  на тоалетката  ,и човека си отворил  Вентолина  и си пийнал Shocked и легна на спалнята и охка и пъшка и мъжо го вижда и почва вика,ела бързо .Влизам гледам го простнал се и вика спими се  Shocked
 И като видях сиропите и ми прималя ви казвам,само дето не припаднах и аз
питам го    Г пили  нещо, той отвръща да  и сочи Вентолина.А при вентолин  при предозиране  сърцебиене може получиш и не е  хубаво.Викам на мъжо   тръгвай  на Спешния кабинет на В.Априлов,той абе звънни първо на доки и е питай кво  правим.дадохме му да изпие  чаша с вода,
Звънна   доки и се вкл.гласова  поща. Оттам извадих здравната синя книжка  дадох е на мъжо и му викам   давай към Спешния център. Живота ми се  съкрати   с 5 год.вчера,направо така  изтръпнах,че за 30 м. докато ми се обади мъжо ми каже кво става сигурно за  много малко време изпуших   7 цигари.Добре е нищо му няма,то имаше много малко накрая  от сиропа и малко беше разлял  върху панталона си .Преслушали са го,казали са,че не чуват сърцебиене.другото докато ги нямаше и четох в нета,при предозиране с Вентолин,детето ставало буйно   Shocked
е, вярно е.
Пребраха се  в 21,30 ч и се почна скачане,катерене  лудо по дивана,блъскане  във  вратата/досега такова нещо не е  правил Shocked/,въргаляне лудо в земята ,крещене  ,абе 2 часа  беше  не насебе си  Whistlingние   седим и търпим с баща  му кво да правим.Скарах се   на мъжо, че лекарствата   не трябва са  в хладилника,а в някой шкаф на високо е в хладилника са   само сиропи.другите лекарства  са в др  шкаф.
Днес черешова  задушница,правих  раздавки. Гледах  едно детенце днес у нас. Е, голяма игра падна, после децата от 14  до 18  спаха  в това число и бебко.
Днес   съм готвила тиквички с ориз и свинско. За мен само тиквички  с ориз  Heart Eyes
Рея, то тая диета на принципа  на разделно  хранене.хубава  вечер от мен . Hug
Луси,за  вас  Praynig

# 194
Реа, гоблена ти е страхотен. Поздравления  Simple Smile .
Би ли разказала откога ти е това хоби и бързо ли се научи?
Аз съм с две леви ръце и много излишни нерви, но искам да дойде време да се научи и си го чакам това време  Laughing . Правила съм веднъж в основното ми образование, един дядо коледа, който по-късно го продадох за 10 лв на Коледния базар в училище  Simple Smile . Искам да си направя и нов, но аз дори не мога да шия добре  Confused .

Общи условия

Активация на акаунт