Едногодишни от всички страни, добре сте дошли! - 2

• 38 896
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
привет и за много години!

на всички болни - бързо оздравяване, на всички с тежки мисли и проблеми - дано ското се махнат облаците и да грейне слънце над вас!!!  Hug

аз си дадах почивка от форума - изнерви ме промяната.
мъжът ми попита дали са ми издали смъртен акт  Joy

ние преживяхме празниците - на Коледа си бяхме в нас и изкарахме тихо и спокойно, после Тим се разболя и 4 дена беше с Т.
на Нова година бяхме в едно съседско семейство с 3 деца и Тим беше на върха на щастието.
изгледа и фойерверките и в 1 ч. заспа. сега режимът ми е на нощна птица, а от утре е на ясла.

# 661
За много години и от нас. Живи и здрави да сте всички  и най вече дечицата ни.

И Йоан изкара 3 дни само с температура и се отървахме точно преди Нова Година. Ние празнувахме с едни приятели на 100 км от Брюксел съвсем близо до френската граница. Малкия заспа в 10.30 вечерта и стана в 9.30 сутринта. Изкарахме си перфектно и Йоан показа че вече сме готови да започваме на хойкаме   Peace.

Дани, и ние стягаме имен ден, макар че тук не се отразява толкова. Днес Йоан се сдоби с един мотор за празника и си го кара от мола до нас (около 400 метра).Сега е паркиран долу във входа и със сигурност ще го помъкне на излизане.
Относно ситуацията около вас, много много съжелявам и се надявам нещата да се оправят по бързо.
Моят мъж има една приказка от много години насам, която си остава вярна до сега: човек който се е измил с потна вода извън БГ, не остава обратно за постоянно в БГ.

Ние отиваме на рожден ден на Коста който днес става на 2 годинки. Майка му беше по едно време при нас във форума но сега е само на фейса....

Хубава неделя и до много много скоро.

# 662
Ех,така обичам да виждам темичката-раздвижена....като се забиете във фейса и ни забравяте нас:(

Лумия,да ви е жива и здрава бузана!Пожелавам и едно прекрасно и щастливо детство! newsm59 newsm59

започна зачестяването нарожденниците,боже още помня в бременелките как треперехме една за друга!
Дани,много неприятно е когатао двамата сте на различни мнения.Дано се поизгладят,разбирам те и теб и съпругът ти,аз например не мога да вирея в бг,два пъти се връщах заради мъж ми и на третия за винаги се махнах:),дано намерите решение и помни че където и да сте ще се справите,важното е да потберете най-благоприятната среда за Йоанка.
Ася,коя промяна те изнерви във форума?надявам се не ние Embarassed

Не знам за вас момичета,но от както дойде новата година съм в супер настроение постоянно,пълна с положителна енергия и сили,въпреки многото работа струпала ми се.Чуствам се ужасно щастлива и продукривна,само като се събудя и видя децата и усмивката ми залепва ,в тоя живот те са най-важното.
Ние си празнувахме Нова Година у нас само четеримата,но такова парти си направихме.....с мъж ми ударихме по някоя друга ракийка и като му пуснахме хитове от 93'-94(по нашо време дет му викаме че тогава се бяхме сгаджосали)и елате ни вижте на село само от нас се чуваше алармата,божеее тез американци не знаят как да празнуват,та си показахме балканджийската жилка Joyдецата се разбиха,пяха,играха.абе много весело беше,може и затова да ми е почнала весела годината:)
Хайде бягам и да се включвате по- често че сте ми винаги със сутрешното кафе Laughing
Целувки от нас! Hug Hug Hug

# 663
  • София
Малееее, добре, че е Люци да ме подсети... Embarassed
Много здраве и късмет на Ники, безгрижно детство и безброй усмивки!
nbirthday

# 664
  • Калифорния, САЩ
  И аз се включвам набързо да честитя втория рожден ден на Ники, да е жива и здрава, все така усмихната и мама да не се крие /както се бече скрила миналата година по това време и ни изкара акъла/, ами да се разпише  Heart Eyes.

Момичета, много неща искам да изкоментирам, но съм се проснала с Т, страшно главоболие и отпадналост, та ще се включа при първа възможност. Само да Кажа на Дани, че снощи преди да заспя прочетох поста ѝ и я сънувах цяла нощ. Дани  Hug Hug Hug.
  Щастливка, ама ти наистина си една щастливка с тези прекрасни мъже, да са ти живи и здрави и мноооого послушни!

# 665
  • София
  Само да Кажа на Дани, че снощи преди да заспя прочетох поста ѝ и я сънувах цяла нощ. Дани  Hug Hug Hug
newsm51

П.С.: Щастливка, прекрасно семейство сте, а момчетата са чудесни!
  Hug

# 666
а, имало последобавени снимки.
Хубавец е Ази! Красавец! А защо е с такава прическа и на бебето ще му правите ли същата?

децата от вчера са на училище, ура! Много са доволни, аз също, въпреки че още следващият уикенд пак ще е дълъг поради местен празник. Влизаме отново в рутината, аз по малко с уроци и базари.
Андрей се тръшка като за световно. Не иска да напусне училищния двор, ляга по корем насред улицата,  или се залепя с лице към стената, все едно го е гледал някъде  Thinking
на Андрей сме му пуснали кръв, че една лекарка реши, че е блед. Възможно е, не сме следили никога хемоглобина, а и напоследък е злояд. Ама като правя цвекло, аз си го ям.

Дани, късмет ви желая! Ама ти си гледай мъжа, да кажа аз като стара клюкарка  Mr. Green че роднините ще се радват, радват, пък ще им омръзне.

Лумиа, честит рожден ден на Ники! Умница и хубавица да расте!   bouquet

# 667
честит рожден ден на Ники на Лумия!!!! да расте все така чаровна и да е гордостта на мама и тате!!!

Люци, през телефона ли влизаш във форума? средата на декември не ставаше за ползване през РС, даце хората ползваха мобилната версия, защото иначе версията за РС не ставаше за ползване.

прати малко от твоята енергия и настроение!!!

тити, и Тим започна с тършканията  Crazy
не ми стига, че е залепен за мен, ами сега и се тръшка и ходи да се крие, но реве оглушително...
на Т. също никога не му е мерен хемоглобина, ама една акушерка ми каза, че в Германия го изследват, ако детето е слабичко, няма сила и е бледо...

една снимка от мен:

# 668
  • София
Идеята е страхотна! Joy Joy Joy

Тити, и Йоана се тръшка, но аз се правя на "ударена".
Ти имаш опит-не се давай! Wink
Сигурно си права за ММ, но имам чувството, че след като се прибрахме сме се отдалечили доста.
Освен това, има само негативизъм и сякаш омраза когато говори с мен (нали заради моето решение сме тук в БГ)
Преди не е повишавал тон, а сега ...  #Cussing out
Различно е-говори с мен само, за да ми опонира и всичко превръща в разправия.  Sad
На моменти подозирам най-лошото!
  Cry

# 669
  • USA
Честит рожден ден на Ники!Да расте все такава умница!

# 670
  • UK
Бързо и аз да се отчета с честитки за рождените дни на Ази, на Пепе на Григ и на Ники на Лумия - да сте живи, здрави и щастливи, мили дечица, да ви чака много късметлийски живот  Heart Eyes

"Заваляха" козирогчетата  Peace И ние готвим малко тържество у нас за няколко дечица и мамите им. Тортата ще си я правя аз - хич не ме бива и кой знае каква измишльотина ще извъртя, ама поне е от сърце...

Люци, дай насам от хубавото настроение  Peace Да те държи и да не те пуска цяла година положителната вълна.

Дани, освен да ти изпратя прегръдка не знам какво друго. Има ги такива едни тегави периоди - дано ви размине и да го забравите  Hug

Болнички и неразположени - бързо възстановяване. Лека от мен и след РД на Давидко ще гледам по-често да се разписвам.   bouquet

# 671
ЙОАН И ЙОАНКА ДА СА ЗДРАВИ И ПАЛАВИ!ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕНЦЕТО! Heart Eyes

А ЗА УТРЕ ДА ПОЖЕЛАЯ НА ВНКАТА ИМЕННИЯ ДЕН!(че няма да съм в нета)ДА Е ВСЕ ТАКА ЖИЗНЕРАДОСТЕН И МНОГО ДА СЛУША МАМА И ТАТИ! Heart Eyes

# 672
  • София

nbirthday  Честит празник, Тими!  nbirthday

Почерпката днес е и за здравето на нашите именници-
Иван (ir74), Йоан (bruxelles1), Йоанна (aneda) и моята Йоана!
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 673
  • Калифорния, САЩ
  Дани, Люци, спреварихте ме, аъ докато приспя малката гадинка и то минало 11  ooooh!.

Честит рожден ден на Тими, честит имен ден на снахичката Йоана, на скритата ми любов Йоан-сладуран, на Йоанна на Анеда и на моя палавник Иван. Да са ни живи и здрави дечицата, от здраве и успехи да не се оттърват, да са ни подкрепа, опора и да внасят само светлина и усмивки в живота ни!!!

Люци, успешен първи учебен ден утре, да ни разкажеш как е минало!

Една скромна почерпка и от нас, да "бутне"  Laughing мъфинките на Дани.

# 674
честит имен ден на всички сладурковци!!!

благодаря з апоздравленията - мама е болна и едвам гледа.
мъжът ми утре заминава за чужбина и ще празнуваме по-късно.
днес ще има малка торта, подаръци и ако мама е горе-долу добре - басейн.

Дани, стана ми мъчно като те чета.
надявам се да се промени ситуацията към добро.
аз съм преживяла нещо подобно, но при баща ми и майка ми.
накрая майка ми беше толкова отчаяна, че реши да иде да направят Киприянова молитва (майка не е вярваща, в църква не влиза). ходихме двете, тайно от баща ми.
няма да повярваш, но помогна!!!
само като идея.

Общи условия

Активация на акаунт